Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Ima kikseva sa izmjenama skroz. Ako je htio da zatvori tekmu trebao je umjesto Daniela ubaciti McEachrana, da malo pojača vezni red. S druge strane, ako je htio da ostane sve isto il da malo pojača napad onda je Drogba morao vani a Torres unutra. Ne kontam mu nikako današnje izmjene, i to nas je najviše i sjebalo.

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Danas je AVB napravio nekoliko grešaka, među njima najveća što nije odmorio Drogbu i pustio malo Torresa s lanca da laje po travnjaku. I još je bilo tu grešaka, vađenje Romeua i tako to. Te greške su nas najviše koštale remija večeras.

Po prvi puta Andre snosi veći dio krivice za jedan poraz (ipak je današnji remi ravan porazu). Njegove loše odluke umnogome su doprinijele razvijanju onakve situacije na terenu odnosno jakog pritiska Wigana u zadnjih 10-15 minuta što je rezultiralo pogotkom i gubitkom dragocjenih bodova. :mellow:

Bespotrebno i prerano smo zatvarali tekmu, jer onakav tim Laticsa je zreo za Championshipa i morali smo ih dokrajčiti poslije Dannyevog gola. To prvo. Dalje, dosta igrača mu je danas ušlo s parolom 'lako ćemo' i obilo se o glavu na kraju. U Engleskoj nema laganih tekmi, prema tome AVB kao manager nije smio dopustiti tako nešto.

Slažem se s vama da je danas malo zijanio tekmu AVB. Al štaćeš, i igrači su valjda neki profesionalci, ne moguće da ih moras vodit kao na PS-u. Kao da ne mogu sami dat gol ili stvorit neku priliku.

Izmjene su mu lose bili, totalno.

Kao što sam kaže, IDEMO DALJE!

Nije uopće toliki problem što je on izvadio Romeua jer je on igrao već dosta utakmica bez odmora ali izvadio ga je za Kaloua (!) a i izmjena Malouda za Sturridge mi nije sjela.. bolje bi bilo Torres za Drogbu... ma bit će bolje, stisnut malo zube i ajmo dalje

Šta očekujete od AVB-a iza Nove godine? Da li očekujete da mnoge mlade nade pošalje na posudbe ili da ih upotrijebi u klubu? Ili će i dalje biti na marginama igrači poput McEachrana?

Šta očekujete od AVB-a iza Nove godine? Da li očekujete da mnoge mlade nade pošalje na posudbe ili da ih upotrijebi u klubu? Ili će i dalje biti na marginama igrači poput McEachrana?

Ocekuj neocekivano ! ;)

samo se nadam da ovi losi rezultati nece boasu narusiti moral...nadam se da ima snage i vjere u sebe i svoj rad jer ako on izgubi vjeru naravno da ce i igrači izgubiti vjeru u sebe

boas ima taj neki svoj sistem igre i ja vjerujem da ce on uz nekoliko pojacanja napraviti tim čiji će protivnici puniti gaće prije tekme

Iznevjerio me je!!

Treba vratit Mou-a..

Nisam ni ja zadovoljan kako Chelsea izgleda i na sta lici, a vjerujem ni vi niste.

Ali da mi je samo vidjeti nekog "strucnjaka" odavde da vodi Chelsea.

Koji ste vi strucnjaci ! ;)

Os ti samara malo,a? :P

Ja mislim da problem nije u AVBu, problem je u igrackom kadru, covjek jednostavno nema s kim da radi..

Ako je od strucnjaka onda da ! :D

Pazi se!! :P

Ako dovedemo dobra pojačanja vidjet ćemo kako ćete pisati da je AVB najbolji trener na svijetu.

Tako je, najjači su mi ovi što ga pljuju a kasnije će pisati 'jesam vam rekao da je prejak' . Uopšte ne sumnjam u trenerske sposobnosti AVB-a. Prejak je trener, vidi se da mu je stalo do tima.

Treba par pojačanja, smjena generacija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.