1. januar 2012.14 god. comment_13686 Ja se ne sjecam utakmice u kojoj je Malouda poceo ili odigrao cijelih 90 minuta... O kakvom forsiranju govoris Toni? Pa covjek hoce da ode iz kluba jer ne igra i zbog toga mu je ugrozeno mjesto u reprezentaciji na Euru... Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13694 Ja se ne sjecam utakmice u kojoj je Malouda poceo ili odigrao cijelih 90 minuta... O kakvom forsiranju govoris Toni? Pa covjek hoce da ode iz kluba jer ne igra i zbog toga mu je ugrozeno mjesto u reprezentaciji na Euru... Nije da branim Tonija, ali možda je mislio reći da Malouda KAO PRIČUVA ima prednost u odnosu na neke igrače koji bi možda bili i bolja solucija od njega ,) Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13696 Nije da branim Tonija, ali možda je mislio reći da Malouda KAO PRIČUVA ima prednost u odnosu na neke igrače koji bi možda bili i bolja solucija od njega ,) Točno tako, taman sam krenuo napisat ;) Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13700 Toni, @BLUES_95 fino reče. Tek bi onda napadali Andrea, s pričom kako gura npr. Lalkovića (nedokazanog igrača), a neda priliku Maloudi koji ima iskustva u tim situacijama i bla bla bla. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13702 Toni, @BLUES_95 fino reče. Tek bi onda napadali Andrea, s pričom kako gura npr. Lalkovića (nedokazanog igrača), a neda priliku Maloudi koji ima iskustva u tim situacijama i bla bla bla. Mislim da je već nakon prvih par utakmica bilo jasno koliko Malouda može pomoći ovoj ekipi (0) Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13703 Slabo nam igraci igraju ove godine. Puno grijese a malo pokazuju. Drogbu su najbolje godine prosle kao i lamparda. Torres je dobar ali nece ga i nece jbna lopta u gol. :/ Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13721 AVB poručio Cahillu: Spusti se na zemlju I ovaj već lagano puca po šavovima -.- Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13725 AVB poručio Cahillu: Spusti se na zemlju I ovaj već lagano puca po šavovima -.- Ovdje je Boas 100% u pravu. Cahill je lud... Lik hoce odmah 100.000 funti sedmicno. Preambiciozan je... Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13726 Ma ja mu i ne bi dao vise od 80 hiljada.. nek se pokaze na terenu lahko ce dobiti novi i poboljsan ugovor.. nek pogleda gdje je trenutno i kako stoji njegova ekipa trebalo bi da mu je dovoljno sto ce imat priliku da igra LP i bori se za sam vrh tabele.. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13733 Ovdje je Boas 100% u pravu. Cahill je lud... Lik hoce odmah 100.000 funti sedmicno. Preambiciozan je... a čuj..i on vidi da se par timova otimalo za njega i kako je počeo igrati u engleskoj A reprezentaciji, ruku na srce to je velika stvar za njega, ali i po meni je 100 tisuća previše, Chelsea bi riskirao i postojala bi mogućnost da neznam ni ja koji put izvise, tako da je 70 tisuća za početak barem sasvim dovoljno, ali je po mom mišljenju AVB trebao ostati profesionalan i te komentare sačuvati za sebe Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13738 Mata zarađuje oko 55k, a Cahill sigurno nije igrač za više od 60. Bravo Andre ! Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13748 Svaka čast Andre!! Ovim je pokazao da se pita nešto u klubu, da nije samo trener. ;) Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13751 Ovdje je Boas 100% u pravu. Cahill je lud... Lik hoce odmah 100.000 funti sedmicno. Preambiciozan je... Nije on ambiciozan, on je bezobrazan!!.... i to 70k koliko mu navodno nude je puno... a čuj..i on vidi da se par timova otimalo za njega i kako je počeo igrati u engleskoj A reprezentaciji, ruku na srce to je velika stvar za njega, ali i po meni je 100 tisuća previše, Chelsea bi riskirao i postojala bi mogućnost da neznam ni ja koji put izvise, tako da je 70 tisuća za početak barem sasvim dovoljno, ali je po mom mišljenju AVB trebao ostati profesionalan i te komentare sačuvati za sebe otimali su se i za Matu, i jos igra za reprezentaciju... Vrlo vazna karika i u klubu i u repki a opet je skroman... Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13759 ja jbt kad se skontas jedan drogba kralj nas ima 145.000 a on tek dolazi i hoce 100.000 svaki igrac sto hoce da dodje kod nas odma misli uhh biti ce plata ..jbt de igraj cahil ko konj i nek primimo 0 golova do kraja sezone i onda trazi povisicu a ne ovako blento blentavii.... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13763 @Adis Dobro si rekao. Čisti bezobrazluk. A što se tiče Mate, ja nisam skromnijeg igrača dosad vidio. Bar mi se tako čini. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13776 @Adis Dobro si rekao. Čisti bezobrazluk. A što se tiče Mate, ja nisam skromnijeg igrača dosad vidio. Bar mi se tako čini. Ma on i Lampard ni mrava ne bi zgazili... Nisu mi dragi samo zato sto su igracine u jer igraju u Chelseau, nego i zbog jedinstvenog karaktera kojeg imaju... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13813 Mata zarađuje oko 55k, a Cahill sigurno nije igrač za više od 60. Bravo Andre ! Samo 55k ??? Sad mi je jos drazi ! Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13837 Ako postavi igru danas kako treba i ako napokon uspiju pobjedit onda moze ostat, jer vala puno je za klub kako sto je Chelsea sa takvim ambicijama da odigra skoro citav mjesec na nerjeseno ili izgubljeno..al eto.. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13865 Ljudi previše ste skrenuli s teme s pričama oko plaća Vratimo se na AVB-a a tema o Cahillu vam je na raspolaganju kao što znate. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14030 Citam kako je Sir Alex Ferguson kaznio Rooneya za jednu placu jer je dosao umoran na trening...Eh kad bi i nas AVB poceo kaznjavati igrace za ove igre koje pruzaju... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14037 Bog ga je pomazio danas prvo golom Lamparda i obranom Slovaka, te onda golovima Sidwella i Zamore. Samo ne znam jel zaslužio, ali mora tražiti pojačanja. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14084 Bog ga je pomazio danas prvo golom Lamparda i obranom Slovaka, te onda golovima Sidwella i Zamore. Samo ne znam jel zaslužio, ali mora tražiti pojačanja. ako sam dobro skuzio, a mislim da jesam, CECH NIJE SLOVAK; VEĆ JE ČEH!!! Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14094 Znam da je Čech Čeh, ali druže malo sarkazma ne škodi zar ne hahahaha xD Što se AVB-a tiče nešto se čudno muti u svlačionici. Prvo ovo oko Anelke pa sad...Ne znam. Imam osjećaj da sve puca po šavovima. Čudni su mi ovi izostanci nekih igrača kao i odnos Lampard - AVB, pogotovo što Lampard nije htio proslaviti gol s AVB-om. Gdje ima dima i vatre ima. Znat ćemo sigurno više u narednim danima. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14103 Ako bude onda su igrači, uključujući Lamparda, Drogbu i ostale, u najmanju ruku bezobrazni. Sve bih ja to onda iz kluba ( ne bih razmišljao). A danas je i ona situacija pokazala, ko je otprilike uz Andrea. Sramota velika, ako to bude istina. A saznat će se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.