Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Ja se ne sjecam utakmice u kojoj je Malouda poceo ili odigrao cijelih 90 minuta... O kakvom forsiranju govoris Toni? Pa covjek hoce da ode iz kluba jer ne igra i zbog toga mu je ugrozeno mjesto u reprezentaciji na Euru...

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja se ne sjecam utakmice u kojoj je Malouda poceo ili odigrao cijelih 90 minuta... O kakvom forsiranju govoris Toni? Pa covjek hoce da ode iz kluba jer ne igra i zbog toga mu je ugrozeno mjesto u reprezentaciji na Euru...

Nije da branim Tonija, ali možda je mislio reći da Malouda KAO PRIČUVA ima prednost u odnosu na neke igrače koji bi možda bili i bolja solucija od njega ,)

Toni, @BLUES_95 fino reče. Tek bi onda napadali Andrea, s pričom kako gura npr. Lalkovića (nedokazanog igrača), a neda priliku Maloudi koji ima iskustva u tim situacijama i bla bla bla.

Toni, @BLUES_95 fino reče. Tek bi onda napadali Andrea, s pričom kako gura npr. Lalkovića (nedokazanog igrača), a neda priliku Maloudi koji ima iskustva u tim situacijama i bla bla bla.

Mislim da je već nakon prvih par utakmica bilo jasno koliko Malouda može pomoći ovoj ekipi (0)

Slabo nam igraci igraju ove godine. Puno grijese a malo pokazuju. Drogbu su najbolje godine prosle kao i lamparda. Torres je dobar ali nece ga i nece jbna lopta u gol. :/

AVB poručio Cahillu: Spusti se na zemlju

I ovaj već lagano puca po šavovima -.-

Ovdje je Boas 100% u pravu. Cahill je lud... Lik hoce odmah 100.000 funti sedmicno. Preambiciozan je...

Ma ja mu i ne bi dao vise od 80 hiljada.. nek se pokaze na terenu lahko ce dobiti novi i poboljsan ugovor.. nek pogleda gdje je trenutno i kako stoji njegova ekipa trebalo bi da mu je dovoljno sto ce imat priliku da igra LP i bori se za sam vrh tabele..

Ovdje je Boas 100% u pravu. Cahill je lud... Lik hoce odmah 100.000 funti sedmicno. Preambiciozan je...

a čuj..i on vidi da se par timova otimalo za njega i kako je počeo igrati u engleskoj A reprezentaciji, ruku na srce to je velika stvar za njega, ali i po meni je 100 tisuća previše, Chelsea bi riskirao i postojala bi mogućnost da neznam ni ja koji put izvise, tako da je 70 tisuća za početak barem sasvim dovoljno, ali je po mom mišljenju AVB trebao ostati profesionalan i te komentare sačuvati za sebe

Nije on ambiciozan, on je bezobrazan!!.... i to 70k koliko mu navodno nude je puno...

a čuj..i on vidi da se par timova otimalo za njega i kako je počeo igrati u engleskoj A reprezentaciji, ruku na srce to je velika stvar za njega, ali i po meni je 100 tisuća previše, Chelsea bi riskirao i postojala bi mogućnost da neznam ni ja koji put izvise, tako da je 70 tisuća za početak barem sasvim dovoljno, ali je po mom mišljenju AVB trebao ostati profesionalan i te komentare sačuvati za sebe

otimali su se i za Matu, i jos igra za reprezentaciju... Vrlo vazna karika i u klubu i u repki a opet je skroman...

ja jbt kad se skontas jedan drogba kralj nas ima 145.000 a on tek dolazi i hoce 100.000 svaki igrac sto hoce da dodje kod nas odma misli uhh biti ce plata ..jbt de igraj cahil ko konj i nek primimo 0 golova do kraja sezone :D i onda trazi povisicu a ne ovako blento blentavii....

@Adis Dobro si rekao. Čisti bezobrazluk. A što se tiče Mate, ja nisam skromnijeg igrača dosad vidio. Bar mi se tako čini.

Ma on i Lampard ni mrava ne bi zgazili...

Nisu mi dragi samo zato sto su igracine u jer igraju u Chelseau, nego i zbog jedinstvenog karaktera kojeg imaju...

Ako postavi igru danas kako treba i ako napokon uspiju pobjedit onda moze ostat, jer vala puno je za klub kako sto je Chelsea sa takvim ambicijama da odigra skoro citav mjesec na nerjeseno ili izgubljeno..al eto..

Bog ga je pomazio danas prvo golom Lamparda i obranom Slovaka, te onda golovima Sidwella i Zamore. Samo ne znam jel zaslužio, ali mora tražiti pojačanja.

ako sam dobro skuzio, a mislim da jesam, CECH NIJE SLOVAK; VEĆ JE ČEH!!!

Znam da je Čech Čeh, ali druže malo sarkazma ne škodi zar ne hahahaha xD

Što se AVB-a tiče nešto se čudno muti u svlačionici. Prvo ovo oko Anelke pa sad...Ne znam. Imam osjećaj da sve puca po šavovima. Čudni su mi ovi izostanci nekih igrača kao i odnos Lampard - AVB, pogotovo što Lampard nije htio proslaviti gol s AVB-om. Gdje ima dima i vatre ima. Znat ćemo sigurno više u narednim danima.

Ako bude onda su igrači, uključujući Lamparda, Drogbu i ostale, u najmanju ruku bezobrazni. Sve bih ja to onda iz kluba ( ne bih razmišljao).

A danas je i ona situacija pokazala, ko je otprilike uz Andrea. Sramota velika, ako to bude istina. A saznat će se.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.