Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I ja sam počeo lagano gubiti strpljenje s AVB-om ali ljudi samo mi recite iskreno šta vi mislite da bi neki drugi trener s ovom ekipom mogao neko Äudo napraviti? Lampard? Anelka? Ma meda oni više ne mogu :( Remont je jedini izlaz iz krize, a trener može biti i Kruno JurÄić onda.

Evo procitah danas kako je trener Newcastle-a izjavio: Chelsea ce nas se bojati!

Joj matero sada je Chelsea taj koji se plasi svih ostalih, a nekada su protivnicki igraci/klubovi pri samoj spoznaji da igraju protiv Chelsea-ja padali u drhtavicu. Ja mislim da je Roman trenutno u teretani i da se "razgibava", a sigurmo mu malo fali da sa oklagijom uleti u svlacionicu.

Sad za vikend fino se zakljucati u stan, pocet piti ujutru pred utamicu, jer ladno neko je rekao, lakse cu pijan gledati utakmicu. Jos bih volio da sam burzuj pa da imam sobu sa odlicnom izolacijom da mogu na sav glas jaukati!

Kad ce vise i taj januar, da se dovedu novi igraci ali i da se prekine blamaza... Jooj! :(

Bit će ba dobro, kad se najmanje nadamo :P :P

Vidim ti se vec poceo piti. :D

Ako ispadne u LP ima da leti sigurno!

To bi bio nevjerovatan uspjeh za njega, covjek koji je dobio otkaz nakon 5 mjeseci boravka u klubu!

U svakom slučaju to je podatak za respekt!

:lol:

Ako ispadne u LP ima da leti sigurno!

To bi bio nevjerovatan uspjeh za njega, covjek koji je dobio otkaz nakon 5 mjeseci boravka u klubu!

U svakom slučaju to je podatak za respekt!

:lol:

Nazalost, i onda opet novi trener, joj nemam snage vise ni komentarisati....

Ne mora novi, moze Mourinho nazad, ja se necu bunit :lol:

I ja se ne bih bunio ali nista od toga. :)

Ako Hiddink mora doci, neka dodje ali da i Boas ostane. Hiddink kao sportski direktor, ali ja bih Boasa opet zadrzao.

I ja se ne bih bunio ali nista od toga. :) Ako Hiddink mora doci, neka dodje ali da i Boas ostane. Hiddink kao sportski direktor, ali ja bih Boasa opet zadrzao.

Boas slobodno da ostane u stozeru, ali da on bude glavni, to mi se ne cini da ce na dobro.

Boas slobodno da ostane u stozeru, ali da on bude glavni, to mi se ne cini da ce na dobro.

Sto je najgore mi jos nismo u stanju vidjeti kako ce izgledati novi tim Chelsea-ja, ali ja bih Boasa zadrzao kako god. Moze on opet biti pomocnik ili da mu savjetnik bude Hiddink, sta ja znam, nesto skontati...

On je mnogim igracima bio kao otac, a bio je i pravi madafaka.

Joj da je da ovo crnilo prodje vise, jest ruzno biti u njemu, haos totalni.

Svi znamo kakav je Roman sa živcima i zato će mi bit žao vidit naslov u novinama za nekih desetak dana kako Andre više nije na klupi Chelsea.. :( Teško da se ova momčad može trznuti i podići na veću razinu bez adekvatnih pojačanja što bi moglo znaÄiti da je Andreu došao kraj.. Iskreno ja bih ga pustio još sezonu-dvije da on sebi sastavi momčad kakvu želi i onda bi rezultati trebali doći, ali Roman ko Roman, njemu se ne da Äekat..

Svi znamo kakav je Roman sa živcima i zato će mi bit žao vidit naslov u novinama za nekih desetak dana kako Andre više nije na klupi Chelsea.. :( Teško da se ova momčad može trznuti i podići na veću razinu bez adekvatnih pojačanja što bi moglo znaÄiti da je Andreu došao kraj.. Iskreno ja bih ga pustio još sezonu-dvije da on sebi sastavi momčad kakvu želi i onda bi rezultati trebali doći, ali Roman ko Roman, njemu se ne da Äekat..

Otkud znaš, možda se frajer promjenio. Možda bude Äekao 2-3 sezone.

Otkud znaš, možda se frajer promjenio. Možda bude Äekao 2-3 sezone.

Iskreno se nadam da je, jer sa stalnim mijenjanjem trenera nećemo ništa dobit, nazaduju i igrači a bome i klub... Andre preferira napadaÄki nogomet a bome Roman je baš to tražio, sexy football :D, pa eto nadam se da je shvatio da se to ne može postići za 3 mjeseca nego da treba vremena pa da će ga ostavit na klupi.. ali iz prijašnjih iskustava bi se moglo zakljuÄit da ga neće trpit još dugo, ali ko što ti kažeš nadam se da se promijenio i shvatio neke stvari.. :)

Iskreno se nadam da je, jer sa stalnim mijenjanjem trenera nećemo ništa dobit, nazaduju i igrači a bome i klub... Andre preferira napadaÄki nogomet a bome Roman je baš to tražio, sexy football :D, pa eto nadam se da je shvatio da se to ne može postići za 3 mjeseca nego da treba vremena pa da će ga ostavit na klupi.. ali iz prijašnjih iskustava bi se moglo zakljuÄit da ga neće trpit još dugo, ali ko što ti kažeš nadam se da se promijenio i shvatio neke stvari.. :)

Za sexy football treba promijenit 15 igrača u momčadi, tako da je relativno glup ako to očekuje.

Za sexy football treba promijenit 15 igrača u momčadi, tako da je relativno glup ako to očekuje.

Ne treba 15 igrača, ti očito ne voliš Andrea i samo tražiš neko opravdanje i razlog da ga se potjera.. Vjerojatno da Hiddink vodi ti bi govorio da trebaju 2 dobra kreativca, jedan pravi napadač i malo obranu posložit, ali pošto Andre vodi onda je to nemoguće.. Nije.. Andre će to sve posložit, on vjerojatno zna što mu treba a i valjda će na to ukazat romanu.. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.