Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Danas umalo nije pao, prikazao ga redatelj kako se raduje,umalo ne kliznu na ledja xD

Haha, joj sjetio sam se. Jos kad rukom zategne i kad se razmase, ne znam samo kako sako izdrzi sve to, ali car je! :D

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako Bog da, ostace on sa nama najmanje ove 3 godine a onda kasnije jos. :)

Ja mislim da on tim reakcijama uplaši protivnike XD stvarno se daje cijeli u svakoj utakmici.. još kad je Danny fulao nešto veće popizd*o je i počeo udarat oko sebe, sigurno je i opsovao koju ^^

http://chelseabalkan...ea-nije-u-krizi

Mislim da bi mu klub trebao zabraniti da kontaktira s medijima jer ovo je tuga brate da plačeš, ove izjave njegove. Prvo duel s Ballackom, sad ovo. ČUJ NISMOOOO U KRIZIIIII, ma jooock, gdje ćemo mi biti u krizi, Real Madrid je u krizi :/// mi smo samo u jednom "malom" nizu loših rezultata. A moj AVB bio bi pametniji kad bi šutio :(

Nije mi jasno, kako mi je ovo promalko :blink:

Je l se neko seca ko je prvi davao kontradiktorne i ponekad nepovezane i nedosledne izjave za medije, sa klupe Plavaca ?!

Ljudi, Murinjova skola je to ! ! !

Na svaki nacin pokusati podici moral igracima i skrenuti paznju medija na sebe, iako su oni ti, koji igraju lose, da se ne bi nosili sa jos vecim pritiskom.

Caerleus, voleo bih te videti, na njegovom mestu, ali stvarno...

Ono sto si ti rekao za njega, ja mogu za tebe...

Sturridge izjavio da je siguran da Boas ostaje najmanje ove 3 godine. Ako su svi ovako sigurni, valjda ce onda ostati.

Ja sve više i više volim AVB-a. Danas (Valencia game) je pokazao da zna i taktizirati, je da je momčad mogla i više držati loptu u nogama ali svejedno, odigrali su kako treba za pobjedu.

Ja sve više i više volim AVB-a. Danas (Valencia game) je pokazao da zna i taktizirati, je da je momčad mogla i više držati loptu u nogama ali svejedno, odigrali su kako treba za pobjedu.

Meni se čini da je on nekako htio kontrirat novinarima i svim ostalim koji su ga nazivali malim Mourinhom, pa je igru gradio iz ofanzive, sad kad je vidio da ne moze tako, primjenio je Mourinhov stil igre i rezultati su tu.

Nadam se da se nece otvoriti protiv Citya i da nas njihovi kreativci brzo prelaze i da glupo ispadamo... Ovakva igra je vrlo pametna i korisna, cekati svoje prilike na kontre, jer nasi krilni igraci i Ramires mogu uzeti City na kontre a tesko da mozemo drugacije protiv njih..

Da, slazem se.

Ovako i protiv City-ja, strpljivo, maksimalno disciplinovano i korektno i mozemo ih dobiti.

A protiv drugih ekipa mozemo mi drzati loptu i napadati.

žalosno je da su došli arapi i pokupavali sve i sad se bojimo citi-a kojeg smo prije koju sezonu gazili 6-0

Sjetiti se da je i Roman kupio Chelsea ! Titula na Stanford Bridge je vracena nakon "samo" 50. godina :mellow: ...

To sto City radi to je preuvelicavanje ... ali da kazes da smo ih gazili po 6:0 stvarno ! Mozda ih je United "gazio" ali oni su se ove sezone osvetili i naucili United lekciji !

Kao sto je neko rekao mi nismo City,mogao je Roman i trositi kao neki sejk ali on je "umjereno" (kad kazem umjereno mislim u odnosu na ovog sejka) trosio ... Kao sto je neko rekao ima nesto i u Romanu ! :D

Kljuc za pobedu protiv Citya, mozda cak i vise nego igra i taktika Celsija, moze biti sam Roberto Mancini, i njegov sistem rotacije, koji on primenjuje, bez obzira na ime protivnika i vaznost utakmice.

Uzimam za primer utakmicu protiv Napolija, koja je mogla njegovom timu da obezbedi plasman u top 16 LS, a koju je on poceo bez dva vanserijska igraca Nasrija i Aguera.

Kakve god igrace da on ima, Nasri je bolji od Milnera, a Aguero i od Dzeka i od Balotelija.Sam je iskopao sebi jamu, na toj utakmici. Sad, da bi uopste imao sanse za prolaz dalje, mora da dobije Bayern, znaci, mora sa najjacom postavom na teren. Iz Minhena stizu izjave, da ce igrati maksimalno ozbiljno, i im je jako vazno, da izbace City, sto je jos jedna dobra stvar za Celsi. City ce morati debelo da se pomuci, da bi prezimio u LS, i eventualna eliminacija, bi sigurno uticala na njihov moral i samopouzdanje.

Kao sto je iskoristio slabosti Valencie, ne sumnjam da ce isto tako uspeti i protiv Citya. Andre je sve iznenadio svojom vrsnom taktickom postavkom, u zadnjem mecu, tako da sad, Celsi je svima tezi rival, nego, dok su ga smatrali ranjivim.

Zna taj covek sta radi.

Bravo Whisperu, svaka ti dala. ;)

Jos da se hoce City istrositi momacki i onda da ga prime u sudijskoj i ispadnu. :P

Treba pustiti Boasa, ne sumnjam ja u njega ni sekunde, niti sam sumnjao.

Kljuc za pobedu protiv Citya, mozda cak i vise nego igra i taktika Celsija, moze biti sam Roberto Mancini, i njegov sistem rotacije, koji on primenjuje, bez obzira na ime protivnika i vaznost utakmice. Uzimam za primer utakmicu protiv Napolija, koja je mogla njegovom timu da obezbedi plasman u top 16 LS, a koju je on poceo bez dva vanserijska igraca Nasrija i Aguera. Kakve god igrace da on ima, Nasri je bolji od Milnera, a Aguero i od Dzeka i od Balotelija.Sam je iskopao sebi jamu, na toj utakmici. Sad, da bi uopste imao sanse za prolaz dalje, mora da dobije Bayern, znaci, mora sa najjacom postavom na teren. Iz Minhena stizu izjave, da ce igrati maksimalno ozbiljno, i im je jako vazno, da izbace City, sto je jos jedna dobra stvar za Celsi. City ce morati debelo da se pomuci, da bi prezimio u LS, i eventualna eliminacija, bi sigurno uticala na njihov moral i samopouzdanje. Kao sto je iskoristio slabosti Valencie, ne sumnjam da ce isto tako uspeti i protiv Citya. Andre je sve iznenadio svojom vrsnom taktickom postavkom, u zadnjem mecu, tako da sad, Celsi je svima tezi rival, nego, dok su ga smatrali ranjivim. Zna taj covek sta radi.

Zaboravio si napomenut da Cityju nije dovoljna pobjeda protiv Bayerna, već mu treba da i Napoli posrne u Španjolskoj.

Sve se bojim da se City ne postavi onako ko Liverpool, da parkira autobus i on igra na kontre jer tako su igral sve prethodne utakmice protiv nas.

Zaboravio si napomenut da Cityju nije dovoljna pobjeda protiv Bayerna, već mu treba da i Napoli posrne u Španjolskoj.

Da bi uopste dosli u situaciju, da zavise od Villareala, moraju da pobede, znaci, muski da se potrude. A kako ih je Bayern omlatio u prvom mecu, tesko da ce se i sad bolje provesti.

Pogledajte ovaj video, snimljen prije tekme s Valencijom :

http://link.brightco...d=1311489931001

Trenerčina. B)

Slagao bih, kad bih rekao, da sam ikad sumnjao u njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.