Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Sportske su najnepouzdaniji sajt na planeti.

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prije 2 dana su ovo bile gluposti i patke, a sad su ti odjednom pouzdane? Ma daj, barem pazi šta pišeš.

A ono sto su one napisale o Alex-u i Anelki pokazalo se kao tacno i to su PRVE objavile . . . Nekazem da su dobar izvor nego jednostavno ovo sto su napisali ima smisla ! ;)

I opet sam pri tom da su Sporske uz SportSport najveci "lazovi" tj da daju lazne informacije ! ;)

BTW : Sta da pazim sta pisem ? Nekontam ?

Pa malo mi je smiješno da mijenjaš mišljenje svako 2 dana :D

Procitaj ovo jos jednom :

Ne kazem da su dobar izvor nego jednostavno ovo sto su napisali ima smisla ! ! !

Novinari moraju posati sve i svasta sto bi moglo biti interesantno citateljima da bi se taj medij, (tiskani ili elektronicki) citao, pa makar to bile i lazi... To je novinarska sloboda pisanja, sloboda medija pa ti sad vjeruj ili ne... Ali novinari nesto moraju raditi, jer nije lahko doci do tacne i povjerljive informacije, lakse je malo nagadjati...

Ja sumnjam da je AVB na taj nacin reagovao. To je zadnji nacin kako jedan svjetski manager treba postupati sa igracima.. Ja pak mislim da je to AVB uradio na human, ljudski nacin, kako dolikuje jednom gospodinu kao sto je on...

Novinari moraju posati sve i svasta sto bi moglo biti interesantno citateljima da bi se taj medij, (tiskani ili elektronicki) citao, pa makar to bile i lazi... To je novinarska sloboda pisanja, sloboda medija pa ti sad vjeruj ili ne... Ali novinari nesto moraju raditi, jer nije lahko doci do tacne i povjerljive informacije, lakse je malo nagadjati...

Ja sumnjam da je AVB na taj nacin reagovao. To je zadnji nacin kako jedan svjetski manager treba postupati sa igracima.. Ja pak mislim da je to AVB uradio na human, ljudski nacin, kako dolikuje jednom gospodinu kao sto je on...

Baš je danas Andre s gnušanjem negirao ovu priču .

AVB je luud, Caeruleus je luud, ja sam luud i svi smo mi pozitivno luudi kad je nogomet u pitanju hehehe ;) no hard feelings

Et kaze covjek ne trebaju mu pojacanja u januaru, a nisam znao da se Rajkovic moze ponovo dovesti :)

Ako će McEachrana, Piazona, Lukakua uvrstiti u ekipu i vratiti sve obrambene igrače s posudbi, pa i dovesti Rajkovića.

Ako će McEachrana, Piazona, Lukakua uvrstiti u ekipu i vratiti sve obrambene igrače s posudbi, pa i dovesti Rajkovića.

"Osim toga, imamo dosta mladih igrača koji traže svoju šansu".........rece AVB. ;)

Sta sad odjednom nam ne treba niko??? ni ti Toni vise ne znas sta da napises... Kako nam brate ne trebaju pa necu da Chelsea bude u rangu Tottenhama, Newcastlea itd...

Ako će Boas dat dovoljno šanse Joshu i vratit Brumu, možda nam pojačanja i neće biti potrebna, al sve ovisi o razvoju njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.