Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

AVB je napravio glupost ne dopustivsi Anelki da prisustvuje toj nekoj novogodisnjoj veceri ili sta vec.. normalno da ce to izazvati nezadovoljstvo kod igraca.. aa nemiri u svlacionici mu, pogotovo sada, nisu trebali..

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba Andre biti ostriji. Kada Ferguson moze spucati kaznu Rooneyju, moze Boas i ovim nasim panjevima. Trenerova je zadnja i tako treba biti. Eh sad da nam je tu Wilkins, kako bi on njih postrojio i odrzao govor. Zato smatram da Roman treba popricati sa igracima...

Ramires o Andreu i navodnom 'sukobu' :

"The way he treats the players is unique. He treats everyone equally, regardless of who they are or how famous they are.

"Every day he speaks to individual players and tries to help solve problems. It's hard to find someone like that.

"He talks and listens to what players say. That makes a difference. He's all smiles and likes to joke around.

"As a person, he's extraordinary and he's also admirable as a coach. My football has grown a lot with his arrival

Ramires o Andreu i navodnom 'sukobu' :

"The way he treats the players is unique. He treats everyone equally, regardless of who they are or how famous they are.

"Every day he speaks to individual players and tries to help solve problems. It's hard to find someone like that.

"He talks and listens to what players say. That makes a difference. He's all smiles and likes to joke around.

"As a person, he's extraordinary and he's also admirable as a coach. My football has grown a lot with his arrival

AVB je odlican trener samo mu treba dovesti pojacanja i time mu omoguciti da to i pokaze :)

Ramires o Andreu i navodnom 'sukobu' : "The way he treats the players is unique. He treats everyone equally, regardless of who they are or how famous they are. "Every day he speaks to individual players and tries to help solve problems. It's hard to find someone like that. "He talks and listens to what players say. That makes a difference. He's all smiles and likes to joke around. "As a person, he's extraordinary and he's also admirable as a coach. My football has grown a lot with his arrival

Fino za čuti. Bolje bi bilo da je tako, nego da ima nekih problema.

Ma pustite sportske.net i one pačeničke stranice koje pišu da su se igrači digli protiv njega i slične gluposti.. On kad bi dozvolio sebi da ima nekih problema sa igračima jednostavno bi pogazio sam sebe. Dakle, problema nema niti će ih biti jer to on u startu riješi i svi sretni. Uostalom, i Ramiz nam je to potvrdio.

Ma pustite sportske.net i one pačeničke stranice koje pišu da su se igrači digli protiv njega i slične gluposti.. On kad bi dozvolio sebi da ima nekih problema sa igračima jednostavno bi pogazio sam sebe. Dakle, problema nema niti će ih biti jer to on u startu riješi i svi sretni. Uostalom, i Ramiz nam je to potvrdio.

to što oni pišu su priče za malu djecu.. da sad niko nezna da se digla uzbuna al eto oni znaju..te sve stranice bi ja hakiro i poslo tamo di im je i mjesto

statistika od 2003. godine i trenerski prosjek osvajanja bodova u prvih 19. kola (u prvoj godini)

03/04 Ranieri 2,21

04/05 Jose 2,42

08/09 Scolari 2,16

09/10 Carlo 2,21

11/12 AVB 1,79

hm.

E ovako se to radi moj Andre, ovakve izjave želimo, pokaži tko je gazda kao što Mou to radi:

http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-razjaren-nakon-malage-da-sam-mogao-sve-bi-ih-zamijenio-samo-putuju-zderu-i-locu/591899.aspx

Znači samo jako i oštro, a ne izjaviti da si "zadovoljan" i "ponosan" zbog pobjede od 2-1 protiv Wolvesa i ne svoje frustracije liječiti na Anelki koji ono što je dobio nije zaslužio :/

Kad bi mi bili u stanju dati 3 gola a gubiti s 2 na poluvremenu? Nikad :(

E ovako se to radi moj Andre, ovakve izjave želimo, pokaži tko je gazda kao što Mou to radi:

http://www.index.hr/...ocu/591899.aspx

Znači samo jako i oštro, a ne izjaviti da si "zadovoljan" i "ponosan" zbog pobjede od 2-1 protiv Wolvesa i ne svoje frustracije liječiti na Anelki koji ono što je dobio nije zaslužio :/

Kad bi mi bili u stanju dati 3 gola a gubiti s 2 na poluvremenu? Nikad :(

Kad bismo imali Moua.

Nije mi namjera slutit, al imam loš filing uoči FA kupa, ako uspijemo od pišljivog Pompyja ispast, kupujem prvu kartu za London i idem nabit nogom u guzicu Villas-Boasa.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325678447' post='14407'] Kad bismo imali Moua. Nije mi namjera slutit, al imam loš filing uoči FA kupa, ako uspijemo od pišljivog Pompyja ispast, kupujem prvu kartu za London i idem nabit nogom u guzicu Villas-Boasa.[/quote]

ako će biti tako, ne zaboravi i svakog igrača nogom u dupe...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325686902' post='14476']
Ma e, igrače koji bi me mogli prebit, vidi bogati.
[/quote]
hahaha xD nije ni AVB za odbacit ;)
[center][center][size=4][i]Uprkos mogućem odlasku još nekih igrača, Di Matteo vjeruje da Villas-Boas neće puno trošiti jer je zadovoljan trenutnim sastavom.[/i][/size][/center][/center]
[center][center][size=4][i]'Ne očekujem da ćemo biti puno aktivni u ovom prijelaznom roku', izjavio je Di Matteo.[/i][/size][/center][/center]
[center][center][size=4][i]'Zadovoljni smo sa kvalitetom koji posjedujemo.[/i][/size][/center][/center]
[center][center][size=4][i]'Osim toga, zadovoljni smo sa kompletnom ekipom i igračima koji su nam na raspolaganju.'[/i][/size][/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center][size=4][b][left]Ove izjave su strofa-katastrofa. Naravno da nitko normalan nije zadovoljan trenutnim kadrom, trenutnom klupom, trenutnom formom, trenutnom kvalitetom. Ne traži se kupovina 10 igrača nego blagi zimski remont od 3 dobra igrača koji će nam povećati šanse da bude među prva 4 tima u Premiershipu na kraju i da se ne obrukamo u Ligi prvaka. Ako iskreno ostanemo na ovom sastavu ja nisam optimističan i nemam razloga da budem optimističan. AVB umjesto da traži novce, on sebi grob kopa, jer će se nastavak loših rezultata prelomiti preko njegovih leđa, bit će on kriv za sve, a čovjek jednostavno nema na raspologanju da valja kadar. Ako su igrači poput Meirelesa i Mikela ti s kojim trebamo doći do nekih rezultata onda stvarno ovdje Je*e Lud Zbunjenog!!![/left][/b][/size][/center][/center]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325887821' post='15058']
[center][center][i]Uprkos mogućem odlasku još nekih igrača, Di Matteo vjeruje da Villas-Boas neće puno trošiti jer je zadovoljan trenutnim sastavom.[/i]

[/center][/center]
[center][center][i]'Ne očekujem da ćemo biti puno aktivni u ovom prijelaznom roku', izjavio je Di Matteo.[/i]

[/center][/center]
[center][center][i]'Zadovoljni smo sa kvalitetom koji posjedujemo.[/i]

[/center][/center]
[center][center][i]'Osim toga, zadovoljni smo sa kompletnom ekipom i igračima koji su nam na raspolaganju.'[/i]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[left][left][b] Ako su igrači poput Meirelesa i Mikela ti s kojim trebamo doći do nekih rezultata onda stvarno ovdje Je*e Lud Zbunjenog!!![/b]

[/quote]

hahhahahahahh ne zna se ko pije ko plača[/left][/left]
Ma bila bi dovoljna i dvojica tj. jos jedan vrhunski igrac, pored Cahilla koji je prakticno vec tu..
[quote name='how yes no' timestamp='1325894464' post='15100']
Došli su Kakuta i Van Aanholt. :P Zato oni i neće kupovati.
[/quote]
Eh da je zbog toga ne bih se žalio. ;)
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4044360/Chelsea-news-Its-official-Andre-Villas-Boas-is-kind-caring-and-compassionate.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4044360/Chelsea-news-Its-official-Andre-Villas-Boas-is-kind-caring-and-compassionate.html[/url]

Andre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.