29. decembar 2011.14 god. comment_13048 svakako pustiti ovu sezonu, ionako nema neke velike pomoći da ga sada otpuštaju. Brine me njegov stav "ne trebaju nam pojačanja", ako ih bude, ali zbilja kvalitetnih treba vidjeti kako će ih uklopiti u momčad. Na kraju sezone će ionako doći do bitnih promjena u sastavu momčadi. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13057 svakako pustiti ovu sezonu, ionako nema neke velike pomoći da ga sada otpuštaju. Brine me njegov stav "ne trebaju nam pojačanja", ako ih bude, ali zbilja kvalitetnih treba vidjeti kako će ih uklopiti u momčad. Na kraju sezone će ionako doći do bitnih promjena u sastavu momčadi. Mene više brine to što se predao 20 kola prije kraja sezone. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13061 Mene više brine to što se predao 20 kola prije kraja sezone. Nije se predao nego je realan. Mi nemamo sanse da osvojimo PL. Nece pricati prazne price i govoriti poslije svakog kiksa: "Mi smo u trci za naslov." Kada od toga nema 'ljeba... Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13064 Nije se predao nego je realan. Mi nemamo sanse da osvojimo PL. Nece pricati prazne price i govoriti poslije svakog kiksa: "Mi smo u trci za naslov." Kada od toga nema 'ljeba... 20 kola je do kraja, i veća su se Äuda događala u nogometu Pa to je pišljivih 11 bodova, to se može stići u 4 kola, kamoli u 20. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13065 20 kola je do kraja, i veća su se Äuda događala u nogometu Pa to je pišljivih 11 bodova, to se može stići u 4 kola, kamoli u 20. Daj Boze da se desi cudo, nemam nista protiv toga. Ali trebaju Manchesteri kiksati a kako igraju nema sanse za tako nesto, a tek kako mi igramo... I bolje je sto je rekao da smo se oprostili. Tako se bar malo rjesio dosadnih novinara i usmjerio pricu na dvojac iz Manchestera a nas malo ohladio. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13081 20 kola je do kraja, i veća su se Äuda događala u nogometu Pa to je pišljivih 11 bodova, to se može stići u 4 kola, kamoli u 20. Budi iskren pa reci jesu li mu ovdje neki 'skidali glavu' poslije izjava do još možemo do titule, da vjeruje u ekipu i trku za titulu ? Nisu li mnogi tražili od Andrea izjavu o nemogućnosti osvajanja titule ? I šta bi sad kad je ovaj to rekao, drvlje i kamenje po njemu. Znam ja nas, jebo ti nas... <_< Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13088 20 kola je do kraja, i veća su se Äuda događala u nogometu Pa to je pišljivih 11 bodova, to se može stići u 4 kola, kamoli u 20. istina jesu, ali mi bi se trebali borit sa unitedom i cityem što sa obzirom na sadašnju igru nije moguće u potpunosti, a i nema nekih velikih naznaka dolaska boljih dana. , ponavljam nitko sretniji od mene ali treba biti realan, a ne prodavati lažne nade. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13127 http://www.24sata.hr/nogomet/abramovic-ga-voli-villas-boas-ostaje-bez-obzira-na-rezultate-247843 Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13133 http://www.24sata.hr...ezultate-247843 Ako je istina to mi se svidja ! Ekipa nam je stara tako da bi to sve trebalo procesljati :D Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13174 20 kola je do kraja, i veća su se Äuda događala u nogometu Pa to je pišljivih 11 bodova, to se može stići u 4 kola, kamoli u 20. I metla može puknuti kao top, ali inače se ne dešava. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13578 Čekaj molin te da nije istina da je AVB izjavija da su nas skupo stajali promašaji.... Chelsea u zadnjih 5, 6 utakmica stvori maximalno 3,4 dobre šanse po utakmici i on to zove dobro.... AAAAAAAAA ubit ću se triba se pokrit ušima a ne pisat gluposti.. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13581 AVB kaže da je realnost chelsea 4. mjesto, ja mislim DA CE I TO 4. MJESTO BITI NEDOSTIŽNO ZA NAS CLAP CLAP od borbe za prvaka nas je uspio dovesti do borbe za 4. mjesto nadam se da ce poceti nesto konkretno raditi s momcadi jer cini mi se da se dosad samo zajebavao Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13596 Realnost Chelseaja Äetvrto mjesto? Andre, tvoja realnost je Zeta iz Golubovaca. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13602 Pa kad pogledas malo... I jeste realnost 4. mjesto ove sezone. City i United su sila, Tottenham igra odlicno, lijepo za oko, nikada jaci nisu bili. I poslije navedenih idemo mi. Tako da je 4. mjesto realnost ove sezone samo sto mi necemo ni 4. zavrsiti... E to je tragedija! Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13604 zaradio si je sa tom izjavom dosta negativnih bodova, definitivno nije trenutak za takve izjave, umjesto borbe za što boljom pozicijom, on prihvaća tu gdje smo sad nije toliko loša izjava, koliko ju je ružno za Äuti. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13605 Gledajte to sa poziivne strane, ako je rekao da nam je realnost 4. mjesto u ligi promijenio je stav da nam ne trebaju pojacanja tako da ce sigurno biti pojacanja u januaru! Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13607 nije toliko loša izjava, koliko ju je ružno za Äuti. najbolje moguće rečeno. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13619 Bar ne laže ni nas ni sebe. Kako igraju igrači, teško i Äetvrto mjesto. Ljudi stvarno ne znam zašto napadate AVB. Shvatio bih, da smo prošle sezone osvojili trofeje (makar dva), pa ove sezone ne ide, onda bih možda i ja rekao da je do trenera. Ali mi smo i prošle sezone igrali katastrofalno, osim pred kraj prvenstva. Ove sezone se to nastavilo i 100% je do igrača. Eto sve novajlije koji su došli u ekipu su pokazali klasu i oni nas jedino održavaju, pa smo pri vrhu. Očekujem dolazak novih igrača, te poboljšanje igre. A onda će biti drugaÄija priča o Andreu. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13620 Bar ne laže ni nas ni sebe. Kako igraju igrači, teško i Äetvrto mjesto. Ljudi stvarno ne znam zašto napadate AVB. Shvatio bih, da smo prošle sezone osvojili trofeje (makar dva), pa ove sezone ne ide, onda bih možda i ja rekao da je do trenera. Ali mi smo i prošle sezone igrali katastrofalno, osim pred kraj prvenstva. Ove sezone se to nastavilo i 100% je do igrača. Eto sve novajlije koji su došli u ekipu su pokazali klasu i oni nas jedino održavaju, pa smo pri vrhu. Očekujem dolazak novih igrača, te poboljšanje igre. A onda će biti drugaÄija priča o Andreu. Zašto ga napadam? Možda radi forsiranja beskorisnog Maloude cijelu sezonu? Jeli mogao LalkoviÄa gurat umjesto Maloude, ako ništa barem bi imali razvijenog igrača iduće sezone. Lampard? Pa koliko loše taj Äovjek treba odigrati da bi Josh dobio šansu, meni to ne ide u glavu. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13623 Bar ne laže ni nas ni sebe. Kako igraju igrači, teško i Äetvrto mjesto. Ljudi stvarno ne znam zašto napadate AVB. Shvatio bih, da smo prošle sezone osvojili trofeje (makar dva), pa ove sezone ne ide, onda bih možda i ja rekao da je do trenera. Ali mi smo i prošle sezone igrali katastrofalno, osim pred kraj prvenstva. Ove sezone se to nastavilo i 100% je do igrača. Eto sve novajlije koji su došli u ekipu su pokazali klasu i oni nas jedino održavaju, pa smo pri vrhu. Očekujem dolazak novih igrača, te poboljšanje igre. A onda će biti drugaÄija priča o Andreu. Slazem se, sve je do igraca.. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13641 Zašto ga napadam? Možda radi forsiranja beskorisnog Maloude cijelu sezonu? Jeli mogao LalkoviÄa gurat umjesto Maloude, ako ništa barem bi imali razvijenog igrača iduće sezone. Lampard? Pa koliko loše taj Äovjek treba odigrati da bi Josh dobio šansu, meni to ne ide u glavu. A kakv bi tek odna Toni dobijao kritike ??? Medijski naslovi bi bili : "Tim se nalazi u krizi AVB pokusaje sa mladima igracima , dok mu na klupi sjede klase i dokazani igraci kao sto su Lampard , Malouda , Cole" I ja volio da mladici dobijaju prilike ali tako je kako je :( Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13685 Odnos krivice za loše rezultate između klupskog kadra i AVB-a je negdje 8 na spram 2 ili 80% - 20%... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.