Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Neka kiše, da teren osjeti malo vode za promjenu :D

Dubrovcanine pretjerujes brate !!!

Ti neznas sta nama Zenicanima znaci Celik pa tako i Bilino Polje , to je nasa ljubav prva !!!

Ja nisam propustio utakmicu Celika ove sezone i Bilino Polje mi je kao drugi dom !!! Iako je Celik posljednjih godina prosjecan , podrska mu ne nedostaje :D

Sve mi diraj al' Bilino ne :D

BTW : Mozda Riky zna o cemu pricam :D

Maloprije sam vidio Ronalda i Meirelesa :D

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ti neznas sta nama Zenicanima znaci Celik pa tako i Bilino Polje , to je nasa ljubav prva !!!

Ja nisam propustio utakmicu Celika ove sezone i Bilino Polje mi je kao drugi dom !!! Iako je Celik posljednjih godina prosjecan , podrska mu ne nedostaje :D

BTW : Mozda Riky zna o cemu pricam :D

Maloprije sam vidio Ronalda i Meirelesa :D

Što ja? Ja sam iz Mostara :) :), ali stvarno mi je žao što neću moći na tekmu. NIje bilo karata fujj. A svi mi znamo koliko Bilino Polje znači za reprezentaciju.

... :-pp da je neki stadio ne bi imao to "polje" u imenu... :-PPPP

hehehe

a kako gledam ove slike travnjaka, taj sufix mu odlicno i pristaje....

Pomijesao sam Riky.a i Luiz-a Killer-a ( slicne slike ) .... Ja nesto objasnio za Bilino Polje a Adis kao da namjerno to radi ...

Jos jednom :

Sve mi diraj al' svetinju NE !!! ;)

Pomijesao sam Riky.a i Luiz-a Killer-a ( slicne slike ) .... Ja nesto objasnio za Bilino Polje a Adis kao da namjerno to radi ...

Jos jednom :

Sve mi diraj al' svetinju NE !!! ;)

Dadneš ti pare i sve ce bit ok, trava ce bit urađen u roku minute.

hahahahahahaa zezam se ba ljudi,... al fakat trava je katastrofa, ne kazem ja da sad celik to treba rjesavati ali brate gdje reprezentacija igra trava treba da bude ko na Wembleyu... to je do drzave ipak, jbg..

kako bih volio da Salihovic zabije kao Turskoj iz slobodnjaka... oooooooooooooooo

ma volio bih da udje kako god, kad Francuzi mogu na guzove, mozda sreca i nas posluzi pa makar i guzicom neko dao gol....

Neznam jel je nas Hrvata ovdje tako malo ili niko ne zeli iznjet svoje misljenje o danasnjoj tekmi... :))

ali posto smo svi tako pesimisticni prema nasoj repki imam neki filing da cemo danas konacno odigrat dobro i uzet pobjedu u Turskoj... :)

"Ajmo, ponovno po ono šta je naše, kažu, još od davno"

• Autor

Neznam jel je nas Hrvata ovdje tako malo ili niko ne zeli iznjet svoje misljenje o danasnjoj tekmi... :)) ali posto smo svi tako pesimisticni prema nasoj repki imam neki filing da cemo danas konacno odigrat dobro i uzet pobjedu u Turskoj... :) "Ajmo, ponovno po ono šta je naše, kažu, još od davno"

jednostavno nakon onoga što sam vidio u kvalifikacijama ne znam što očekivat, mada sam dosta pesimističan, al ajde odigro sam iz X u 2 na kladari pa da vidimo..

Olić!! :D

Priznajem da sam bio pesimističan, ali stvarno smo rastavili Turke na proste faktore :D Moram reći da mi suze idu, pogotovo zbog toga što je Olić sada promašio.Sve u svemu odlično je :D

Kako BIH igra?

Olić!! :D

Priznajem da sam bio pesimističan, ali stvarno smo rastavili Turke na proste faktore :D Moram reći da mi suze idu, pogotovo zbog toga što je Olić sada promašio.Sve u svemu odlično je :D

Kako BIH igra?

Cestitam Hrvatima ! :D

A Bosna igra 0:0

Prvo poluvrijeme je za zaborav , nije bilo prilika ni sa jedne strane :P

Na utakmicu nisam mogao otici zato sto su mrtvaci iz saveza za citavu Tuzlu ponudili 10 KARTI!! aloo sramota, ovo je odlican rezultat za nas, sada i Portugal mora ganjati gol a nas 1:1 vodi na EP, ponosan sam na sve koji su igrali veceras, a brate Ibisevica sta on nece fulat cc

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.