Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Druže nađi snimak, pa pogledaj pa ćes vidjeti da je i njemu odskocila lopta... U dva navrata...

Onda sam ja corav xD :D

Ja bas gledao na REPLAY-u i opet nisam vidio :)

Znaci do mene je :D

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Druže nađi snimak, pa pogledaj pa ćes vidjeti da je i njemu odskocila lopta... U dva navrata...

prvu priliku Vedo je ono morao voleyom zakucati a ne pustiti loptu da otskoci od oranicu ili kako Ronaldo kaze povrtnjak, a sto se tice druge prilike, cekao je da se lopta smiri i osuta ali vrlo malo se primijeti da je otskocila ali mislim da je mogao zabiti go tu....

nadam se da ce se iskupiti u Lisabonu... :D

Čitam ove izjave Portugalaca i po njima ispada da nismo igrali na nogometnom igralištu nego na njivi. A kakav je njima bio teren, isti je bio i nama tako da... :rolleyes:

prvu priliku Vedo je ono morao voleyom zakucati a ne pustiti loptu da otskoci od oranicu ili kako Ronaldo kaze povrtnjak, a sto se tice druge prilike, cekao je da se lopta smiri i osuta ali vrlo malo se primijeti da je otskocila ali mislim da je mogao zabiti go tu....

nadam se da ce se iskupiti u Lisabonu... :D

Al je odskočila...I nećemo više o tome, bilo i prošli. Nadamo se da tako nešto neće biti u Lisabonu.

JAKOSNE SKUPINE UOČI UZVRATNIH SUSRETA:

Prva skupina: Poljska, Ukrajina, Španjolska, Nizozemska

Druga skupina: Njemačka, Italija, Engleska, HRVATSKA (ako pobijedi Tursku) ili Rusija

Treća skupina: HRVATSKA ili Rusija, Grčka, Švedska, Danska (ako Hrvatska ispadne ili Portugal ne pobijedi BiH), PORTUGAL (ako pobijede BiH ili Hrvatska ispadne), Francuska (ako ispadnu Hrvatska i Portugal)

Četvrta skupina: Danska (ako Hrvatska prođe, a Portugal pobijedi), PORTUGAL (ako prođe s remijem protiv BiH, a prođe i Hrvatska), Francuska (ako ne ispadnu Hrvatska i Portugal), ČEŠKA (ako prođe), IRSKA (ako prođe), BIH (ako prođe), TURSKA (ako prođe), CRNA GORA (ako prođe), Estonija (ako prođe).

Danas pobjedit Tursku i završit posao da dobijemo lakšu skupinu :)

Danas mi Hrvati moramo uc jako oprezno u utakmicu da ne prokockamo 3:0 protiv Turaka... ipak ovo je nogomet i sve je moguce... pogotovo nakon ovakvo poleta... da se nebi odjednom nasli ne na tlu nego u podzemlju... xD

i po mogucnosti ako cemo proc dalje pobjedit Tursku da budemo u drugoj jakosnoj skupini za ždrijeb... :)

BiH i CG želim vam svu srecu svijeta i da prodjete dalje... ;)

I u slucaju da danas pobjedimo htio biih ovu skupinu:

Ukrajina (mislim da bi s njima lakše prošli nego s Poljacima)

Hrvatska

Grčka (da im se osvetimo) ili Rusija

Irska ili Francuska

Pošto nismo uspjeli uzet pobjedu protiv Turaka kod kuce koja bi bila opravdana jer smo bili puno opasniji upali smo tek u trecu jakosnu skupinu...

Prva jakosna skupina: Ukrajina, Poljska, Španjolska, Nizozemska

Druga jakosna skupina: Njemačka, Italija, Engleska, Rusija

Treća jakosna skupina: HRVATSKA, Grčka, Švedska, Danska

Četvrta jakosna skupina: Portugal, Francuska, Češka, Irska

Nadam se ovakvoj nekakvoj skupini:

Poljska ( možemo protiv njih s lakocom )

Italija ( naše stalne mušterije... vec sam naucen da kad protiv njih igramo da je to sigurna pobjeda... :D )

Hrvatska ( bit cemo prvaci europe... ili ne... xD )

Češka ( opet ce morat Čech 4-5 puta vadit loptu iz mreze ako upadnu s nama u grupu )

makar kako se meni cini dobit cemo tesku skupinu i vec nakon utakmica u grupi otic kuci...

Pa dokle više :( Danska, Srbija i CG, 2 Portugal.

Šta reći nego Bravo Zmajevi <3. Ove kvalifikacije možemo opisati kratko: " Tako blizu (Francuska) a tako daleko (Portugal)".

Realno gledajući Portugal nas je vcrs razbio, bili su puno bolji i zasluženo su pobijedili. Ono što je svakako dobro je to da je pobijedio fudbal, pobijedio je bolji protivnik a ne sudije odnosno UEFA.

Šta reći nego idemo dalje. Čestitke svakako Hrvatskoj na prolazu dalje i Hvala Bogu pa je barem neko sa Balkana otišao na EP :)

Portugal zasluzeno ide dalje, ubili su nas, jbg ostaje nam sada kvalifikacije za svijetsko, gdje prvo mjesto ne smije doci u pitanje

a to vam je tako... kad vas onako pokradu kao što su vama ucinili protiv Francuza onda se vise nemas cemu nadat... :/

zao mi je što niste prošli dalje ali ipak ruku na srce Portugal je bolja ekipa...

ništa okrenite se naprijed... sljedece godine krecu kvalifikacije za svjetsko... sada sam malo gledao našu i vašu grupu... Mislim da imate kvalitet da osigurate SP 2014 bez play off-a... jer jedino vam Grčka može prijetit...

Dok u A grupi di smo mi Hrvati i Srbi tu su još i Škoti, Belgijanci, Wales... sve opasne i kvalitetne ekipe koje mogu svakog iznenadit... bit ce zanimljivo i teško...

što težu skupinu hrvatska dobije to su veće šanse za prolaz...bar neće biti velika očekivanja kao što bi to bila protiv "malih", a samim time u slučaju debakla manje će biti i razočaranje..

kako god, bitno je da idemo na EP, igrači tamo neka budu u zdravi i u formi pa ćemo se nadati, bar to možemo ;)

btw. šteta za BiH, jako dobre kvalifikacije, i onda ovakav potop, a još su u parizu bili tako blizu direktnog plasmana,,šteta baš..

i dns sam se nadao da mogu proći, gledam 3-2, mislim se ajdeee, i eto me za koju minutu kad ono šok, 6-2 :blink:al ae, bar su pošteno ispali, bez ikakvih zakidanja i krađe, čak, evo čitam, drugi gol BiH iz zaleđa kao.. jbg šteta, tako blizu a tako daleko...

Ma jebem ti više i nogomet i ovu naciju, kad smo baksuzi da izvučemo vazda Portugal. Fuj !

Našim momcima i stručnom štabu kapa do poda za sve što su uradili tokom protekle dvije godine. Gledao sam sve domaće tekme i nije mi žao, ponovio bih to isto da me neko ponudi.

Ma jebem ti više i nogomet i ovu naciju, kad smo baksuzi da izvučemo vazda Portugal. Fuj !

Našim momcima i stručnom štabu kapa do poda za sve što su uradili tokom protekle dvije godine. Gledao sam sve domaće tekme i nije mi žao, ponovio bih to isto da me neko ponudi.

ja mislim da nismo mi izvukli Portugal nego nam je namjesten kao sto su i ircima namjesteni estonci... al nebitno sad,

btw kako vam se svidja ova slika???

iako nas je ubio...mtfckrrrrrrrrrrr

ja mislim da nismo mi izvukli Portugal nego nam je namjesten kao sto su i ircima namjesteni estonci... al nebitno sad,

btw kako vam se svidja ova slika???

iako nas je ubio...mtfckrrrrrrrrrrr

ma i cijeli svijet se urotio protiv BiH... nemojte tako gledat... jebiga, nedostajalo vam je srece i nista vise... ;)

ali nema predaje... ima da 2014 osigurate svjetsko 2 kola prije kraja kvalifikacija ... ;)

• Autor

Namjestili su vam Portugal 2 puta ali ste za ispriku dobili Grcku kao jedinog konkurenta za Svjetsko..Isto kao sto je Irska sada dobila Estoniju nakon onoga prije 2 godine..

Hrvatska grupa za svjetsko je smijesna, ja mislim da cemo vec negdje oko 6. kola zabetonirati prvo mjesto...Srbija je nesposobna maksimalno, Škotska nije nešto a Belgija kakve god igrače imala nikad neće bit opasna reprezentacija...a na Wales ću se samo nasmijat.

Ajmo mi osvojit EURO pa ćemo onda o svjetskom ;)

Ima li tko od vas u planu ići tamo? Ja hoću najvjerovatnije.

Namjestili su vam Portugal 2 puta ali ste za ispriku dobili Grcku kao jedinog konkurenta za Svjetsko..Isto kao sto je Irska sada dobila Estoniju nakon onoga prije 2 godine..

Hrvatska grupa za svjetsko je smijesna, ja mislim da cemo vec negdje oko 6. kola zabetonirati prvo mjesto...Srbija je nesposobna maksimalno, Škotska nije nešto a Belgija kakve god igrače imala nikad neće bit opasna reprezentacija...a na Wales ću se samo nasmijat.

Ajmo mi osvojit EURO pa ćemo onda o svjetskom ;)

Ima li tko od vas u planu ići tamo? Ja hoću najvjerovatnije.

da... i nama Hrvatima su namjestili Turke... Španjolcima su namjestili i europsko i svjetsko prvenstvo... sve je namješteno... xD hahah... ajd se malo spusti i ti i ostali koji pišete takve nebuloze... jer po vašem mađionicari vuku one kuglice van pa iz rukava vuku listice repki koje njima pašu... xD hahaha

ccc...

a kaj se tice kvalifikacija za svjetsko... ima jos godina i pol do onda... a to je jako dug period... i vjeruj nije nam tako laka skupina kao što pišeš... jako cemo se mi oznojit za to svjetsko...

• Autor

da... i nama Hrvatima su namjestili Turke... Španjolcima su namjestili i europsko i svjetsko prvenstvo... sve je namješteno... xD hahah... ajd se malo spusti i ti i ostali koji pišete takve nebuloze... jer po vašem mađionicari vuku one kuglice van pa iz rukava vuku listice repki koje njima pašu... xD hahaha ccc... a kaj se tice kvalifikacija za svjetsko... ima jos godina i pol do onda... a to je jako dug period... i vjeruj nije nam tako laka skupina kao što pišeš... jako cemo se mi oznojit za to svjetsko...

hebemu ti koda pricas o druzbi pere kvrzice a ne mafiji koji su majstori za prevare...nije to hrpa debila koji ne znaju nista, to su inteligentni lovaši kojima je stalo samo do gomilanja novca, i vjeruj mi da oni to rade..

skupina nije mogla bit lakša što se tiče jačina momčadi, jedino srbija u gostima radi atmosfere možda..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.