Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

ovi kazini s torcidom i manijacima su novinarsko preseravanje, kao prvo imam informaciju od clanova obje navijacke skupine da su 95% te "torcide" bili hercegovci koji misle da su hrvati, tocnije, primitivci ultras zrinjski i skripari siroki brijeg, poznato je da je splitska torcida u dobrim odnosima sa manijacima tako da...suplje price

u pravu je @ dubrovčanin, splitska torcida nije počela nerede na grbavici, a mi smo dobili informaciju u bih da su to počinili torcida iz kiseljaka a ne iz hercegovine. Ali ko god da je ovo uradio ne ide mu na čast :D :D

sutra se definitivno gleda francuska-bih, pun mi je ku*ac hrvatske i idiota bilića...dabogda i od latvije popusili, majmuni nesposobni... ajmo zmajevi, rusite zabare!! :D

ABd... Ima da ih očerupamo iiii hvala na podršci @dubrovcanin ;)

ovi kazini s torcidom i manijacima su novinarsko preseravanje, kao prvo imam informaciju od clanova obje navijacke skupine da su 95% te "torcide" bili hercegovci koji misle da su hrvati, tocnije, primitivci ultras zrinjski i skripari siroki brijeg, poznato je da je splitska torcida u dobrim odnosima sa manijacima tako da...suplje price

slazem se, evo da i ja nesto dodam u vezi nereda koji su se desili u Sarajevu...

Torcida nema nikakve veze sa ovim neredma niti imaju Hrvati iz Hrvatske. Sve je ovo djelo gospodina Dragana Covica inace predsjednika HDZ BiH koji je potplatio ljude iz Kiseljaka i Mostara da bi izazvali nerede.... To je nasa politika koja kroz sport pokusava da manipulise ljudima...

• Autor

Još jedna utakmica u režiji Platinija...žabari gamad pokvarena, kako ih mrzim, opet ista stvar kao protiv Irske, sve im UEFA organizira, gori su od Barce...pogotovo ovaj dupelizac nasri..mrš mrš mrš mrš mrš smrdite

Ne mogu dočekat Euro da ih švabi, španjolci i nizozemci pregaze ko zadnju stoku..

Meni je drago sto smo im pokazali kako se igra fudbal u po' Pariza, ali ne mozes igrati sa "velikim" reprezentacijama i da te sudija barem malo ne zezne, ja sam na kraju ipak ponosan na nase igrace koji su ponavljam odigrali odlicno i nadam se da cemo se plasirati na Evropsko kroz baraz gdje nam najvise odgovara da izvucemo Cesku ili Irsku, Portugal i Hrvatska su ipak mislim prejaki za nas

Nakon neprospavane noći sve je isto. Tačno onaj gorak ukus remija kao da se svijet srušio, a u isto vrijeme i osjećaj ponosa. Siguran sam da u baražu prolazimo.

I ja sam razočaran. Naravno ne na igrače, njima ljubim one kopačke u kojima su igrali sinoć, onako dobro. Sve i jedan, ma nikakva zamjerka, svaka ima čast..

O kokoškama, horozu platiniju ( ne želim mu ni ime velikim početnim slovom napisat), ne treba puno razglabat.

Jednostavno, nayebem im se matere svima, pogotovo onom našem maloudi koji se raduje koda je svjetsko osvojio, đubre jedno..

Nas će Turci napunit ko papriku, sa DeBilićem i njegovim Strinićem, i ne mogu reć da će mi bit žao, Bosni puno sreće protiv Portugala, trebat će im.

opet????????????????????????????????????

koja srica

Ne mogu da vjerujem da nam bas Portugal opet zapade, kako sad covjek da se nada necemu iz nekoliko razloga: vidjeli ste svi kako je bilo protiv Francuza tako da ce i Portugal imati odlicno sudjenje a i kakvo je to prvenstvo bez Ronalda, mnogo su kvalitetniji od nas a uz to prije dvije godine nije bilo Ronalda a Nani od kojeg prijeti cak jos veca opasnost nije bio ni sjena danasnjeg, bas sam ono razocaran kako nemamo srece ipak sretno ZMAJEVI. Sto se tice ostalih Turci su izuzetno opasni najvise zbog Hiddinka i kod kuce sigurno nece izgubiti tu dajem nekako polovicne sanse i jednim i drugima, Ceska i Crna gora takodjer nece biti lahko ni jednima, a Irska je nekako ofirno nagradjena za ono sto im se desilo protiv Francuza, prvo su dobili i previse poena za one dvije pobjede i time su umjesto Turske bili nositelji a i jos juce se pisalo da bi mogli dobiti i Estoniju i time dodatno olaksan put do Evropskog

Ma ovo je sve režirano. U pm više i Portugal i sve !

Irci kao kompenzaciju za onu Henryevu ruku moraju dobit Estoniju, Hrvatska-Turska to je dvoboj dvije jebene ekipe, al ih je UEFA namjerno uparila jer će se tako riješiti barem jednih huligana (turskih il hrvatskih). Dalje, jedino mi nije jasno kako Portugal nije izvukao CG a mi Čehe, al eto i to je vjerovatno da ne bude da je baš sve namješteno.

Opet, kako god bilo, ja vjerujem u naše momke i uvjeren sam da ih možemo dobiti ako ponovimo hrabru igru i pritisnemo ih.

Što se tiče igre, ja se ne bojim. Ali teško će dopustiti da ih mi prođemo, samo zbog Ronalda. Nadam se da griješim, ali on je najveća reklama. Pare su tu u pitanju.

Nas će Turci napunit ko papriku, sa DeBilićem i njegovim Strinićem, i ne mogu reć da će mi bit žao, Bosni puno sreće protiv Portugala, trebat će im.

jadni mi s ovakvim navijacima... dam se kladit da si tokom eura 2008 pisao da mozemo razvalit cijeli svijet... a sada ne valjamo nista... ali u redu... Bog je dao svima tipkovnice u ruke... :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.