16. novembar 2011.14 god. comment_6828 hebemu ti koda pricas o druzbi pere kvrzice a ne mafiji koji su majstori za prevare...nije to hrpa debila koji ne znaju nista, to su inteligentni lovaši kojima je stalo samo do gomilanja novca, i vjeruj mi da oni to rade.. skupina nije mogla bit lakša što se tiče jačina momčadi, jedino srbija u gostima radi atmosfere možda.. Urota... urota... sve je to jedna velika urota... i od svih reprezentacija okomili su se bas na BiH... xD majko pomozi... xD :D Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6829 Pozdrav ljudi, evo došao sam do malo vremena da se javim i da komentiram sinoćnje utakmice ex-Yu reprezentacija: Bosna i Hercegovina - Nema se tu šta puno reći, Danska, Srbija, Portugal, pa opet Portugal, sve neke povijesne utakmice, euforija se digne do neslućenih razmjera, a onda nam Bog pokaže gdje nam je mjesto - u paklu prokletstva u ekonomskom, političkom, socijalnom i sportskom smislu jer BiH je svugdje na dnu osim u odlijevu mozgova i sjedećoj odbojci. Tko je sinoć bez imalo patriotizma glavom igrao, mogao je pokupiti poklon kladionice, na top ponudi kvota na Portugal 1.85. Poklon da ne može biti veći. I da moram se dotaknuti suca - pa kako nekih nije stid reći da je navlačio za Portugal? Da se sudac pitao mi bi prošli jer je navlačio puno više za BiH nego za Portugal, ali ne uvijek se mora naći neki pametnjaković (ovaj put Lulić) da shebe stvar. Hrvatska - Nakon fenomenalne igre u Carigradu, uzvrat na Maksimiru pokazao da Hrvatska nije ono za što mnogi misle da jeste. Hrvatska nije velesila i loše i dalje igra. Ona pobjeda od 3:0 je samo zamazala oči i Bilić mora otići. Bolje bi bilo da je Turska prošla jer bi se neke stvari počele mjenjati. Ovako Bilić ostaje kao i blijeda igra repke, što znači da se Cro baš i neće provesti na Euru. Mogao bi se desiti neki debakl i onda otriježnjenje. Opet je sinoć bila anemična igra kao i cijele kvalifikacije. Rezultat u Turskoj od 3:0 je bio u potpunosti nerealan. Ako netko misli da je Hrvatska izašla iz krize vara se. Crna Gora - Njima svaka čast, ovo su im prve kvalifikacije, mlada su država i reprezentacija, a pokazali su dosta toga. Greška je otpuštanje Cice, sad je to došlo na naplatu. Ali Crnogorci nemaju za čime žaliti. Još nisu dorasli velikom natjecanju, ali to bi se već u sljedeće dvije do četiri godine moglo promjeniti, ali trener se mora naći da je kvalitet barem ko Cico što je bio. Na kraju je zaključak da Hrvatska ostaje kao i zadnjih dvadeset godina jedini pravi nasljednik repke Jugoslavije. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6833 Jest nas jebo sudija i to kod najvažnijeg, prelomnog gola za utakmicu, a to je treći gol Portugalaca kad je Cristina bio u offsideu barem 2 metra. Poslije nas je dokrajčio crvenim. Zar vi mislite da smo mi kojim slučajem izjednačili da bi Švabo dopustio da tako ostane ? To je smiješno. :rolleyes: Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6842 ja priznajem da je Portugal jaca reprezentacija ali nije toliko da primimo 6 komada... sudija je provocirao nase igrace, bilo je faulova koji nisu svirani i naravno ko se na to ne bi zivcirao i nasi igraci su ljudi, kao sto se Ronaldina zivcirala i provocirala u Zenici, Dzeko je to radio u Lisabonu, samo sto Dzeki smiju dati zuti a Ronaldini ne smiju... Za njih nije svirana ruka ali jbg nije to valjda ni vidio, ali mislim da je sudija odigrao veliku ulogu u utakmici za razliku od Weba u Zenici gdje je imao vrlo malo gresaka... Da sam ja nekim slucajem igrac i bio na toj utakmici mislim da bi me pritvorili zbog napadanja sudije.... Sinoc nismo zasluzili pobjedu ali u Parizu smo definitvno bili pobjednici.... Zato cemo ebati m*ter i Grcima i Platiniu i FIFI i UEFI i jos ko je s nama u grupi za svjetsko ne sjecam se... Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6845 sudija je provocirao nase igrace, bilo je faulova koji nisu svirani i naravno ko se na to ne bi zivcirao i nasi igraci su ljudi, kao sto se Ronaldina zivcirala i provocirala u Zenici, Dzeko je to radio u Lisabonu, samo sto Dzeki smiju dati zuti a Ronaldini ne smiju... . Ronaldini ? :P Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6849 Jest nas jebo sudija i to kod najvažnijeg, prelomnog gola za utakmicu, a to je treći gol Portugalaca kad je Cristina bio u offsideu barem 2 metra. Poslije nas je dokrajčio crvenim. Zar vi mislite da smo mi kojim slučajem izjednačili da bi Švabo dopustio da tako ostane ? To je smiješno. hahahhaha 2 metra Evo ljudi i ja sam iz Bosne i ja sam normalno navijao za svoju državu. Ali mislim da je vrijeme da svi mi Bosanci i Hercegovci počnemo prestati pričati nebuloze kako su nam sudije uvijek krive. Dobro ima utakmica u kojima su nas zakinuli (npr. u Parizu), ali sinoć..... pa ljudi mi smo zabili gol iz offsidea a ne oni... Ev se samo uvjeritehttp://www.youtube.com/watch?v=Nb-XsRIUU5U&feature=related.... na 3:18 zaustavite i pogledajte situaciju. Ni govora o offsideu a komoli kao što ti @ Wisey kažeš 2 metra. ALi stvarno ono što ne mogu da vjerujem kako neki ljudi koji žive u BiH mogu da navijaju za Portugal :angry: . Cura baš u Mostaru na fb-u proslavlja 1. gol Ronalda. Pa to je žalosno.... Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6850 Ne možeš ti iz onog ugla ništa vidjeti. Reko sam 2 metra, normalno da nije 2 ali je bio. A jesi vidio kako naš gol vraćaju i sve fino u režiji da se vidi tačno da je Spaha bio u offsideu ? Kažem opet, ovim golom je utakmica odlučena + Luliću crveni i onda su nas samo dokrajčili četvrtim. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6852 Ne vidi se dobro to si u pravu, ali prebaci na 480 i malo bolje se vidi, kad se malo uneseš vidi se da je Ronaldo u najmanju ruku bio u liniji sa Papcem. Što se tiče tog vraćanja kod našeg i njihovog gola, to smo primjetili jako dobro i baš sam to sa rajom dns komentarisao, ali to izgleda svi danas rade, isto tako prije nekoliko sedmica kad je Apoel dobio Porta 2-1, domaći redatelj isto ovako nije htio ponavljati kad je bio penal ili kod drugog gola kad je bilo sumnjiva situacija oko offsidea (nisam siguran). Ali opet nije toliko bitno jeli bio ofsside ili ne, mislim da za sinoćnju utakmicu ne trebamo da krivimo sudce za poraz. Jednostavno kad sve sagledamo, mi smo zabili gol iz offsidea, nije im svirao čist penal i još jedna, u najmanju ruku sumnjiva situacija, kad je kod 1:0 Zahirović uletio Postigi. Što se tiče Lulića, izgubio je živce, prigovarao, dobio žuti ali je poslije toga nastavio sa prigovaranjem i realno svaki sudija bi mu za to dao crveni. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6855 Ma zasluzeno Portugal ide dalje to svako ko imalo zna o fudbalu mora priznati , iako sam se nadao da cemo moci izvuci nerijeseno ... mi smo zakinuti protiv Francuske i to je bila nasa prilika ali jbt bezvezni penal napravio Spahic Tek sada se vidi "pravi" navijaci koji su tu i kad repka gubi a ne samo kada pobjedjuje ! Volim te Bosno !!! Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6856 Kako je samo bilo lijepo kad smo otišli na poluvrijeme sa onim rezultatom, Miske ga zabio iz penala, svi skočili nadali se ali..... Onda ga Rona zabi, i opet tuga ali onda ga Spaha zabi, ali tada je već bila manja nada jer smo imali igrača manje @ Blues_95, slažem se sa tobom, Tek sada se vidi "pravi" navijaci koji su tu i kad repka gubi a ne samo kada pobjedjuje ! Volim te Bosno !!! Bosna se voli i kad gubi i kad vodi :) Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6858 Kako je samo bilo lijepo kad smo otišli na poluvrijeme sa onim rezultatom, Miske ga zabio iz penala, svi skočili nadali se ali..... Onda ga Rona zabi, i opet tuga ali onda ga Spaha zabi, ali tada je već bila manja nada jer smo imali igrača manje @ Blues_95, slažem se sa tobom, Bosna se voli i kad gubi i kad vodi :) To je moj Covjek ;) Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6859 Sa Bosnom tugujem , Bosni se radujem , Bosna je dio zivota mog , Bosno ti si sampion ! Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6863 Nisam ja reko da krivim sudiju za poraz, ali je njegov potez prelomio tekmu. Jer mi da smo izdržali onaj početni nalet u drugom poluvremenu od prvih 15-20 minuta ko zna šta bi dalje bilo. Garantiram da bi se oni povukli i prepustili nama igru. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. Autor comment_6866 Ono Ronaldovo nije bilo priče o ofsajdu, a ono na Postigi isto tako nije bio penal, Postiga baš kao i Srna, traži nogu protivnika svojom. Bosna je sama sebe zakopala, jer su odigrali ko zadnja seljačka ekipa, na glavnoj utakmici kvalifikacija oni počnu igrati tek u 30. i nekoj minuti, što su radili prvih pola sata? To je znao biti sindrom Chelseaja u lanjskom luzerskom dijelu, očito je i sindrom Bosne. Situacija je takva kakva je. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6886 Ronaldini ? pa ja, Cristina, Ronaldina... kako hoces.. :-DDD Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6894 Pozdrav ljudi, evo došao sam do malo vremena da se javim i da komentiram sinoćnje utakmice ex-Yu reprezentacija: Hrvatska - Nakon fenomenalne igre u Carigradu, uzvrat na Maksimiru pokazao da Hrvatska nije ono za što mnogi misle da jeste. Hrvatska nije velesila i loše i dalje igra. Ona pobjeda od 3:0 je samo zamazala oči i Bilić mora otići. Bolje bi bilo da je Turska prošla jer bi se neke stvari počele mjenjati. Ovako Bilić ostaje kao i blijeda igra repke, što znači da se Cro baš i neće provesti na Euru. Mogao bi se desiti neki debakl i onda otriježnjenje. Opet je sinoć bila anemična igra kao i cijele kvalifikacije. Rezultat u Turskoj od 3:0 je bio u potpunosti nerealan. Ako netko misli da je Hrvatska izašla iz krize vara se. Na kraju je zaključak da Hrvatska ostaje kao i zadnjih dvadeset godina jedini pravi nasljednik repke Jugoslavije. Da se dotaknem ovog tvojeg komentara... Mislim da si se itekako prevario u slucaju Hrvatske i njene igre... U Maksimiru smo ponovo krenuli s istom taktikom ko u Instanbulu... Što je bilo i ocekivano... jer na 0:3 u gostima ne isplati se riskirat i nepotrebno srljat u napad... U obrani smo ponovo odigrali fenomenalno... Turcima smo dozvolili samo 2 puta da nas ugroze od cega je jedanput bilo debelo zaleđe... Znaci u 90 minuta 2 puta... tj. u 180 minuta 3 puta sve skupa... Znaci u defanzivi nema se sto prigovarat jer smo im opet razbili napad.... Što se tice veznog reda... Znam da zbog tog segmenta i zbog toga sto nismo dominirali u vezi ti sada prozivas igru naše repke... ali moraš shvatit da nije nogomet držanje lopte 60% u svojim nogama i bit cijelo vrijeme na protivnickoj polovici... jer vecina ljudi samo to gleda... i ako tako ne odigras onda si loš... e pa nije tako... fala Bogu pa oni bitni ljudi to shvacaju... jer tu filozofiju su igrali Turci pa smo im ocitali bukvicu...Bilo je i ocekivano da necemo bit zgusnuti u sredini i da cemo prepustit taj dio terena Turcima... vecinu lopti smo gurali preko krila i dobro je to funkcioniralo... pogotovo uz onako raspolozenog Modrica koji je cijelo vrijeme presjecao lopte i gurao ih ko iz topa prema naprijed... A što se tice napada cim su se Olic i Manđa pokrenuli znao sam da nece bit ništa od Turaka... jer onakav pritisak teško ko moze izdrzat... Hrvatska je odigrala i u uzvratu dobro... imali smo dobrih prilika ali ovaj puta falilo je malo srece... samo da je jedna lopta ušla napunili bi ih s 3-4 komada... i s prikazanom igrom ovih 0:0 nije realan rezultat... i za kraj... S ovakvim angažmanom i tipom igre Hrvatska može puno ucinit na ovom Europskom prvenstu... cetvrtfinala bi bila realna ovisno o grupi kakvu dobimo... ali protiv Turaka smo pokazali da mozemo igrat... a sada jel cemo nastavit tako dalje vidjet cemo na pripremnim tekmama i na samom euru... jer jos uvijek sam jako skeptican prema našoj repki... jer se bojim da se naša igra ne pretvori ponovo u onu lošu s kvalifikacija... :S Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6937 @Villas-Boas, nisam ja rekao da smo loše odigrali, ALI nije to više Hrvatska iz 2008...Pogledaj samo igrače. Šildenfeld i tako te, tuga. Još kad vidim Kalinića dođe mi muka. Luka Modrić i Darijo Srna su jedine prave klase u repki ostalo je manje više. Ali dao Bog pa se osvojio Euro, ja nisam optimističan kao, ali dosta toga očekujem. Da li tko planira ići na Euro? Prijavi
17. novembar 2011.14 god. Autor comment_6944 @Villas-Boas, nisam ja rekao da smo loše odigrali, ALI nije to više Hrvatska iz 2008...Pogledaj samo igrače. Šildenfeld i tako te, tuga. Još kad vidim Kalinića dođe mi muka. Luka Modrić i Darijo Srna su jedine prave klase u repki ostalo je manje više. Ali dao Bog pa se osvojio Euro, ja nisam optimističan kao, ali dosta toga očekujem. Da li tko planira ići na Euro? Šifo je majka za Lovrena i slične levate, za Kalinića se slažem ali imamo dovoljno kvalitetnu ekipu za konkurirat za naslov, mislim ono u obrani Ćorluka, Vida, Šimunić, Pletikosa je također u formi, veza nikad jača, Modrić, Raketa, Srna, Iličević, Perišić, Vukojević itd. a o napadu da ne govorim, Mandžo, Ola, Dudu, Killer Btw. Ja idem na Euro ;) Prijavi
17. novembar 2011.14 god. comment_6952 Ma kakvo osvajanje Eura, dajte ljudi pa makar sam za vas mislio da imate što bi naši Englezi rekli 'feet on the ground' ili ti ga da ste objektivni koliko je to moguće. :mellow: Prijavi
18. novembar 2011.14 god. Autor comment_6961 Ma kakvo osvajanje Eura, dajte ljudi pa makar sam za vas mislio da imate što bi naši Englezi rekli 'feet on the ground' ili ti ga da ste objektivni koliko je to moguće. A realno i ja očekujem da Njemačka osvoji, ali imam i previše vjere u naše momke. Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6962 naravno ko ne bi htia da mu nacionalna repka ne osvoji euro a najradije iza toga bih htia ili nizozemce ili njemce na tronu Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6969 ma ja cu bit zadovoljan prolaskom grupe... a dalje sto bude... :) a šta se tice tog Schidenfelda decko je odigrao fenomenalno oba dvije tekme... i nemoj mi njega osporavat... jedino treba maknut iz repke Strinica, Kalinica i mozda Dujmovica, jajala i takve... i onda smo bez brige... :D Prijavi
18. novembar 2011.14 god. Autor comment_6976 ma ja cu bit zadovoljan prolaskom grupe... a dalje sto bude... :) a šta se tice tog Schidenfelda decko je odigrao fenomenalno oba dvije tekme... i nemoj mi njega osporavat... jedino treba maknut iz repke Strinica, Kalinica i mozda Dujmovica, jajala i takve... i onda smo bez brige... Umjesto Dujmovica Badelja ili Ademija, a još obavezno maknut Lovrena i Kranjčara...Lovren katastrašno igra, a Kranjčar usporava igru sa peglanjem lopte, odmah se vidi koliko je ljepša igra kad je tu Raketa umjesto Nika. Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6983 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/u-maju-rusenje-sjeverne-i-juzne-tribine-i-izgradnja-novih-tribina/111118133 Sta bi ovo znacilo za nas Zenicane ? :D I aBd sutra u 13 na jug da proslavimo 23-tro godisnjicu Robijasa ! RZ88 ! Prijavi
18. novembar 2011.14 god. comment_6986 http://www.sarajevo-...ibina/111118133 Sta bi ovo znacilo za nas Zenicane ? :D I aBd sutra u 13 na jug da proslavimo 23-tro godisnjicu Robijasa ! RZ88 ! ne samo za Zenicane, nego za cijelu BiH.. Drago mi je sto ce Bilino Polje konacno dobiti izgled i kapacitet kakav zasluzuje... samo da nije lopovska posla... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.