Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

jadni mi s ovakvim navijacima... dam se kladit da si tokom eura 2008 pisao da mozemo razvalit cijeli svijet... a sada ne valjamo nista... ali u redu... Bog je dao svima tipkovnice u ruke... :D

u tome je i stvar dok je billić zna ovu momÄad kvalitetno pripremit naravno da cu navijat za bilića a sada ne daj bože iako navijam i dalje za hrvatsku repku

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Da da, UEFA je namjerno uparila Hrvatsku i Tursku, Portugal je već prošao zapravo jer su velika država pa će suci bit za njih, zapravo štoviše sigurno su već i odabrali pobjednika eura a ovo ostalo je samo formalnost -.- što vam je?! Ne zamarajte se tim stvarima molim vas.. ako tako razmišljate i prije nego što je utakmica poÄela normalno da nećete (ili nećemo) proći

Hrvatska 55% GrÄka 45% po meni

Portugal 60% BiH 40%

CG 50% ÄŒeška 50%

Estonija 40% Irska 60%

Bilić u sluÄaju prolaza nad Turcima ostaje do kraja eura. U sluÄaju ne prolaska odlazi odmah. I to je to, simple as that. Trebat će sreće Hrvatima i Crnogorcima a pogotovo Bosancima. Sretno svima!

Fuj , kako smo baksuzi , 1-1 protiv Francuske imali smo ih :S. ,nemamo srece .

I sad u barazu na Portugal golemo , al Nema predaje ! :D

Zalaganjem ,pozrtvovanom igrom do prolaska ! :D

kakvo je europsko prvenstvo bez Dzeke ? hah jebo Ronalda

Žao mi je Srbije kakav je gol primila, ali se navijaÄi sami sa sobom zajebavaju ovim video-clipom:

http://www.youtube.com/watch?v=DPI2S05OJIM

hahahaha prejako. Ja sam Äuo isto tako jednu zajebanciju. Kaže, ponovit će se utakmica jer su Slovenci zabili gol iz Austrije :D :D

Za Sarajlije i ostale koji su u mogućnosti:

U petak mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine (U17) igra na Koševu protiv Engleske. Biilo bi lijepo tko može doći i radi BiH da se dadne podrška, ali i radi naših nada u repki Engleski (Chelsea daje najviše igraÄa u repku Engleske, Äak bi trojica trebala nastupiti u petak). Ja bi trebao ići na ovu tekmu.

• Autor

Za Sarajlije i ostale koji su u mogućnosti: U petak mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine (U17) igra na Koševu protiv Engleske. Biilo bi lijepo tko može doći i radi BiH da se dadne podrška, ali i radi naših nada u repki Engleski (Chelsea daje najviše igraÄa u repku Engleske, Äak bi trojica trebala nastupiti u petak). Ja bi trebao ići na ovu tekmu.

koja trojica?

Btw. Svjetla budućnost Hrvatskog nogometa popušila doma od Azerbajdžana, i to samo 2:1, Äini mi se da im je to najbolji rezultat dosad.

jedino mi je zao sto su na FTV izbacili subotom poslijepodne utakmicu engleske lige a ubacili utakmicu nase smrdljive, dosadne, amaterske, glupe premijer lige... neki dan sam prvi put gledao nasu ligu ove sezone na tv i poslije je bila engleska liga, znaci ko da sam se preporodio koje olaksanje sam osjetio kad vidis razliku... sranje, najveci promasaj sto su to uradili jebala ih nasa liga, ko hoce da gleda bujrum pa na stadion...

prosle sezone bilo 4-5 premiership utakmica na ftv i bht sad samo jedna engleska i jedna nasa smrdljiva i dosadna, igraju nekako prvo poluvrijeme a drugo polumrtvi

Nije da su izbacili nego su kupili najeftiniji paket sa samo jednom utakmicom, nekad je bila engleska liga 3 utakmice, bilo je i na FTV njemacka i na Mrezi plus spanska liga a sada od tih svih ima samo jedna utakmica engleske lige sedmicno, bruka, sva sreca pa imam Arene gdje mogu pogledati ove lige osim engleske koju ako nije dobra utakmica ili utakmica Chelsea gledam na netu :/

• Autor

ma meni dodje ADSL Flat = sve sto mi preostaje u zivotu nemam sportklub, :-(( (nekad sam imao) a na arenama nema premiershipa...

Zato jer su tako podijelili, SportKlub je uzeo Premiership, Engleske kupove, Rusku, Belgijsku, Portugalsku ligu i još neke kupove a Arena ostatak. Meni je svejedno draži SK ;)

Zato jer su tako podijelili, SportKlub je uzeo Premiership, Engleske kupove, Rusku, Belgijsku, Portugalsku ligu i još neke kupove a Arena ostatak. Meni je svejedno draži SK ;)

naravno :P :P

Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac), Boris Pandža (Mechelen), Emir Spahić (Sevilla), Saša Papac (Glasgow Rangers), Sanel Jahić (APOEL), Adnan Mravac (Mattersburg), Muhamed Bešić (HSV) , Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Senad Lulić (Lazio), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Semir Štilić (Lech Poznan), Darko Maletić (Aktobe), Senijad IbriÄić (Lokomotiv), Edin Džeko (Manchester City), Zlatan Muslimović (bez kluba), Ermin Zec (Genclebirigli) i Vedad Ibišević (Hoffenheim), joj ne mogu docekat, kartu sam narucio ev sad ce i 2 sedmice, u Zenici ce da bude ludilo, samo Susicu daj bgti Begovica na gol stavi, a za beka mislim da ce biti jedna od ove 2 kombinacije:Jahic na beka desnog, lijevo Salihovic a Lulic krilo (meni bolja opcija jer je Lulic ubica po strani u napadu) ili Salihovic lijevo, a Lulic desno, pokazao je u Laziu da zna igrati i desnog beka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.