18. novembar 2011.14 god. comment_7003 Upravo tako Adise, nadam se da niko neće omastiti brk na ovom projektu jer mi miriše na to. Samo da ostave tribine onako blizu terenu tako da se može napraviti jednako dobra atmosfera i da stadion postane još veće grotlo nego što je to trenutno. Šta bi ta rekonstrukcija značila za repku, da li će se tekme i dalje moći odigravati tamo ili... ? Prijavi
18. novembar 2011.14 god. Autor comment_7008 Upravo tako Adise, nadam se da niko neće omastiti brk na ovom projektu jer mi miriše na to. Samo da ostave tribine onako blizu terenu tako da se može napraviti jednako dobra atmosfera i da stadion postane još veće grotlo nego što je to trenutno. Šta bi ta rekonstrukcija značila za repku, da li će se tekme i dalje moći odigravati tamo ili... ? Pa i tako se neće igrati utakmice bar 10 mjeseci, do početka kvalifikacija za SP :huh: Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7015 Haha, kod nas za to vrijeme se ne stignu ni temelji postaviti kamoli nešto više. :lol: Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7018 Haha, kod nas za to vrijeme se ne stignu ni temelji postaviti kamoli nešto više. Ako je vrijeme izbora bude to gotovo za 5, a ne 10 :lol: Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7023 Trebao bi biti zavrsen do pocetka druge sezone Premier Lige , ili barem do polusezone ! A ako nebude gotov igrat ce se na Kosevu bez zapada ili koje vec tribine neznam bas Samo da se uradi pa barem i 2015 :D Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7027 Umjesto Dujmovica Badelja ili Ademija, a još obavezno maknut Lovrena i Kranjčara...Lovren katastrašno igra, a Kranjčar usporava igru sa peglanjem lopte, odmah se vidi koliko je ljepša igra kad je tu Raketa umjesto Nika. Loool... Lovrena i Kranjcara bi izbacio iz repke... xD ok... necu nista komentirat osim: hahahaha... :D Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7028 Ako je vrijeme izbora bude to gotovo za 5, a ne 10 Ma izbori bili prije vise od godinu dana i jos vlast nije formirana... sve javasluk i bezobrazluk.. lopov sve do jednog... samo se ne zna ko vise krade... Ni u jedan projekat ne mozes imati povjrenja da ce se zavrsiti na vrijeme ili da ce se uopste realizirati jer u sve je umijesana politika i svi traze svoj interes... Zalosno je sto je politika na Balkanu uzela veliki mah u sportu a najvise se to odrazi na fudbal... Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7042 Loool... Lovrena i Kranjcara bi izbacio iz repke... xD ok... necu nista komentirat osim: hahahaha... OPROSTI BOŽE NOGOMETA, NAJVEĆI STRUČNJAKU, MOŽDA JE NAJBOLJE DA NITKO NE DAJE KOMENTARE VIŠE NA OVOM FORUMU, DA NE IZRAŽAVAMO MIŠLJENJA VEĆ SAMO TI DA NAPIŠEŠ KAKO TREBA BIT JER IPAK TI NAJBOLJE ZNAŠ. Ispričavam se na Caps Locku moderatorima, ali ovaj dio je morao biti. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7054 Samo se Sarajevo i Zenica grade, a Mostaru prijeko potreban novi moderan stadion. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7071 Novi kiks Hajduka, Dinamo na +10, mislim da će na proljeće u Dinamu igrat juniori :D Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7090 Neće, Split će sad podić formu i ove godine smo prvaci Ajmo Splite!! Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7382 sto bi dobro bilo da ASR osvoji Seriju A kvalitet imaju ali ima tu dosta starih igraca i nekoliko rupa ali u Januaru bi to mogli rijesiti (Desni bek,jedan veznjak) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7392 Ne može niko prnut Juveu ove godine, još ne igraju Europu pa su na jednom frontu, što ih čini još jačima, a onaj Matri, riječi su suvišne. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7398 Dubrovcanine Matri je meni jedan od mrzih napadaca u Serije A Miljenik je navijaca , ove sezone je u Odlicnoj formi , ali prosle sezone nije ga bilo nigdje ( Postao mi je mrzak jer sam prosle godine par puta pao na Kladari (kako ti kazes) zbog toga sto sam odigrao da on daje go) ! <_< Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7490 26-og 141 derbi Crvena Zvezda-Partizan vasa predvidjanja u zadnje vrijeme PFC je bolji ali u derbiju je sve moguce Inace nadam se pobjedi na Marakani :D Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7491 Ma i Lazio je jak jer imaju balkanskog Garetha Balea. Koga to? Ako misliš na Lulića, Bale mu nije ni do koljena. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7503 26-og 141 derbi Crvena Zvezda-Partizan vasa predvidjanja u zadnje vrijeme PFC je bolji ali u derbiju je sve moguce Inace nadam se pobjedi na Marakani 26-og 141 derbi Crvena Zvezda-Partizan vasa predvidjanja u zadnje vrijeme PFC je bolji ali u derbiju je sve moguce Inace nadam se pobjedi na Marakani "Ja volim Partizan, ja volim Chelsea ja jebem mater Crvenoj zvezdi" poznata navijača Grobara. Ma PFC ovo uzima. Moja podrška. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7508 Prosle sezone Partizan 1:0 Zvezda,a Chelsea 3:0 West Ham Torres postigao prvi gol u dresu Chelsea da se oce ponovit rezultati ja zadovoljan :D Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7536 Partizan naravno , ali ne zbog igraca nego zbog Grobara !!! Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7544 Partizan naravno , ali ne zbog igraca nego zbog Grobara !!! Tako je bre bice 26-og zasto cutite picke ciganske !!!! Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7547 Poslusajte samo glasnocu navijanja a Live prijenos http://www.youtube.c...h?v=ZbWRkQ8PWnI Odo sad uciti da mene profesori nebi pitali : " Zasto Cutis Ti ? " Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7553 Poslusajte samo glasnocu navijanja a Live prijenos http://www.youtube.c...h?v=ZbWRkQ8PWnI Odo sad uciti da mene profesori nebi pitali : " Zasto Cutis Ti ? " brate moram cijelu svesku da prepisem za sutra jer ima da mi zakuca keca za polugodiste Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7652 Pretpostavlja se da će ovako izgledati garnitura dresova hrvatske reprezentacije za Euro 2012: Ovaj gostujući bi mogao biti najljepši dosadaA evo i novi dres Srbije: ...te Slovenije: Sve ide sve se mjenja samo BiH ostaje na smješnoj Legei :/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.