Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Jel mi sad igramo s GrÄkom?

Da, vidio sam baš prije nekoliko minuta najavu na HRT-u za prijenos. Al biću u Zenici na našoj tekmi pa nažalost neću moći gledati. :)

Sutra kljuÄna utakmica za nas i za Bih :D Sutra Hrvatska vjerojatno u ovom sastavu:

Pletikosa – Ćorluka, Lovren, Šimunić, Strinić – Mandžukić, Modrić, Vukojević, KranjÄar – Eduardo - Jelavić (Kalinić). Vjerojatno 4-4-1-1, Dudu kao povućeni napadaÄ

Još jedna je varijanta 4-2-3-1, gdje bi ManÄ‘ukić bio desno,Perišić lijevo,KranjÄar u sredini, a Vukojević i Modrić defenzivni veznjaci.

Ovi neredi u Sarajevu su dno dna i sramota da ne može biti veća. Torcida iz BiH išla s namjerom da pravi nerede po Sarajevu, a ja imam informacije iz prve ruke od prijatelja, navijaÄa Hajduka iz Mostara. Šta reći nego da je vidljivo da se pokušavaju stvoriti umjetne netrepljeviosti samo da bi se kao pokazalo kako je kao BH nogometna liga nemoguća, a o regionalnoj balkanskoj da i ne govorimo. E ja bi sada namjerno oformio balkansku ligu, ali bi da odradio sljedeće:

- Zabranio dolazak gostujućih navijaÄa

- PojaÄao policijske mjere

- Uveo drakonske kazne klubovima za moguće nerede

Pa bi vi vidjeli, nikad nereda ne bi bilo i sve bi funkcioniralo kako treba.

Ma zlostavljanje cisto Luxemburga, covjeku dodje da se zapita zasto oni uopste igraju nogomet, nevjerovatan nekvalitet, sada ce biti itekako pakleno u Francuskoj

RazoÄaran sam igrom Hrvatske, nisu jednostavno ništa pokazali.Istina da je Webb imao drugaÄiji kriterij za nas, mogao je i dva crvena podjelit, penal sudit za nas, ali ne tražim alibije u tome...

Donešena odluka Nogometnog saveza BiH o zabrani gostovanja navijaÄa do kraja sezone:

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=13291fda-4842-44f1-9278-4ca6bb326f16&c=2e4902b1-8cfa-4dde-82f5-024581f02d1f

Za svaku pohvalu!

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/cetiri-busa-bh-navijaca-krenula-za-pariz/65750

U Francuskoj ima da grmi, bice vise nasih navijaca nego njihovih :D

• Autor

ovi kazini s torcidom i manijacima su novinarsko preseravanje, kao prvo imam informaciju od clanova obje navijacke skupine da su 95% te "torcide" bili hercegovci koji misle da su hrvati, tocnije, primitivci ultras zrinjski i skripari siroki brijeg, poznato je da je splitska torcida u dobrim odnosima sa manijacima tako da...suplje price

Pokisnuo, zaledio se, smrzo se ko nikad u životu. Al nek smo i mi jednom riješili tekmu u prvom poluvremenu da ne strepimo do zadnje minute. :lol:

Do Eura, do Pariza, pušit će nam Mona Liza... :D

Eh samo kokoške u Parizu oÄerupat i to bi bilo to. A onda bi Ukrajinke imale posla, s bošnjama :lol: :lol:

Jedva Äekam utorak, nekako vjerujem da bi mogli ih dobiti. Zadnjih nekoliko tekmi igramo zaista odliÄno.

Srbija mora uzeti sva tri boda na gostovanju u Sloveniji koja je izgubila sanse za plasman na Euro nadam se dobrom rezultatu i da idem gledati utakmicu baraza u Beogradu :D :D :D

Iskreno, mislim da nećete uspjeti u Mariboru. Slovenija, nije u najboljem izdanju ove kvalifikacije, ali su i dalje opasni. Timski igraju, imaju nekoliko dobrih igraÄa. Sve je moguće, ali ja mislim da ste trebali se vadit negjde drugo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.