Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ma znas ba Susica, ne gleda on to, ali Begovica mora stavit ako je i malo pametan

Ma nekada sam protiv Papeta imao mnogo stosta da kazem ali sam shvatio da je covjek pa skoro uvijek bio upravu... LoL

Znaci Pape je definitivno odlucio i donio odluku da brani Begovic... :-DDDD

• Autor

Objavljen popis od 22 igrača Hrvatske reprezentacije uoči susreta protiv Turske, mogu reći da sam u neku ruku zadovoljan jer je DeBilić otpisao Strinića i Badelja, ali izostavit Klasnića s ovog popisa je suludo. Nažalost nema ni ozlijeđenog Petrića.

PLETIKOSA Stipe - FC Rostov

SUBAŠIĆ Danijel - HNK Hajduk Split

KELAVA Ivan - GNK Dinamo Zagreb

SRNA Darijo - FC Shakhtar Donetsk

ĆORLUKA Vedran - Tottenham Hotspur FC

ŠIMUNIĆ Josip - GNK Dinamo Zagreb

VRSALJKO Šime - GNK Dinamo Zagreb

LOVREN Dejan - Olympique Lyonnais

SCHILDENFELD Gordon - FC Eintracht Frankfurt

VIDA Domagoj - GNK Dinamo Zagreb

PAMIĆ Manuel - AC Sparta Praha

RAKITIĆ Ivan - Sevilla FC

MODRIĆ Luka - Tottenham Hotspur FC

VUKOJEVIĆ Ognjen - FC Dynamo Kyiv

PERIŠIĆ Ivan - BVB Borussia Dortmund

ILIČEVIĆ Ivo - Hamburger SV

DUJMOVIĆ Tomislav - FC Dinamo Moskva

PRANJIĆ Danijel - FC Bayern München

JAJALO Mato - 1. FC Köln

MANDŽUKIĆ Mario - VfL Wolfsburg

DA SILVA Eduardo - FC Shakhtar Donetsk

OLIĆ Ivica - FC Bayern München

JELAVIĆ Nikica - Rangers FC

KALINIĆ Nikola - FC Dnipro Dnipropetrovsk

A velikog ti problema, nema Lovrena koji bi i tako i tako kikso... Znači obrana ako se Čarli oporavi ovako: Srna - Čarli - Vida - Šimunić

Jel nije bolje Čarlija stavit na lijevog beka a Đoua u centar?

• Autor

Jel nije bolje Čarlija stavit na lijevog beka a Đoua u centar?

Neznam, Čarlija su probavali gurat lijevo par puta u repki i Tottenhamu i nije baš funkcioniralo...bilo bi dobro da imamo lijevog beka a pošto je jedini kojeg imamo preofanzivni Pranjić, morat će Joe, ili možda čak Vida.

Neznam, Čarlija su probavali gurat lijevo par puta u repki i Tottenhamu i nije baš funkcioniralo...bilo bi dobro da imamo lijevog beka a pošto je jedini kojeg imamo preofanzivni Pranjić, morat će Joe, ili možda čak Vida.

Priča se da Vida neće ni igrati zbog lošije forme u zadnje vrijeme, čak i Pamić dolazi u obzir kao lijevi bek. Bit će teško, obrana nam je u rasulu

http://www.index.hr/sport/clanak/split-slavio-u-zapresicu-i-gurnuo-hajduk-na-trece-mjesto/581078.aspx

Hajduku bi pored Dinama mogao postati i nerješiva enigma sugrađanin RNK Split xD

• Autor

http://www.index.hr/sport/clanak/split-slavio-u-zapresicu-i-gurnuo-hajduk-na-trece-mjesto/581078.aspx Hajduku bi pored Dinama mogao postati i nerješiva enigma sugrađanin RNK Split xD

Ma kakva enigma, igraj Splite bit ćemo prvaci!!

RNK osvaja ove godine :wub:

2 asistencije Pjanica u pobjedi Rome protiv Novare 2:0, prva je bila maestralna http://rutube.ru/tracks/4982224.html?v=8017f853f856f89cee28f6862123507e&autoStart=true&bmstart=1000

2 asistencije Pjanica u pobjedi Rome protiv Novare 2:0, prva je bila maestralna http://rutube.ru/tracks/4982224.html?v=8017f853f856f89cee28f6862123507e&autoStart=true&bmstart=1000

Svaka cast Miralemu, veliku je stvar uradio prelaskom u Romu, trener i predsjednik su zadovoljni sto je najvaznije pruza dobre partije... a i Dzeko zabio plus igrac utakmice, nisam gledao utakmicu ali kaze mi brat da je razvaljivao...

U utakmici sa Portugalom zelim samo malo srece i sudijske etike. Znanja, hrabrosti, podrske sa tribina i ostaloga imamo... i igraci su nam u formi.. :-DD

• Autor

Ne mogu vjerovat da ovo govorim i sramim se sam sebe, al JEDVA ČEKAM REPREZENTATIVNI TJEDAN :D

Vjerujem u prolazak Hrvatske zbog izostanka Strinića i Lovrena, a isto tako se nadam prolasku Bosne, i zbog ekipe tu na forumu, i zbog mojih frendova iz GKVS Sarajevo ;)

Ne mogu vjerovat da ovo govorim i sramim se sam sebe, al JEDVA ČEKAM REPREZENTATIVNI TJEDAN :D

Vjerujem u prolazak Hrvatske zbog izostanka Strinića i Lovrena, a isto tako se nadam prolasku Bosne, i zbog ekipe tu na forumu, i zbog mojih frendova iz GKVS Sarajevo ;)

...i Hercegovine :P ma bit će dobar reprezentativni tjedan ;) gorit će, ali imam osjećaj da će i Hrvatska i BiH ispasti. Ne znam zašto, ali nisam nimalo optimističan. A NSBiH kao i uvijek u dogovoru sa tapkarošima, pa koji je to lopovluk, mamicu im.

Ovo mi ne miriše previše na dobro:

Engleski sudija Howard Webb će 11. novembra dijeliti pravdu na stadionu "Bilino Polje" u Zenici, gdje će biti odigrana prva utakmica baraža za odlazak na EURO 2012 između reprezentacija BiH i Portugala. Howard Webb je ove sezone sudio na ukupno 13 utakmica. Pokazao je 49 žutih i jedan direktan crveni karton. Dosudio je i tri jedanaesterca u utakmicama Premier lige.

Osim sudijske karijere koju je počeo 1989. godine, Webb radi i kao službenik britanske policije. FIFA-in sudija je postao 2005. godine. Sudio je brojne važne susrete, a jedna od njih je definitivno finale Lige prvaka između Bayerna i Intera, kao i finale Svjetskog prvenstva između Španije i Holandije. (sarajevo-x.com)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.