1. novembar 2011.14 god. comment_5401 Ma znas ba Susica, ne gleda on to, ali Begovica mora stavit ako je i malo pametan Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5404 Ma znas ba Susica, ne gleda on to, ali Begovica mora stavit ako je i malo pametan Ma nekada sam protiv Papeta imao mnogo stosta da kazem ali sam shvatio da je covjek pa skoro uvijek bio upravu... LoL Znaci Pape je definitivno odlucio i donio odluku da brani Begovic... :-DDDD Prijavi
2. novembar 2011.14 god. Autor comment_5538 Objavljen popis od 22 igrača Hrvatske reprezentacije uoči susreta protiv Turske, mogu reći da sam u neku ruku zadovoljan jer je DeBilić otpisao Strinića i Badelja, ali izostavit Klasnića s ovog popisa je suludo. Nažalost nema ni ozlijeđenog Petrića. PLETIKOSA Stipe - FC Rostov SUBAŠIĆ Danijel - HNK Hajduk Split KELAVA Ivan - GNK Dinamo Zagreb SRNA Darijo - FC Shakhtar Donetsk ĆORLUKA Vedran - Tottenham Hotspur FC ŠIMUNIĆ Josip - GNK Dinamo Zagreb VRSALJKO Šime - GNK Dinamo Zagreb LOVREN Dejan - Olympique Lyonnais SCHILDENFELD Gordon - FC Eintracht Frankfurt VIDA Domagoj - GNK Dinamo Zagreb PAMIĆ Manuel - AC Sparta Praha RAKITIĆ Ivan - Sevilla FC MODRIĆ Luka - Tottenham Hotspur FC VUKOJEVIĆ Ognjen - FC Dynamo Kyiv PERIŠIĆ Ivan - BVB Borussia Dortmund ILIČEVIĆ Ivo - Hamburger SV DUJMOVIĆ Tomislav - FC Dinamo Moskva PRANJIĆ Danijel - FC Bayern München JAJALO Mato - 1. FC Köln MANDŽUKIĆ Mario - VfL Wolfsburg DA SILVA Eduardo - FC Shakhtar Donetsk OLIĆ Ivica - FC Bayern München JELAVIĆ Nikica - Rangers FC KALINIĆ Nikola - FC Dnipro Dnipropetrovsk Prijavi
2. novembar 2011.14 god. Autor comment_5617 Lovren se ozlijedio, nema ga u Turskoj, zao mi ga al ovako je bolje. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. Autor comment_5717 Problemi za Hrvatsku. A velikog ti problema, nema Lovrena koji bi i tako i tako kikso... Znači obrana ako se Čarli oporavi ovako: Srna - Čarli - Vida - Šimunić Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5720 A velikog ti problema, nema Lovrena koji bi i tako i tako kikso... Znači obrana ako se Čarli oporavi ovako: Srna - Čarli - Vida - Šimunić Jel nije bolje Čarlija stavit na lijevog beka a Đoua u centar? Prijavi
4. novembar 2011.14 god. Autor comment_5742 Jel nije bolje Čarlija stavit na lijevog beka a Đoua u centar? Neznam, Čarlija su probavali gurat lijevo par puta u repki i Tottenhamu i nije baš funkcioniralo...bilo bi dobro da imamo lijevog beka a pošto je jedini kojeg imamo preofanzivni Pranjić, morat će Joe, ili možda čak Vida. Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5784 Neznam, Čarlija su probavali gurat lijevo par puta u repki i Tottenhamu i nije baš funkcioniralo...bilo bi dobro da imamo lijevog beka a pošto je jedini kojeg imamo preofanzivni Pranjić, morat će Joe, ili možda čak Vida. Priča se da Vida neće ni igrati zbog lošije forme u zadnje vrijeme, čak i Pamić dolazi u obzir kao lijevi bek. Bit će teško, obrana nam je u rasulu Prijavi
4. novembar 2011.14 god. Autor comment_5785 Priča se da Vida neće ni igrati zbog lošije forme u zadnje vrijeme, čak i Pamić dolazi u obzir kao lijevi bek. Bit će teško, obrana nam je u rasulu Barem nema Sahina, pa je pola opasnosti otklonjeno Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5815 http://www.index.hr/sport/clanak/split-slavio-u-zapresicu-i-gurnuo-hajduk-na-trece-mjesto/581078.aspx Hajduku bi pored Dinama mogao postati i nerješiva enigma sugrađanin RNK Split xD Prijavi
5. novembar 2011.14 god. Autor comment_5816 http://www.index.hr/sport/clanak/split-slavio-u-zapresicu-i-gurnuo-hajduk-na-trece-mjesto/581078.aspx Hajduku bi pored Dinama mogao postati i nerješiva enigma sugrađanin RNK Split xD Ma kakva enigma, igraj Splite bit ćemo prvaci!! RNK osvaja ove godine :wub: Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5820 Ako nam Vida i Šimunić budu stoperi,propast ćemo,kao protiv Ajaxa Dinamo.... Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5866 Zabio ga Ibisevic, evo zabi ga i Dzeko QPR-u malo je rec majstorski, ne moze bolje pred Portugal uh :) Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5889 Dinamo opet samo 1:0, izgleda da su malo žešće pali u formi. Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5902 2 asistencije Pjanica u pobjedi Rome protiv Novare 2:0, prva je bila maestralna http://rutube.ru/tracks/4982224.html?v=8017f853f856f89cee28f6862123507e&autoStart=true&bmstart=1000 Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5910 2 asistencije Pjanica u pobjedi Rome protiv Novare 2:0, prva je bila maestralna http://rutube.ru/tracks/4982224.html?v=8017f853f856f89cee28f6862123507e&autoStart=true&bmstart=1000 Svaka cast Miralemu, veliku je stvar uradio prelaskom u Romu, trener i predsjednik su zadovoljni sto je najvaznije pruza dobre partije... a i Dzeko zabio plus igrac utakmice, nisam gledao utakmicu ali kaze mi brat da je razvaljivao... U utakmici sa Portugalom zelim samo malo srece i sudijske etike. Znanja, hrabrosti, podrske sa tribina i ostaloga imamo... i igraci su nam u formi.. :-DD Prijavi
6. novembar 2011.14 god. Autor comment_5919 Ne mogu vjerovat da ovo govorim i sramim se sam sebe, al JEDVA ČEKAM REPREZENTATIVNI TJEDAN Vjerujem u prolazak Hrvatske zbog izostanka Strinića i Lovrena, a isto tako se nadam prolasku Bosne, i zbog ekipe tu na forumu, i zbog mojih frendova iz GKVS Sarajevo ;) Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5981 Otpao i Vrsaljko, Leko umjesto njega.Btw. kad se igraju utakmice? :D Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5988 Ne mogu vjerovat da ovo govorim i sramim se sam sebe, al JEDVA ČEKAM REPREZENTATIVNI TJEDAN Vjerujem u prolazak Hrvatske zbog izostanka Strinića i Lovrena, a isto tako se nadam prolasku Bosne, i zbog ekipe tu na forumu, i zbog mojih frendova iz GKVS Sarajevo ...i Hercegovine ma bit će dobar reprezentativni tjedan gorit će, ali imam osjećaj da će i Hrvatska i BiH ispasti. Ne znam zašto, ali nisam nimalo optimističan. A NSBiH kao i uvijek u dogovoru sa tapkarošima, pa koji je to lopovluk, mamicu im. Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6045 Ovo mi ne miriše previše na dobro: Engleski sudija Howard Webb će 11. novembra dijeliti pravdu na stadionu "Bilino Polje" u Zenici, gdje će biti odigrana prva utakmica baraža za odlazak na EURO 2012 između reprezentacija BiH i Portugala. Howard Webb je ove sezone sudio na ukupno 13 utakmica. Pokazao je 49 žutih i jedan direktan crveni karton. Dosudio je i tri jedanaesterca u utakmicama Premier lige. Osim sudijske karijere koju je počeo 1989. godine, Webb radi i kao službenik britanske policije. FIFA-in sudija je postao 2005. godine. Sudio je brojne važne susrete, a jedna od njih je definitivno finale Lige prvaka između Bayerna i Intera, kao i finale Svjetskog prvenstva između Španije i Holandije. (sarajevo-x.com) Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6065 I da....da pohvalim jednobubrog Klasnića koji je zabio dva gola Stokeu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.