22. novembar 2011.14 god. comment_7668 Sve ide sve se mjenja samo BiH ostaje na smješnoj Legei :/ Najruzniji dresovi ! Cuj Legea :/ Prijavi
22. novembar 2011.14 god. Autor comment_7673 Najruzniji dresovi ! Cuj Legea :/ Čak je i moj Lokalni klub koji igra 5. Hrvatsku ligu ove godine napravio pomak s Legee. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7692 Kad vidiš Legeinu animiranu prezentaciju, sve ti je jasno xD bolje sam ja crtao u trećem osnovne. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7765 Kako komentirate Dinamovu večer :) ??? Vrhunac Kruninog života, slika s Mourinhom haha Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7776 hahahaha boli njega uvo za 6 komada on se sliko sa Mouom :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7792 Po meni rezultat fantastičan.Bilo je tih crnih 20 minuta u kojem su primili 4 gola, makar kod 4. gola mislim da je bio faul, ali u drugom poluvremenu su jako dobro odigrali, poceli su igrat čak što je rezultiralo s 2 gola na kraju.Primili jesmo 6 golova, ali primio je i Lyon 4, a Lloris je njima čupao nemoguće i sve živo, al barem smo zabili taj gol u ligi prvaka i Real neće proći grupnu fazu bez primljenog gola Inace neznam koliko su naucili, ali nadam se da će pokušat igrat protiv Lyona na Maksimiru i da bude povoljniji rezultat pošto ću pratit uživo. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7808 Po meni rezultat fantastičan.Bilo je tih crnih 20 minuta u kojem su primili 4 gola, makar kod 4. gola mislim da je bio faul, ali u drugom poluvremenu su jako dobro odigrali, poceli su igrat čak što je rezultiralo s 2 gola na kraju.Primili jesmo 6 golova, ali primio je i Lyon 4, a Lloris je njima čupao nemoguće i sve živo, al barem smo zabili taj gol u ligi prvaka i Real neće proći grupnu fazu bez primljenog gola Inace neznam koliko su naucili, ali nadam se da će pokušat igrat protiv Lyona na Maksimiru i da bude povoljniji rezultat pošto ću pratit uživo. Slažem se s tobom mada iskreno i kao navijač Dinama moram reći da Dinamo nije konkurentan u Ligi prvaka ni 10% što zbog (ne)trenera, što zbog neiskustva, što zbog činjenice da je HNL neodrživa liga. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7824 Slažem se s tobom mada iskreno i kao navijač Dinama moram reći da Dinamo nije konkurentan u Ligi prvaka ni 10% što zbog (ne)trenera, što zbog neiskustva, što zbog činjenice da je HNL neodrživa liga. Potpis na ovo :) Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7849 U polufinale kupa Bosne i Hercegovine prošli: Velež Mostar Željezničar Vrhbosna Široki Brijeg ŠB Borac Banjaluka ---------------- Čestitke klubovima koji su prošli i puno sreće u nastavku. Idemo dalje... Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8168 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/senad-lulic-od-januara-u-dresu-milana/111124134 Zaista bih bio veoma sretan ukoliko se ovaj transfer realizuje, jer Lula ovo zaista zaslužuje. Odličan je igrač a i dobar čovjek ;) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8170 http://www.sarajevo-...ilana/111124134 Zaista bih bio veoma sretan ukoliko se ovaj transfer realizuje, jer Lula ovo zaista zaslužuje. Odličan je igrač a i dobar čovjek Svakom sreća u životu, ali ne uzimaj zaozbiljno lokalne medije (sarajevo-x, index.hr, blic.rs) jer uvijek preuveličavaju i dižu domaće igrače u nebesa. Sumnjam da će Lulić igdje, pa tek je prije 2-3 mjeseca došao u Lazio i u početku je bio loš, tek je sada proigrao. Izuzetna je rijetkost da igrač nakon pola godine ode u drugi klub. Eno i Neymara još uvijek u Brazilu. Mada želim svu sreću Luliću kao i ostalim igračima iz regije ;) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8221 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/almir-gredic-cilj-zeljeznicara-je-dupla-kruna/111125047/ ŽELJO JE DIV! Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8247 Svakom sreća u životu, ali ne uzimaj zaozbiljno lokalne medije (sarajevo-x, index.hr, blic.rs) jer uvijek preuveličavaju i dižu domaće igrače u nebesa. Sumnjam da će Lulić igdje, pa tek je prije 2-3 mjeseca došao u Lazio i u početku je bio loš, tek je sada proigrao. Izuzetna je rijetkost da igrač nakon pola godine ode u drugi klub. Eno i Neymara još uvijek u Brazilu. Mada želim svu sreću Luliću kao i ostalim igračima iz regije Vjeruj mi da nisam ni ja toliko zaozbiljno shvatio ovaj transfer, zato sam i napiso da bih bio presretan ukoliko bi se ovaj transfer realizovao ;) Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8588 Travnik 3:4 Celik ! Sta reci ? U nasoj ligi 7 golova nevjerovatno ! Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8591 Dinamo i Željo jesenji prvaci. Zna se plava boja je to! Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8634 svaka cast Zelji , zelio bih da ih Velez izbjegne u polufinalu kupa i da to bude veliko finale u kojem cemo naravno mi savladati plave sa Grbavice . :) MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !! Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8664 Travnik 3:4 Celik ! Sta reci ? U nasoj ligi 7 golova nevjerovatno ! nadam se da ce se Celik vratiti gdje mu je i mjesto a to je vrh tabele, i poceti raditi ozbiljno kao sto to rade Zeljo i Borac... Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8670 nadam se da ce se Celik vratiti gdje mu je i mjesto a to je vrh tabele, i poceti raditi ozbiljno kao sto to rade Zeljo i Borac... Hoce ! Sjetitte se pocetka sezone kad je Celik bio zadnji , otjerana je stara uprava i evo sad smo 7. , jos u januaru da dovedu 2-3 igraca i to bi bilo to . A sljedece sezone medju prva 4 ;) Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8712 svaka cast Zelji , zelio bih da ih Velez izbjegne u polufinalu kupa i da to bude veliko finale u kojem cemo naravno mi savladati plave sa Grbavice . :) MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !! Misliš da se ponovi ono kada je Velež osvojio Kup maršala? :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.