12. septembar 2011.15 god. comment_765 Što ti je reći veliki klub: http://www.index.hr/sport/clanak/bolt-ce-trenirati-u-dresu-dinama-/571324.aspx Prijavi
12. septembar 2011.15 god. Autor comment_779 Zaboravio si Kosovo OdliÄna predstava Mandža ovaj vikend, VuÄinić podbacio. Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_780 Šta je sa Modrićem, nisam upoznat sa njegovom igrom ovog vikenda? Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_815 Dosta dobro odigrao, na goal.comu dobio sedmicu, citiram :Started slowly but once the tempo of the match settled down his game started to improve and he was able to show his full range of passing. Still a bit more to come from the Croatian Prijavi
13. septembar 2011.15 god. comment_847 Zaboravio si Kosovo OdliÄna predstava Mandža ovaj vikend, VuÄinić podbacio. Samo slavenske države Kakva su vaša predviÄ‘anja? Ima li šanse da se BiH i Hr susretnu u doigravanju? Prijavi
13. septembar 2011.15 god. comment_856 http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi-nosioci-u-barazu/64256 tamo gdje nam je i mjesto Prijavi
13. septembar 2011.15 god. comment_878 Ovo je dobra vijest, znaci i kroz baraz bi mogli na Euro. :D Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1006 NavijaÄi Dinama, jeste li uzbuÄ‘eni zbog veÄerašnje tekme? Ide li tko na Maksimir? Prijavi
14. septembar 2011.15 god. comment_1036 Idemo, tamburanje Reala se sprema! Ne idem nažalost na utakmicu, gledat ću u bircu jednom blizu Maksimira. 'UzbuÄ‘en' je mala rijeÄ! :D Prijavi
15. septembar 2011.15 god. comment_1079 Svi navijaÄi Modrih mogu biti ponosni, jer se klub nije obrukao. 0:1, a i da je bilo 1:1 ne bi bilo nerealno. Prijavi
15. septembar 2011.15 god. comment_1128 Znaci ovo samo moze u Slobodi :/ http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=28353 Prijavi
16. septembar 2011.15 god. comment_1139 http://www.index.hr/sport/clanak/nova-maksimirska-zvijezda--kelava-u-momcadi-kola-lige-prvaka-ma-utakmica-kao-utakmica/571925.aspx pohvalno... Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1196 Ko za koga navija u regionalnim ligama ? Ja osobna navijam za ÄŒelik , iako smo trenutno posljednji na tabeli (imali smo problema sa upravom koja u prijelaznom roku prodala ponajbolje igrace a nikog nije dovela, ali zahvaljujuci nama Robijasima uprava je otisla , mogli ste o tome i citati na sportskim portalima) i nadam se da ce biti bolje (mora biti) i nikada necu prestati navijati za ÄŒelik . To dovoljno govori o meni (jer mi je neko rekao kao da navijam za klub kad je Roman dosao,a da kad je Chelsea bio solidan nisam navijao sto je obicni Bullshit) xD Prijavi
17. septembar 2011.15 god. Autor comment_1200 Favorizirao sam Dinamo dok nije bilo ovo sranje s bojkotom, tu sam se razoÄarao, tradicionalno mi je i Hajduk drag, al radi prepucavanja i svih tih sranja me boli kita za oboje i najdraži mi je Split u Hrvatskoj. Što se ostatka tiÄe, Željo. Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1205 Navijam za Dinamo, već dugo vremena,iz hrv sam i takav mi je kraj, svi navijamo za dinamo, al naravno ima nekih izuzetaka... Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1221 Lokalni klub Jedinstvo iz Bihaća. Pratio, gledao... Prije pola godine prestao ići na tekme. Vjerovatno ću se vratiti jednog lijepog dana kad se vratimo u Premijer Ligu. :D Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1279 Kozara 1:2 Celik velika pobjeda Celika na gostovanju (idu bolji dani) ! :D Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1433 MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA ! ;) VFC 1922 ! Vidi vidi Veležovca :) PS. Dinamo je prerastao HNL. Regionalna liga je spas. Lokalni klub Jedinstvo iz Bihaća. Pratio, gledao... Prije pola godine prestao ići na tekme. Vjerovatno ću se vratiti jednog lijepog dana kad se vratimo u Premijer Ligu. Gdje vam je Tigar? :lol: Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1496 Ne znam jel se vratio iz Zenice, al mislim da jest. Meni je Velež drugi najdraži klub u regiji radi starog i dida rahmetli. Šteta što su poslijeratne kraÄ‘e, prodane utakmice i individualni obraÄuni uništili dugogodišnje prijateljstvo mog Jedinstva i mog Veleža. :wacko: Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1757 Hrvatska deveta, Srbija dvadeset i prva, Bosna i Hercegovina dvadeset i druga... prema novoj FIFA rang ljestvici... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.