Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Dosta dobro odigrao, na goal.comu dobio sedmicu, citiram :Started slowly but once the tempo of the match settled down his game started to improve and he was able to show his full range of passing. Still a bit more to come from the Croatian

Zaboravio si Kosovo :P

OdliÄna predstava Mandža ovaj vikend, VuÄinić podbacio.

Samo slavenske države ;)

Kakva su vaša predviÄ‘anja? Ima li šanse da se BiH i Hr susretnu u doigravanju?

Idemo, tamburanje Reala se sprema!

Ne idem nažalost na utakmicu, gledat ću u bircu jednom blizu Maksimira.
'UzbuÄ‘en' je mala rijeÄ! :D

Ko za koga navija u regionalnim ligama ?

Ja osobna navijam za ÄŒelik , iako smo trenutno posljednji na tabeli (imali smo problema sa upravom koja u prijelaznom roku prodala ponajbolje igrace a nikog nije dovela, ali zahvaljujuci nama Robijasima uprava je otisla , mogli ste o tome i citati na sportskim portalima) i nadam se da ce biti bolje (mora biti) i nikada necu prestati navijati za ÄŒelik .

To dovoljno govori o meni (jer mi je neko rekao kao da navijam za klub kad je Roman dosao,a da kad je Chelsea bio solidan nisam navijao sto je obicni Bullshit) xD

• Autor

Favorizirao sam Dinamo dok nije bilo ovo sranje s bojkotom, tu sam se razoÄarao, tradicionalno mi je i Hajduk drag, al radi prepucavanja i svih tih sranja me boli kita za oboje i najdraži mi je Split u Hrvatskoj. Što se ostatka tiÄe, Željo.

Navijam za Dinamo, već dugo vremena,iz hrv sam i takav mi je kraj, svi navijamo za dinamo, al naravno ima nekih izuzetaka...

Lokalni klub Jedinstvo iz Bihaća. Pratio, gledao... Prije pola godine prestao ići na tekme. Vjerovatno ću se vratiti jednog lijepog dana kad se vratimo u Premijer Ligu. :D

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA ! ;) ;) VFC 1922 !

Vidi vidi Veležovca :)

PS. Dinamo je prerastao HNL. Regionalna liga je spas.

Lokalni klub Jedinstvo iz Bihaća. Pratio, gledao... Prije pola godine prestao ići na tekme. Vjerovatno ću se vratiti jednog lijepog dana kad se vratimo u Premijer Ligu. :D

Gdje vam je Tigar? :lol:

Ne znam jel se vratio iz Zenice, al mislim da jest. :D

Meni je Velež drugi najdraži klub u regiji radi starog i dida rahmetli. Šteta što su poslijeratne kraÄ‘e, prodane utakmice i individualni obraÄuni uništili dugogodišnje prijateljstvo mog Jedinstva i mog Veleža. :wacko:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.