Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Sve Ex-yu države u top35 svijeta...OdliÄno, a ima negdje oko 300 reprezentacija.

Kad bi se spojile garant bi Jugoslavija bila u top 3. :)

• Autor

Kad bi se spojile garant bi Jugoslavija bila u top 3. :)

HandanoviÄ na golu, srpska zadnja linija, hrvatska veza sa Pjanićem i Stankovićem, napad Džeko i VuÄinić ako se vrati u formu, ako ne, ima i Hrvatska napadaÄa..zamislite to

Po mojem mišljenju ovak

Handanović

Bane-Vidić-Subotić-Kolarov

Vukojević

Modric-Stankovic

Pjanic

Dzeko Vucinic

I bili bi velesila :D

Handanovic

Srna-Ivanovic-Vidic-Kolarov

Krasic- Vukojevic- Pjanic- Modric

Dzeko - Vucinic

+

Begovic

Corluka

Subotic

Savic

Spahic

Stankovic

...

Prejaki bi bili. :)

Pa Dudu bi bil na klupi, trenutno su Džeko i VuÄinić bolji od njega, KranjÄar i Rakitića se nebi smjelo izostavit isto.

• Autor

Pa Dudu bi bil na klupi, trenutno su Džeko i VuÄinić bolji od njega, KranjÄar i Rakitića se nebi smjelo izostavit isto.

Džeko da, al VuÄinić se još nije našao u Juveu...mada realno je da su njih 2 ispred Dudua

Al realno mi imamo 8 napadaÄa koji su sliÄni kvalitetom, tak da je Biliću teško pozvat svakog..

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA ! ;) ;) VFC 1922 !

jesi iz mostara, ja jesam ako moze ime da vidim znamo li se :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/incident-u-banja-luci-bio-je-izreziran/65063

et momci samo da vidite. Ova liga je najgora moguca liga na svijetu ikada. Proslo kolo, incident u Trebinju, policija udarila namjerno kapitena Sarajeva, sad ovo u Banja Luci, imali ovome kraja :D

A da ne pricamo o kupovanju utakmica, trećih žutih ili tako nesto.

Jao sranja u Banjaluci... Strašno šta se radi. :o

Ko da pitari, škripari i Vedran nisu dovoljna opomena. Da je nama Margaret Thatcher da sve uhaviza ove huligane, pizda im materina. :rolleyes:

PS. Lampsy nemoj mi dati warn radi psovanja :D

Stvarno ono što se u Banjaluci dešavali je sramota. Ajde da su se potukli barem šakama pošteno muški, nego cigle nosali ko da se radi o nekoj pripizdini, a ne o drugom gradu po veliÄini u državi.

Iako mislim da je Mancini neautoritarni cirkusant, Džekino ponašanje je sinoć bilo krajnje neprofesionalno.

ma Mancini je stvarno po meni slab trener, dok je on trener Cityja tesko ce oni do ovih malo većih trofeja... A i ono što je Džeko sinoć napravio je stvarno glupo. Stvarno ne mogu da razumijem neke igraÄe što igraju fudbal ako ne podnose kada ih trener zamijeni.

oj sramote, a onog Pehara jadu jadnog bi tako izmlatio za onaj ciganski pokusaj saplitanja igraca Veleza

Izmlatio ga je otac i to dobro da mu više ne pada na pamet onakvo što.

Sad malo ovu temu aktivirati, predstoje nam reprezentativne tekme.

Nama trenutno najvažniji Lux kod kuće, abd da se to dobije pa da onda idemo u Pariz jebati kevu Francuzima. :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.