Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Nije me bilo ni nedavno nakon pobjeda 5-0 i 0-1 protiv Latvije i Armenije, a ne sjećam se da si me dozivao.

Večeras obavezno ranije u krevet, očigledno ti škodi kada odeš iza 20h

4 minutes ago, reLo said:

Pa to su nižerazredne reprezentacije, je li naleti neka jača tipa Turska - šutnja. Odnosno, neprimjerena skandiranja s tribine hehe.

Ok, vidim da ti je baš jako naštetio kasni odlazak na spavanje.

Jesam li se javljao nakon pobjede u Istanbulu protiv sinoćnjeg protivnika?

2 hours ago, reLo said:

Pa to su nižerazredne reprezentacije, je li naleti neka jača tipa Turska - šutnja. Odnosno, neprimjerena skandiranja s tribine hehe.

ponestalo im igraca iz bosne

Ma proci ce hrvati grupu nebitno sto su sad izgubili. Imaju finu grupu i nema sanse da ispadnu.

Mi nismo te srece pa naletimo na velesilu portugal te island, luxemburg i slovacku, jbg

15 hours ago, hamco said:

Ja sam navijao za Tursku. drogba jel zabranjeno?

Hahah moras i ti ranije na spavanje vidim kao i ovaj provokator gore koji je ostao nijem odjednom.

Prica se o jednom, a ti lupas ko otvoren prozor o drugom ne bi li me isprovocirao. Navijaj za koga god hoces. Preporucam ti Japan, opasno brz napadacki i okomit nogomet igraju, i u sjajnoj su formi.

53 minutes ago, drogba 11 said:

Hahah moras i ti ranije na spavanje vidim kao i ovaj provokator gore koji je ostao nijem odjednom.

Prica se o jednom, a ti lupas ko otvoren prozor o drugom ne bi li me isprovocirao. Navijaj za koga god hoces. Preporucam ti Japan, opasno brz napadacki i okomit nogomet igraju, i u sjajnoj su formi.

Ja najvise vidim da si ti pronacionslisticki okrenut i sve drugo sto se kaze protiv Hrvatske tebi smeta. Lafo eto ti bi volio da BiH ili Srbija budu dobri.... takvi ko ti su najgori. 

22 minutes ago, hamco said:

Ja najvise vidim da si ti pronacionslisticki okrenut i sve drugo sto se kaze protiv Hrvatske tebi smeta. Lafo eto ti bi volio da BiH ili Srbija budu dobri.... takvi ko ti su najgori. 

Provociram li ikoga? Da li sam ikada na tu osnovu? 

Drugo, nije rekao protiv Hrvatske nego mene kao provocira gdje sam, sto me nema hahaha kao da se inace javljam nakon svake pobjede pa eto preksinoc popusili a nisam. I tu je poanta, i zato suti jer sam mu rekao kako je haha, a ti me lovis na drugu stranu sto mi je smjesno da se uplices uopce hahah.

Apropo ovog zadnjeg, moji postovi i divljenja uspjesnim ljudima iz svih nacija govore sve, a ti misli sta i kako hoces, mada mi je zalosno da sa 30 i kusur il koliko vec godina tako mislis i pises.

Jok eto navijao sam za Nigeriju, a ne za BiH.

Nisi shvatio poentu. Tebi je nacionalizam ako neko navija za Tursku a ne za Hrvatsku ili za Nigeriju a ne za BiH. Ne gledas stvari racionalno nego nacionalno. 

Svako ima pravo da navija za koga hoce, zar ne?

19 minutes ago, hamco said:

Nisi shvatio poentu. Tebi je nacionalizam ako neko navija za Tursku a ne za Hrvatsku ili za Nigeriju a ne za BiH. Ne gledas stvari racionalno nego nacionalno. 

Svako ima pravo da navija za koga hoce, zar ne?

Ne, nisi ti, jer vidim da si se u prvom postu javio s necim o cemu se uopce ne prica niti ikome ista predbacujem, naprotiv, provakotor to bez temelja radi meni, i onda logicno nestane. Sta je najbolje nisam se ni zapalio na to njegovo, nego mi je nevjerojatno da to radi lik mojih godina, jer da je neki mladac ne bih ni reagirao.

Niti mi je to nacionalizam, zna se definicija toga, a svatko moze navijati za koga hoce, a opet ti kazem nadi mi gdje sam prvi poceo ijednu takvu temu podbadajuci ikoga? Nema. Velicam i velicat cu i Hrvatsku, i Vidica, i Mitrovica i ne znam ti koga jer su klase, Matica naravno bez obzira na Chelsea, Dzeksona tatu, Ibisevica, onog veznjaka vrhunskog isto ne mogu se sjetiti imena sad jbg, itd itd..da sad ne nabrajam.

Nemam protiv nikoga nista, ali bome na glupe provokacije od njega il tako ozbiljnijih ljudi bar mislim odgovorim, jer meni je to nepojmljivo.

• Popularna objava

@drogba 11 je pravi lik. Voli svoje a postuje tudje. Nikad nacionalist nije bio, a takvih smo imali na forumu.

Cinjenica je da je hrvatska nogometna reprezentacija svjetska velesila i da sve ostale repke u regionu ne mogu u istu recenicu s njima. Govorim sto se fudbalskih uspjeha tice. Ima covjek pravo da se raduje, i na ovoj temi koja je upravo za to napravljena. Nije nikog omalovazio niti uvrijedio. Tu smo iz svih drzava bivse Juge, svi volimo svoje i zasto bi to kome smetalo?

Opet s druge strane, @reLoje majstor podjebavanja i @drogba 11 to sigurno zna. Pa nije mi jasno sto se na obicnu zajebanciju upalio toliko 😁

3 hours ago, diablo_bih said:

Srbija je toliko nesretna veceras bila da je za ne vje ro vati. 2 gola ponistena zbog offsidea, nekoliko stativa, nenormalne odbrane golmana. Cudo jedno kako nisu izvukli ni boda.

Bravo Romano! 

A netko ce reci losa tekma itd🤦🏿‍♂️

Haha, ma ne može niti nesretna svaku utakmicu, odbrana je kriminalna, svaka kontra je bila pitanje gola.

Prosto Srbija ima na ogromnom broju pozicija jako slabe igrače, npr. bekovi ne postoje. Ovi što su kao dobri ili su ostarili kao Tadić ili su odlučili da se okanu profesionalnog fudbala i odu u Saudijsku Arabiju.

Rezultati su u skladu sa kvalitetom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.