11. septembar 2024.2 god. comment_358314 Dan kad je opsihren nas momciluk a vidim i fale mu cipele tj papuce Treba pisat dzematu u Shefieldu da dodju da ga obidju i prouce mu sta. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358315 Ne do Bog nikome ovakvog oca. Samo cu to reci. Sin ti je i stani iza njega barem u javnosti, taman nikakvog kontakta nemali. A druga prica su nasi navijaci koji bas daju sebi za pravo turati nos gdje stignu, sve znaju o privatnom zivotu fudbalera. Bas gnjusne uvrede su se pisale na racun njega i njegove porodice. Decko je ocigledno dosta osjetljiv na komentare na drustvenim mrezama i portalima, sto ce biti sve cesci slucaj sa fudbalerima nove generacije. Steta jer je najbolji stoper u ionako slaboj reprezentaciji. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358316 2 hours ago, reLo said: Ali čuj rekao sam mu nek provjeri DNK djeteta hahaha. Ali fakat, ako je rodila 2 mjeseca prije, i trebao bi provjeriti. Vidi Da Nije Komsijino 😄😄 Dobra zajebancija na forumu u vrijeme reprezentativne pauze Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358320 Ja bih ovo razdvojio na dvije priče, privatnu i poslovnu. Sve je preraslo okvire neigranja za reprezentaciju i prešlo u domen prepucavanja porodice u javnosti. To ne bih da komentarišem, njihove privatne stvari koje su igrom slučaja izašle u javnost. Činjenica je da već dugo vremena ne dolazi na okupljanja pod sumnjivim okolnostima. Svaki profesionalni fudbaler je blago povrijeđen. Svakom se na pregledu može ustanoviti neka sitna povreda zbog koje doktor može preporučiti kratki odmor. Nemoguće je da svaki put odigra utakmicu za klub, dođe vrijeme okupljanja, bude povrijeđen i ne dođe, vrati se u klub i zaigra. Hajde razumio bih da ti se jednom ne da, ali baš svaki put ima ovakvu situaciju. I kad se otvorila mogućnost da se plasiramo na Euro, onda, vidi čuda, nije bio povrijeđen. Šteta je, ali bolje da nikako ne dolazi nego stalno ovako. A svi ti problemi sa nedolascima na okupljanja zbog kluba bi se riješili jednim jedinim potezom, a to je promjena kalendara. Poslije klupske sezone neka krene reprezentativni fudbal. Jedni idu da igraju za reprezentacije, a oni koji nisu pozvani neka idu na odmor. Prijavi
12. septembar 2024.2 god. comment_358328 Ma mali je van kontrole vidi se to, udare pare u mozak. Prijavi
12. septembar 2024.2 god. comment_358330 Ko mu jebe mater, ne znam kako imate zivce citati o nebitnim likovima, ni pocemu on nije zaduzio reprezentaciju da navijaci sad zbog njega nesto zale. Jedan se Safet Nadarevic Prijavi
13. septembar 2024.2 god. comment_358346 Uroš Matić u Jedinstvu sa Uba - Srpski fudbal - Fudbal - B92.sport - B92.net kakvo predstavljanje Prijavi
18. septembar 2024.2 god. comment_358514 52 minutes ago, reLo said: @drogba 11 Evo 50 KM javi se. Ma udje on da cita kao guest milion posto Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358695 On 9/18/2024 at 8:55 AM, reLo said: @drogba 11 Evo 50 KM javi se. sta hoces da ti kaze? kako svrsava na Djokovica i srpsku reprezentaciju jer je on hrvatina i postuje druge? Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358703 5 hours ago, Spaha said: sta hoces da ti kaze? kako svrsava na Djokovica i srpsku reprezentaciju jer je on hrvatina i postuje druge? Ovo je bilo kad je Bayern zguzio Dinamo 9-2 u LP. Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359107 Da li je realno da se dozvoli da nam se Njemacka i Europa smiju u lice zbog stanja Bilinog Polja tj. stadiona na kojem jedna europska reprezentacija u 2024. igra svoje utakmice. Kakva bruka jebote život, kakva su ono crna burad u tuš kabinama, pa jel se bas moramo brukat?? Kada se nesto desava u svijetu prvi smo da kao neke skupove organizujemo po BiH, da se bunimo da protestujemo da mi to kao ne dopustamo, a ovamo nama samim bog ne moze pomoc. Bruka stvarno, treba da se stidi svako ko ima veze sa stanjem stadiona na kojem igra reprezentacija. Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359109 Kompletna infrastruktura i uslovi za sport u BiH su, uz par iznimki, katastrofalni. Bolje je stanje u nekim africkim drzavama sigurno. Sjecam se dok sam trenirao dole kakve su bile svlacionice i tusevi, toaleti. Da ne pricam o terenima te opremi. A znam pouzdano da se stanje i pogorsalo cak, jer nista nije ulozeno. Ono sto je bilo propada. Slicno je i sa svom drugom infrastrukturom, recimo u skolstvu i zdravstvu. Cinjenica je da takvo stanje odgovara vecini bh. gradjana sto pokazuju rezultati izbora. Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359118 11 minutes ago, Spaha said: Zasto reprezentacija uopste igra na Bilinom Polju? Ja gdje će? Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359121 Ima u Ugljeviku teren sa uefinim licencom, rade tuševi ako ništa Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359122 2 hours ago, reLo said: Ja gdje će? Kod našeg Kera Bosanca Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359125 On 10/11/2024 at 10:19 AM, King Chelsea said: Da li je realno da se dozvoli da nam se Njemacka i Europa smiju u lice zbog stanja Bilinog Polja tj. stadiona na kojem jedna europska reprezentacija u 2024. igra svoje utakmice. Kakva bruka jebote život, kakva su ono crna burad u tuš kabinama, pa jel se bas moramo brukat?? Kada se nesto desava u svijetu prvi smo da kao neke skupove organizujemo po BiH, da se bunimo da protestujemo da mi to kao ne dopustamo, a ovamo nama samim bog ne moze pomoc. Bruka stvarno, treba da se stidi svako ko ima veze sa stanjem stadiona na kojem igra reprezentacija. Stadion je u vlasnistvu grada Zenice. Gradonacelnik grada Zenice je veliki protivnik sporta, svaki bitan kolektiv je ugasio ili spustio na preniske grane. Grad Zenica prosle sezone nije imao nijednog premierligasa u bilo kojem sportu (ne racunam Futsal), ove sezone smo se ‘popravili’ imamo u rukometu premierligasa. Covjek je asfaltirao sela i ruralne sredine kao nikad niko ja mislim u historiji, vise je Tita asfalta pruzio po selima. Ali se zato grad raspada, svaki trg se raspada, ceste u gradu ocajne, pozoriste prokisnjava… malo je offtopic ali da steknes utisak kakvo je stanje. Dok je bila normalna saradnja grada sa savezom, sa kantom, entitetom i sami stadion (nije on jedini) je bio u dosta boljem stanju. Dok je ALBA odrzavala to je licilo na nesto. To se najbolje vidi po travnjaki. Uporedi ovaj sada travnjak s onom od prije nekoliko godina, nebo i zemlja. Ja ne znam kakve su ono fleke po travnjaku…uzas uzas. Sto se tice same utakmice nasi su solidno odigrali. Njemacka je dosla bez nekih 4 5 standardnih prvotimaca i to se vidjelo. Demirovic je proklet u representaciji, mislim da je samo dva gola dao u najsvetijem dresu. DZEKO je doktor (ne moze covjek vise od poluvremena igrati). Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359128 21 hours ago, reLo said: Ja gdje će? Realno Grbavica ako nije vec sad, onda ce biti u skorije vrijeme najbolji stadion u drzavi. Teren, tribine, ma sve je u top stanju. Najjace pripremamo se za euro, a igra Dzeko od 38 godina po 90 minuta, ali sta ces kada ti je selektor narkomancina i kockar sa nekom kurcevom licensom sto su mu donirali. Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359173 Multikulturizam - Navijači BiH i Mađarske pokazali šta ih ujedinjuje. Predivna poruka iz Zenice Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359177 Sinoc smo gledali jedno od najjacih "bacanja mladog igraca pod voz", mislim na onog Omerovića, momak je usao i bukvalno uradio sve pogresno, nije mogao dodati prvom do sebe, plus napravi penal nakon par minuta tako sto je povlacio protivnickog igraca nekih deset metara na kraju ga je ovaj dovukao u kazneni prostor i to je to. Mislim da su momka trema i nekvalitet sažvakali, ono je bilo žalosno gledat, nije on kriv naravno, vec onaj sto ga je stavio u situaciju da se nađe uopste na spisku. Takođe postavka na terenu gdje lijevo igra samo Kolasinac, onaj mali iz Amerike igra desno krilo, Hajradinovic kao neki playmaker, Dzeko u spicu, ovi ostali iz veznog reda ne znaju ni oni zuje nesto u sredini, i onda vidis situaciju gdje Kolasinac kao lijevi bek ne konta sta se desava jer igra sam na lijevoj strani i onda vidis kako u bunilu pocinje da izlazi gore haman do Dzeke, stvarno komedija😄 Barbarez mislim da ne zna u sta je se uvalio, covjek nema iskustva u vođenju utakmice, nema znanja, posle utakmice mozes ga pitat sta hoces on ce ti reci da "ovi momci vole ovaj dres i grb" ok momcino dres i grb al valja malo i fudbal igrat.. Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359178 Mrzim reprezentativnu pauzu i fudbal. Taman da smo najbolji na svijetu, ukino bih sad reprezentativni fudbal. Prvo sto bih gledo Chelsea cesce, drugo sto bih se smijo drogbi Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359179 To skandiranje je za osudu i nije dio standardnog repertoara navijanja na tom stadionu. Potpuno nepotrebno, ali barem nije čitav stadion to pjevao. Igralo se dobro prvih 10 minuta i još u nekim momentima drugog poluvremena. Sve između slabo. Podjednako nemamo nikakvu igru kao i pod svim prethodnim trenerima, samo što sad imamo nešto veće zalaganje i ozbiljniji odnos. Realno, ekipa je sastavljena od njemačkih drugoligaških igrača uz par izuzetaka, a ti izuzeci ne mogu preslikati formu iz kluba u reprezentaciju. Navijao sam da uzmemo što više bodova i ispadnemo, jer nam ovdje nije mjesto. Prijavi
15. oktobar 2024.1 god. comment_359182 3 hours ago, reLo said: Pa zar nisu Mađari srpska braća? Ne, zvanične politike nam se trenutno slažu al ni blizu braće, pogotovo ne na sportskim manifestacijama Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.