Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Pa jes nam liga kurčeva, u pravu su kad to kažu :D

Jesi gledao derbi sinoc, kakva komedija je bio onaj zivi zid na kraju, upisao sam se od smijeha

Daj link da vidim 🤣

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

• Popularna objava

Ljudi moram sa vama da podijelim ovo.

Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje druge godine. Zao mi je samo sto nisam snimao da vidite kakav je to ocaj, 90 minuta nabijanja lopte na tribine, padanja, mnooogo losih prijema lopte, klizanja i.t.d. Uglavnom utakmic je zavrsena 3:0 za Buducnist golom iz penala, ofsajda i kornera.

Igraci su u 65 minutu prestali da trce, ne preuvelicavam zivota mi.

Ako ikada budete u prilici da na TV ima jedan program iz CG koji prenosi fudbal i ne mozete da ga promijenite izvucite TV kabl iz zida jer tu traumu tesko mozete prezivjeti. 

P. S. ligu treba proglasiti amaterskom jer je kvalitet fudbala daaaaleko od Kosovske lige npr.

Druze na utakmice nasih liga se najmanje ide radi fudbala. Ja sam godinama redovan bio na stadionu i ici cu dok god mogu gledati svoj lokalni klub (Jedinstvo Bihac). Zajebancija sa ekipom na tribini je neprocjenjiva, hakanje sudija, spektar psovki igracima i trenerima. Najljepse jos kad je fino vrijeme, onda se gusta maximalno.

To su jedine pozitivne stvari, ja sam bio sa bratom i drugom, psovali vikali smijali se. Ali cu dobro razmislit kad cu opet poci na stadion.

uglavnom nikakav nacionalista nisam nikada bio niti ću biti (ljudi na forumu to jako dobro znaju svi), zadnji primjer mog navijanja za srbe u nogometu je kad je ostvarena veeelika pobjeda u Lisabonu i izboren direktni plasman na SP. To je samo jedan od milijun primjera, da ne duljim.

a što se tiče ovog prekršaja napisao sam da mi je to najljepši prekršaj i crveni  jer ga nikada neću zaboraviti, jer je hrabar i lud istovremeno, velika žrtva od strane Šimunića, a tko razumije nogomet razumije i ovo šta pišem i sve mu je jasno, i zato mi je drago da u komentarima prevladavaju srbi, i to sa realnim, zdravim i iskrenim komentarima, a ti si pogledaj pa ćeš možda razumjeti o čemu se priča..

Ne znam koliko imaš godina, i jesi li gledao tu tekmu, i znaš li koliki je bio ulog u toj tekmi za Hrvatsku, i šta je donosio bod, ili eventualno sva 3?! da znaš, znao bi onda zašto mi je ovo naljepši faul i crveni, a naravno da u nogometu ima puuuuuno ljepših i zabavnih stvari od prekršaja i crvenih

Uređeno , autor izmjene: chiba
Obrisan deo posta koji se nadovezao na prvi obrisani post kera, ostalo je ostavljeno

Ja znam da se mi u raji ili ako ćemo na termin zajebavamo sa ovim faulom, ono slomiću te kao Šimunić Sulejmanija i to :D

Gledao sam ja ovu tekmu, sjećam se, jako važna tekma i na kraju krajeva morao ga je ovako rušiti, to što je ovo duel Srbije i Hrvatske je također imalo na težini. Jebeno je bilo Šimuniću izađi iz BGa nakon ovoga :D

• 2 sedmice kasnije...

Hrvatska se plasirala na finalni turnir Lige Nacija. Niko to nije očekivao nakon debakla od Austrije u prvom kolu. Tamo ih čekaju Italija, Nizozemska i Španija/Portugal. Dobra prilika za historijski trofej.

Bosna i Hercegovina iskoristila laganu grupu u Ligi Nacija da se nađe u drugom šeširu za izvlačenje grupa za Euro. Na ovaj način su izbjegnute velesile Francuska, Engleska i dosta jakih reprezentacija. Ovoj ekipi treba baš puno sreće da se negdje plasira. Dajte nam Mađarsku iz prvog i Albaniju iz trećeg.

Srbija u velikom naletu, našli su način da zajedno igraju Kostić, Sergej, Tadić, Vlahović i Mitrović. Ako ih ne uništi balkanski mentalitet favoriti su za mjesto u osmini finala Svjetskog.

kaže pjesma "bebe nek se rađaju poruka je severa, nećemo da Srbija bude zemlja pedera"...BRAVO, svaka čast na ovome i dosadašnjoj borbi protiv nepotrebnih i glupih parada... BRAVO!!!!

Nasu skauti hitno da gledaju Strahinju Pavlovica. Ako odabere prave korake u karijeri bice veliki igrac.

Sinoc je Halanda turio u levi dzep, Sorlotha u desni.

Bila je situacija gde je Halanda u punom sprintu pretekao do lopte. 

Ko je gledao mec znace o cemu pricam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.