Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

U utorak el yugoslavico.

Srbija - Crna Gora

Crna gora ima 3 boda manje od drugoplasirane srbije al i utakmicu manje.

I bod bi im mogao dosta znaciti iako imaju i protiv madjarske do kraja igrat

No mislim da su sanse CG da pobjedi srbiju ko BiH protiv portugala, nikakve

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

7 hours ago, reLo said:

ooo drogba

taj lutak mali vozi auto pravi

drogba

sa svojom plavom kapom zvoni po cijeli dan i njega svatko zna

Ok aj, nisam nikada bio gdje me ne zele pa necu ni ovdje. Smjesne i glupe neuspjele provokacije haha za ne vjerovati za odraslog covjeka, ali mi ih se ne cita niti gleda tako da zbogom, odjava zauvijek.

Hvala normalnima na zajebancijama, pricama, informacijama i zanimljivim raspravama, a pogotovo za 2012-u uz Ilicevu "Ova noc". Valjda nam dodu opet lijepi dani.

Pozdrav

7 hours ago, reLo said:

ooo drogba

drogba

Evo šta odlazak u krevet u 20 i gledanje crtanih uradi od ljudi.

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Ipak mora biti neka tema gdje je podjebavanje na vrhuncu. Zanimljive su ove naše repke, evo sad nikad lakše otići na Euro i opet sve 3 se useru, niko nije siguran osim bosne koja neće niđe 

Ne sumnjam ni sekunde u plasman Srbije i Hrvatske. Baraž bi mogao biti puno jači od očekivanog - Poljska, Švedska, Norveška, Ukrajina..

9 hours ago, reLo said:

ooo drogba

drogba

kaj si bedak, sad nas drogba bum napustil

historija se ponavlja

4 hours ago, drogba 11 said:

Ok aj, nisam nikada bio gdje me ne zele pa necu ni ovdje. Smjesne i glupe neuspjele provokacije haha za ne vjerovati za odraslog covjeka, ali mi ih se ne cita niti gleda tako da zbogom, odjava zauvijek.

Hvala normalnima na zajebancijama, pricama, informacijama i zanimljivim raspravama, a pogotovo za 2012-u uz Ilicevu "Ova noc". Valjda nam dodu opet lijepi dani.

Pozdrav

Hajde bolan, obicna zajebancija rele, tivra se. Nije ti ne znam sta rekao...

1 hour ago, diablo_bih said:

Hajde bolan, obicna zajebancija rele, tivra se. Nije ti ne znam sta rekao...

file, tinmar, gandalf, pa sad drogba. nema relo milosti prema susjedima,

• 5 sedmica kasnije...
2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kad je Luxemburg postao fudbalska velesila ? 

Gdje si bio kad smo pobijedili Lihtenštajn?

Luksemburg je postao sportska sila za Bosnu i Hercegovinu. Dvije pobjede u kvalifikacijama i to nijedna nije slučajna. Obje utakmice su potpuno kontrolisali od prve do posljednje minute. Osim u fudbalu počeli su nas pobjeđivati i u ženskoj košarci u svim uzrastima. Ovih dana i u19 fudbalska reprezentacija gostuje u Luksemburgu gdje očekujemo novi poraz i novi šamar.

Ova reprezentacija prije svega ima gubitnički mentalitet. Nije ih više ni sramota gubiti, navikli su. Ove dvije utakmice sad se shvaćaju kao lakše prijateljske utakmice i da pravo slijedi u martu u baražu. Kako misle pobijediti nekog u baražu ako u grupi pobijede samo Lihtenštajn. Izjave pred utakmice su sve rekle. Bolje da pomoćni trener i Hajradinović nisu ništa rekli. Unaprijed su upisali poraze jer je Luksemburg jaka ekipa i jer nisu došli Džeko, Pjanić i Kolašinac. Na terenu sinoć su samo stajali i čekali da prođe utakmica. Nisu 75 minuta stvorili šansu protiv Luksemburga, nisu 3 dodavanja napravili.

Polako svi dižu ruke od reprezentacije. Igrači jedan po jedan pod sumnjivim okolnostima ne dolaze na okupljanja. Tačno se znalo da neće doći Kolašinac kad je vidio da nema nikog od ovih starijih. Mada i kad su tu nema nikakve razlike. Iz utakmice u utakmicu je sve lošije i doći će dan kada će nas i Lihtenštajn prestići. Navijači zaslužuju puno više, ovaj igrački kadar zaslužuje više, bh fudbal tačno ovo i zaslužuje, a savez i manje od ovoga.

Lijepo si to sročio Adi. Sliku saveza i bh fudbala vidiš na primjerima klubova, klubovi npr. ne mogu napraviti ama baš ništa u Evropi, evo do ove godine i Zrinjskog nije se moglo prismrditi grupnoj fazi evropskih utakmica, to ti odmah govori kakvo je stanje u domaćem bh fudbalu. Dalje što se tiče igrača, liga ne produkuje ni jednog ali ni jednog dobrog mladog igrača, svaki igrač koji igra za bosnu i koji u nekom trenutku svoje karijere uspije da se progura do velikih klubova uradio je to uz pomoć neke od drugih država i njihovog saveza, onaj ko ostane u bosni tu se i zakopa. Sad kad ove druge generacije djece odrastu neće se oni sjećati svoje matične države i boliće ih kurac realno jer im država nikad ništa nije dala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.