22. mart 2024.2 god. comment_353718 Od svih tih stvari najveći problem mi je situacija oko Tahirovića, ako nije neka povreda. Na zadnjem okupljanju kuka kako nemamo zadnjeg veznog. Sad poziva Tahirovića, dovodi ga na presskonferenciju i ne stavlja ga ni na klupu. Čudno. Kovačević - igrač koji se ne bi našao na spisku da se nije povrijedio Barišić, igrač koji se ne bi našao ni na klupi da nije Gojković suspendovan i igrač koji ne bi ušao u igru da se nije povrijedio Ahmedhodžić. A nije imao koga drugog da stavi. Čivić - slična situacija, ne bi ni on ulazio da nije bilo povrede. Za prvi gol najveći krivac jer je bespotrebno izlijetao na centar. Kasnije onog ne bi stigao ni da je Alphonso Davies. Huseinbašić - pa ne bih ni ja uveo u igru u tako bitnoj utakmici igrača koji je prvi put tu, odradio 2 treninga, možda ni sa jezikom nije najbolji (možda griješim) i nije tolika klasa da bi svejedno napravio razliku. Od izmjena jedino zamjeram što se pri 1-2 nije prešlo na nešto ofanzivnije. Džeko - velika je razlika između velikih i malih reprezentacija. Za male reprezentacije ovakvi igrači vrijede puno više. Nije slučajno Pandev igrao za Makedoniju sa 39 godina i ne igra slučajno Džeko i dan danas. Takvi igrači bi i sa 50 godina donijeli puno i teže ih je zamijeniti ako nisi velika reprezentacija. Evo Varane se oprostio od Francuske i stoje igrači u redu da ga zamijene. Samo u Chelseaju 3 kandidata. Od bh. napadača se niko 10 godina nije približio Džekinom nivou, tek sad Demirović. Tek sad mirno može da ode. Za njim će pod ruku sigurno i Pjanić, vjerovatno Šehić, možda i Kolašinac. A utakmica, očekivano bolje nego sve ono što smo gledali u kvalifikacijama. Na kraju smo kažnjeni ne za lošu igru danas, nego za onu neozbiljnost u kvalifikacijama. 5/5 porazi u baražima, a ovo je bila najbolja prilika do sada. I najgore od svega sada moramo igrati protiv Izraela kući. Prijavi
22. mart 2024.2 god. comment_353719 Pa vala sto se ne oproste? Nije mi bitan vise ni Dzeko, ni Pjanic, ni Kolasinac ni Sehic. Vozi ba. Ne mogu da trce, ne mogu da igraju, za sta sluze na terenu godinama evo? Prijavi
22. mart 2024.2 god. comment_353720 Bosna sinoć neka još slabija, mlitavija, beživotnija verzija Chelsea. 90 minuta ničega, mada da budem iskren nisam ni očekivao da će proći u drugi krug baraža. Međutim otvorila im se prilika, 10ak minuta do kraja imaš gol prednosti i onda se raspadnu i u roku 3 minute prime dva gola i to je to... Prijavi
22. mart 2024.2 god. comment_353722 Jbga al i 38-godišnji spori istrošeni Džeko je još uvijek naš najjači napadač, Demirović eto malo je zasjao ove sezone. A i razumijem i njega lično da ako se osjeća spreman da je i dalje igro i želio na to EP. Reče diablo 38 godina a nije Messi ili Ronaldo, al fakat za naše uslove jes, pitanje je hoće li BIH više ikad imati klasu igrača kao što njega, tako duga uspješna karijera, profesionalizam, rad, trud žrtvovanje. Prijavi
22. mart 2024.2 god. comment_353724 10 minutes ago, EdvinTB said: Jbga al i 38-godišnji spori istrošeni Džeko je još uvijek naš najjači napadač, Demirović eto malo je zasjao ove sezone. A i razumijem i njega lično da ako se osjeća spreman da je i dalje igro i želio na to EP. Reče diablo 38 godina a nije Messi ili Ronaldo, al fakat za naše uslove jes, pitanje je hoće li BIH više ikad imati klasu igrača kao što njega, tako duga uspješna karijera, profesionalizam, rad, trud žrtvovanje. Ma moze sa klupe 30ak minuta, eno i u Feneru mu uzeo Michy mjesto. Prijavi
22. mart 2024.2 god. comment_353725 Just now, diablo_bih said: Ma moze sa klupe 30ak minuta, eno i u Feneru mu uzeo Michy mjesto. E ako mu je naš Michi uspio uzeti mjesto, onda je baš za penzije i klupske 😂 Prijavi
25. mart 2024.2 god. comment_353738 Dzeko je u ligi starter uvijek, u ovim europa ligama i ligi konferencija ulazi sa klupe i opet daje doprino, ove sezone 37 nastupa 22 gola i 9 asistencija, nije to nimalo loše Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358221 Gledam sinoc koliko je hrvatska reprezentacija zarobljena pod tim nekim uticajem starosjedioca. Zasto je tesko reći "ljudi dosta je, ja ne mogu vise" tu prije svih mislim na Modrića koji nije vise u stanju igrati visokim tempom, pa na Perišića koji je bez kluba i nije vidio godinu dana ozbiljnog fudbala kojeg Dalić ubacuje sa klupe. Dalić ih konstantno forsira, a oni nece da kažu dosta je, ok lijepo je se odazvati svojoj zemlji ali nije to vise ni pomoc vise odmažeš, smjena generacija se nece odraditi sama. Ronaldo takođe, covjek sa 39 godina juri svoje licne rekorde i svi se moraju podrediti tome. U reprezentaciji Srbije ocigledno bojkot selektora kada su najveća imena u pitanju, ali oni koji su sinoc igrali su odigrali top utakmicu protiv Španije, tacno se vidjelo zajednistvo jer ocigledno nisi imao toliko ega. Piksi je prica za sebe, ali su ljudi odigrali super utakmicu sinoc.. Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358223 Deceniju i više mi je i onako muka od svake pomisli na sve mućke i predstave vezane za FSS i večite Iskreno mislim da je ta grana sporta u Srbiji debelo metastazirala, da je toliko trula da se preliva na sve ostalo i da tu nikada neće ništa da se promeni, čak šta više, uveren sam da bi reprezentacije u drugim sportovima kao i Zvezda i Partizan u košarci pre svega, daleko bolje rezultate napravili kad bi se odsekle glave zmije u liku ta dva fudbalska kluba koja truju ovu zemlju i ovaj narod Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358225 Pa tako je u svakoj od nase 3 drzave. Nece da otpisu ove starohane pod izgovor treba nam njihovo iskustvo. Daj zeljne igrace, sto mogu trcati i igrati, a ne da se oslanjas na Dzeku, Pjanica, Modrica, Perisica, Tadica, SMSa itd. Jebo te otisao debil Lulic prije nekoliko godina, neki govore da nije trebao, i tako za svakog kurca sto ode iz repke a nema joj sta vise dati ili joj nije nikad ni dao. Prijavi
6. septembar 2024.2 god. comment_358234 Ja sam uvijek za to da manje države zadrže igrače koliko god je moguće jer Makedonija više nikada neće imati igrača kao Pandev, Bosna više nikad neće imati igrača kao što je Džeko i kao što je Pjanić, Hrvatska više nikad neće imati Modrića. To su takve klase od igrača da oni mogu stajati 90 minuta i napraviti razliku. Džeko je i sa 38 godina najbolji igrač u državi. Samo je kod nas problem što neko u tom lancu ne može shvatiti da taj igrač više ne treba da igra 90 minuta nego 60, 30, 15, kako koji. Zato su sve reprezentacije sa starcima doživjele fijasko sada ne Euru jer su ih pregazile ekipe sa 10 igrača koji mogu trčati svih 90 minuta. Bosna ima većih problema od toga kad se ko oprostio. Jedan od njih je što se nisu koristili neki igrači prije nego što su se oprostili. Milan Đurić bi bio na spisku u 95% reprezentacija na svijetu samo kod nas ne. Čovjek i dan danas najbolji skakač Europe, idealan igrač za ući u igru pred kraj. Prijavi
8. septembar 2024.2 god. comment_358252 Pa to je problem, jer ti veterani imaju ulogu vecu od trenera, ne smijes ih izmijeniti, odmah havariju prave. Jebenog Dzeku u prijateljskoj protiv San Marina bi morao drzati 90 minuta, jer on tako zahtijeva. Umjesto da mozes probati neke druge igrace da vidis kako se uklapaju, nemas kada, jer ovi drze sve pod svojom sapom. Evo do gola Dzeke protiv Nizozemske (pogodio ga malac u nogu), lik je za kurac odradio svoj posao, jer niti moze trcati niti se moze hrvati sa dobrim igracima. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358301 Pratil ko desavanja o reprezentaciji BiH i sapunici Anel Ahmedhodzic vs svoj otac? https://sportsport.ba/fudbal/anel-ahmedhodzci-reprezentacija-bih/481773?fbclid=IwY2xjawFONRNleHRuA2FlbQIxMAABHVA55aNtAM9o6mcM8u1sDQZz60k7FoLsI9a21bUjRVkAFjq6umCwBm0e_A_aem_c7QgCBku_GIdJFhdsxzBLA Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358302 Evo sad sam odlucio da procitam ovo https://avaz.ba/sport/nogomet/927709/ahmedhodzic-se-oprostio-od-reprezentacije-sada-vise-nemam-razloga-da-dolazim-i-igram Preglupo je komentarisati ovo haha Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358303 1 hour ago, hamco said: Pratil ko desavanja o reprezentaciji BiH i sapunici Anel Ahmedhodzic vs svoj otac? https://sportsport.ba/fudbal/anel-ahmedhodzci-reprezentacija-bih/481773?fbclid=IwY2xjawFONRNleHRuA2FlbQIxMAABHVA55aNtAM9o6mcM8u1sDQZz60k7FoLsI9a21bUjRVkAFjq6umCwBm0e_A_aem_c7QgCBku_GIdJFhdsxzBLA kakva je ovo gramatika, pravopis Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358304 Ma sta se tu ima komentarisat, ovo ti je na nivou onoga kad dijete nece da ide u školu pa onda pocne nesto petljat, i reprezentacija i savez i sve zajedno je jedan cirkus ali i ovaj mali je cirkusant samo takav, radije bi reprezentativnu pauzu iskoristio za odmor nego da igras za reprezentaciju i to je sasvim ok samo mora biti iskren. Nije mu ovo prvi put da napusta okupljanje reprezentacije, da se ne odaziva na pozive i ostalo. Momcina je vec najavila u svom izlaganju da ce biti spreman da u petak igra za klub, znaci u utorak ne mozes igrat jer si povrijeđen al zato ces normalno u petak nastupit za klub jer su te oni "dobro pregledali"🤣 Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358306 Otac seljacina, mali kojeg zena vrti kako zeli i dobijes ovo Ko mu jebe mater, eto mu neka cuva dijete dok mu se zena i punica kurvaju po Dubaiju. Ne znam kako Sheffield to trpi i dalje... Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358307 Al pazi Mirse oca akademika i gramatike Sta kaze vise slusa zenu i punicu, mozda je kaze neke sihre pokupiJo. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358308 https://sportsport.ba/fudbal/anel-ahmedhodzic-mirsad-ahmedhodzic-bih/481782 Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358309 39 minutes ago, diablo_bih said: Otac seljacina, mali kojeg zena vrti kako zeli i dobijes ovo Ko mu jebe mater, eto mu neka cuva dijete dok mu se zena i punica kurvaju po Dubaiju. Ne znam kako Sheffield to trpi i dalje... vruće je sad za dubaia, sad se kurvaju po parizima, njujorcima, maldivima, monaku, vlašiću,... Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358310 10 minutes ago, MASKO said: vruće je sad za dubaia, sad se kurvaju po parizima, njujorcima, maldivima, monaku, vlašiću,... Nije to sad bilo, nego prije nekad Eh jeste lijepo kada ima drame neke, dosadno bilo. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358311 Ali čuj rekao sam mu nek provjeri DNK djeteta hahaha. Ali fakat, ako je rodila 2 mjeseca prije, i trebao bi provjeriti. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358312 Ma ovo je u suštini jedna tužna priča o jednoj nesretnoj i unistenoj porodici.. Zar mu nije bilo jednostavnije da se povuce iz reprezentacije iskreno i bez petljanja, jer pod jedan ocigledno nije toliko inteligentan to jest namazan da zna uspjesno petljati, a pod dva ima babu koji ga demantuje odmah, ovo iznosenje porodicnih stvari je stvarno bezveze. Prijavi
11. septembar 2024.2 god. comment_358313 1 hour ago, diablo_bih said: Nije to sad bilo, nego prije nekad Eh jeste lijepo kada ima drame neke, dosadno bilo. aha, nisam u toku bio ja cirkusa braćo mila 😂 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.