Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

lepo je to što postoji veliki rivalitet izmedju Zvezde i Partizana, ali svako ko je imalo putovao Srbijom mogao je da vidi kakva je situacija u drugim gradovima, insfratstruktura za taj "najpopularniji" sport u Srbiji je očajna, krenulo se nešto kao u sredjivanje, ali verujem da je veći deo toga zapravo samo neko pranje novca.

Totalno mi je van svake pameti, da npr. u Zaječaru gde ima gomila nezaposlenih ti gradiš stadin, ej, a ne rade ti 10 fabrike u okolini, ljudi se stalno iseljavaju, gomila nerezonskih poteza što na nivou države, što na nivou lokalne samouprave

kvalitet utakmica je posebna priča, ne morate da idete daleko, pogledajte samo primera radi poslednji derbi i biće Vam sve jasno, a kad vidi čovek ove konferencija za novinare u FSS, pomislio bi čovek da smo Švajcarska

što bi naš narod rekao "spolja gladac, iznutra jadac" 

navijačka scena je država u državi, samo pamtim ono što sam gledao svojim očima, kada se u sred Ništa koji ima prvoligaša Radnički, tuku bez ikakvih problema navijači Zvezde i Partizana

i samo da dodam na kraju i to, ili da postavim jedno pitanje na koje ne tražim odogovr

Šta će bivši ministar poljoprivrede u FSS u danu kada se bira novi predsednik?

28 minutes ago, chiba said:

lepo je to što postoji veliki rivalitet izmedju Zvezde i Partizana, ali svako ko je imalo putovao Srbijom mogao je da vidi kakva je situacija u drugim gradovima, insfratstruktura za taj "najpopularniji" sport u Srbiji je očajna, krenulo se nešto kao u sredjivanje, ali verujem da je veći deo toga zapravo samo neko pranje novca.

Totalno mi je van svake pameti, da npr. u Zaječaru gde ima gomila nezaposlenih ti gradiš stadin, ej, a ne rade ti 10 fabrike u okolini, ljudi se stalno iseljavaju, gomila nerezonskih poteza što na nivou države, što na nivou lokalne samouprave

kvalitet utakmica je posebna priča, ne morate da idete daleko, pogledajte samo primera radi poslednji derbi i biće Vam sve jasno, a kad vidi čovek ove konferencija za novinare u FSS, pomislio bi čovek da smo Švajcarska

što bi naš narod rekao "spolja gladac, iznutra jadac" 

navijačka scena je država u državi, samo pamtim ono što sam gledao svojim očima, kada se u sred Ništa koji ima prvoligaša Radnički, tuku bez ikakvih problema navijači Zvezde i Partizana

i samo da dodam na kraju i to, ili da postavim jedno pitanje na koje ne tražim odogovr

Šta će bivši ministar poljoprivrede u FSS u danu kada se bira novi predsednik?

On je predsednik skupstine a bice i timu Dzajica, u izvrsnom ili upravnom odboru, jednom recju on ce biti glavni sa terzicem

On 3/15/2023 at 9:40 AM, ker said:

Da su malverzacije i muljacina olimpijski sport, tesko da bi Srbe iko mogao nadmasiti. Ne postoji segment drustva u kom pojedinac ne pokusava da nadje krivine.

To ti je kad se od malih nogu djeca vaspitaju da se "snalaze". I onda kad krenu da se snalaze kao odrasle osobe onda se pitas sto ti je drustvo u rupi od kad postoji civilizacija.

Dzaja svo postovanje sto je zaradio kao igrac uspio je da sroza po stare dane. I smijesno je kako neki tvrde da je Dzaja tu samo zrtveno jagnje koje su mafijasi postavili kao marionetu te pricaju o njemu kao da je neuracunljiv pa ga je neko tu u neznanju postavio.

Vidic nije ni imao sanse, sad da li je trebalo da se povlaci ili pokusa nekim drugim pristupom nemam blage, vjerovatno i on ima svoje razloge. Sve u svemu, nista novo i neocekivano.

Kome se da neka pogleda, dobar video:

sto ti toliko se sikiras za probleme koje ima fudbalski savez srbije kad tvoja reprezentacija ima dva puta vece probleme od njih.

• Popularna objava
2 hours ago, Spaha said:

sto ti toliko se sikiras za probleme koje ima fudbalski savez srbije kad tvoja reprezentacija ima dva puta vece probleme od njih.

Haha al tačno, ja i ne znam ni ko je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

"Nema razloga za negativno razmišljanje. Uvjeren sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regiji i da ćete to još jednom dokazati na terenu. Korak po korak. Nitko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste dosad imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu"

Džajić

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA stari puko k`o fosna, nije svjestan svoje nesvjesnosti, a bome ni izbornik ne kaska za njim i kaže "Potrebno je i malo sportske sreće, mi je nismo imali za razliku od nekih drugih ekipa, kojima je sreća bila dobar prijatelj."

šteta za Vidića legendu

Gledao sam sinoć malo ove kvalifikacije za EURO, ponajviše Bosnu a uz to i derbi Italija Engleska.

Bosna-Island

Fina pobjeda na papiru i rezultatski ali vidi se da ekipi još treba da se uštima i uigra. Sreća je što je u prvom kolu protivnik bio izuzetno slaba ekipa. 

Ima nekih novih mladih igrača koji se ističu i daju mnogo na terenu, također ima i nekih solidnih koji opet svojim trudom i borbom rade dosta posla. Mali Dedić se zasad baš ističe, mislim da bi mogao biti jako dobar bek ako ovako nastavi. Dobar naprijed i nazad, brz i jak. Također zna se jako dobro služiti sa obje noge.

Italijani klasika, nikad ne znaš šta će imati na terenu, od toliko igrača, startni napadač neki mali što igra u Južnoj Americi... Raspad im je ova ekipa. Unistili su ih englezi u prvom poluvremenu dva gola uvalili iako ne znam kako je Grealish uspio promašiti onu šansu u zadnjoj minuti prvog poluvremena...

Drugo poluvrijeme klasika za Southgatea, troši se vrijeme, čuva se rezultat, šteta što mu se nije obilo o glavu na kraju ali ako ništa ima suspenziju Shawa. Nadam se da će Southgate nakon ovog Eura biti bivši...

Danas Srbija Litvanija od naših i derbi Francuska Nizozemska. Od Srbije očekujem da lagano ovo uzmu, sve osim toga je ogroman kiks

Mislim da ce srbi razvalit crnogorce al bi volio da crnogorci povedu da se zakuha utakmica za nas neutralce.

Srbi bas finu grupu imaju. Bugari su samo za baustele, ne znam madjari jesul sta bolji

Bosna je razvalila island, al island je katastrofa od repke. Tako da me vec kiks protiv slovaka ne bi cudio iako vjerujem da cemo ih uzet.

Hrvati prosuse dva boda u zadnjim sekundama al tako ti je to uvijek kad ne iskoristis pruzene prilike.

Mislim da ih ovaj kiks nece mnogo unazadit, uzet ce turke i zavrsit kao prvi opet.

Bilo bi lijepo vidjet CG, Srb, Hrv, i BiH na prvenstvu

Hrvatska nikad nije odigrala dominantno kvalifikacije, uvijek se ispuštaju bodovi i uvijek se plasira. Uostalom, malo koja reprezentacija se prošeta.

Srbiju nisam gledao protiv Latvije, protiv Crne Gore ću obavezno. Srbija ima laganu grupu koju još može i autobusom da obiđe.

Bosnu ću više komentarisati poslije Slovačke. Island nije ništa ponudio u prvoj utakmici. Optimista sam što se tiče plasmana, iako je ekipa nikad lošija.

Slovenija bi mogla da se plasira na ovaj Euro.

• Popularna objava
42 minutes ago, ker said:

To je sve sto imam reci na temu takodje

U subotu:
City-Liverpool
Arsenal-Leeds
Chelsea-Aston Villa
Bayern-Dortmun
Inter-Fiorentina

Nedjelja:
Newcastle-Manchester
Napoli-Milan

Ovo su utakmice iduci vikend. Jasno je ko dan sta je zanimljivije i koliko dan moze biti ispunjen utakmicama.

3 hours ago, soxx said:

Mislim da ce srbi razvalit crnogorce al bi volio da crnogorci povedu da se zakuha utakmica za nas neutralce.

Srbi bas finu grupu imaju. Bugari su samo za baustele, ne znam madjari jesul sta bolji

Bosna je razvalila island, al island je katastrofa od repke. Tako da me vec kiks protiv slovaka ne bi cudio iako vjerujem da cemo ih uzet.

Hrvati prosuse dva boda u zadnjim sekundama al tako ti je to uvijek kad ne iskoristis pruzene prilike.

Mislim da ih ovaj kiks nece mnogo unazadit, uzet ce turke i zavrsit kao prvi opet.

Bilo bi lijepo vidjet CG, Srb, Hrv, i BiH na prvenstvu

Madjarska i Srbija ce proci, Madjari su bas opasna ekipa.

Slažem se sa diabolom, mađari imaju dobru ekipu i igraju veoma organizovano. Očekujem da oni i srbi lagano prošetaju grupom, pitanje je jedino ko će biti prvi...

Bosna sinoć, nemam komentara, očaj od igre i jednih i drugih, kao stado ovaca na terenu i jedni i drugi. Ono što su slovaci uradili je iskoristili su greške Bosne i došli do golova dok sa druge strane iako je i sama Slovačka očajna Bosna to nije uspjela nikako krunisati...

Stvarno mi je fenomen da toliko ljudi koji reprenentaciju BiH smatraju svojom reprezentacijom živi toliko godina u ubjeđenju da smo mi neka fudbalska sila, da mi moramo pobjeđivat uvijek i svakog, stvarno mi nije jasno da se ne moze realno sagledati kvalitet igraca koji čine reprezentaciju, plus na to dodaš da ih konstantno vodi neka od Yugo legendi a ti ljudi realno nemaju pojma o modernom fudbalu, ako je Rukfaš potrosio 5 minuta na analizu Slovačke spalite me na lomači.

Evo sinoc posle Slovacke opet neko kolektivno razocarenje, a ne znam čemu to, na osnovu čega smo toliko razocarani, dovoljno je pogledati sastav od sinoc da svako shvati da je to jedna onako prosjecna ekipa ako i to, kojoj je pobjeda protiv Islanda i poraz u gostima protiv Slovačke mjera. Lobotka je bolji igrač od svakog naseg veznjaka, na to dodaj da je selektor Slovacke pomeo takticki Rukfaša.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.