13. juni 2023.3 god. comment_345740 11 hours ago, Adi said: NK Kustošija, tim koji je na pragu ispadanja iz druge Hrvatske lige, je prodala igrača Barceloni za 5 miliona eura. Senegalac Faye, 2004 godište, odbrambeni igrač, navodno je i Chelsea bio zainteresovan. Andy Bara, ključno ime u cijeloj toj priči. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345742 On 5/5/2023 at 12:01 AM, Bari said: Prosli vikend sam bio u Splitu, gledao sam njihov derbi izmedju Hajduka i Dinama iz Zagreba. Mogu reci da je ono nesto sto svaki prosjecni pratitelj i simptatizer fudbala mora dozivjeti. Sjebali smo se dok smo nasli parking jer je bukvalno sve puno, punije nego kad je sezona. Onda nikad nisam. vidio onoliko zena (djevojcica, zena i starijih gospodja) na utakmici. Ja sam iz Zenice i nas grad zivi za Čelik, bukvalno, i znam sta je ljubav prema klubu ali ono je nesto posebno. Sto se tice atmosfere, tu sam se iskreno razocarao u Torcidu ali su me zato BBB oduvali. Ljudi nisu stali od prvog zvizduka do kraja poluvremena, pa su malo odmorili i onda opet pjesma do kraja utakmice i na kraju slavlje titule sa igracima. Torcida mi je vise, ne znam to opisati, kao simpatizeri a ne navijacka skupina. Vise, puno vise sam od njih ocekivao. Necu o kvaliteti derbija mozda krajnji rezultat najbolje govori o tome. PS: Neki stori sam objavio na drustvene mreze sa derbija i odgovorio mi je crv (nas stari forumas, stara garda ga se sjeca), malo smo se ispricali, jos uvijek prati Chelsea, bio je zarucen pa mu je to propalo ali to su vec neke njegove intimne stvari. Uglavnom ziv je nas crv i jos uvijek prati Chelsea. Pošalji mi crvov instagram ovde na forumu u pp Prijavi
15. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345809 kakva bi Srbija repka bila da ove velike zemlje ne kradu igrače od ovih manjih Prijavi
17. juni 2023.3 god. comment_345859 On 6/15/2023 at 11:45 AM, BT14 said: kakva bi Srbija repka bila da ove velike zemlje ne kradu igrače od ovih manjih Kakav nered vlada ne bi joj pomogla ni sva petorica Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345884 Posljednjih 10 hrvatskih utakmica u knock-out fazama prvenstava 2008 - Turska - penali 2016 - Portugal - produžeci 2018 - Danska - penali 2018 - Rusija - penali 2018 - Engleska - produžeci 2018 - Francuska 2021 - Španija - produžeci 2022 - Japan - penali 2022 - Brazil - penali 2022 - Argentina Posljednjih 5 španskih utakmica u knock-out fazama prvenstava 2018 - Rusija - penali 2021 - Hrvatska - produžeci 2021 - Švicarska - penali 2021 - Italija - penali 2022 - Maroko - penali Nisam nešto iznenađen što se utakmica završila penalima. Hrvatska je imala najbolju priliku da uzme trofej, ali desilo se da jednom izgube na penale. Rodri i Laporte osvojili LP, PL, FA Kup i Ligu Nacija. Hoće li u top 3 za Zlatnu loptu kao naš pass master? Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346028 Nije zlatna kao sto se prizeljkivalo ali je srebrna medalja na zavrsnom turniru europske lige nacija, i svakako je red spomenuti cetvrtu medalju kao izuzetno veliki uspjeh ovako male i mlade drzave kao sto je Hrvatska. Izuzetan uspjeh, izuzetan! Govore u prilog tome i mnogi napisi svjetskih naslovnica i divljenja raznih svjetski priznatih ne samo nogometnih legendi i strucnjaka. Cudo! Nadajmo se plasmanu na euro 2024. I novoj borbi za pehar, mada smo velika vecina nakon srebra 2018. govorili "svaka im cast i da vise nikad nista ne moraju osvojiti". Primjer smo za mnoge velike zemlje i nacije kakav treba imati pristup i kako igrati za svoj grb, a o malima da i ne govorim. To je jos veci uspjeh od svih medalja zajedno, a ujedno i temelj za osvajanje istih. Ako Bog da do jos jedne iduce godine, pred masom hrvatskih navijaca u Njemackoj! Sretno! Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346032 Hadzibegic dobio nogu. U 2 tekme (svk i lux) upropastio nam kvalifikacije. Nije jedini krivac logicno al je debil od prvog dana. Kad se sjetim njegovog kurcenja kad se uzela prva tekma pa hladan tus protiv slovaka bi Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346034 Lošija ekipa od Islanda godinama nije došla u Bosnu da igra i poslije te utakmice se stvorila lažna slika o nama kao sili jer smo eto ubjedljivo pobijedili Island koji je prije 7 godina pobijedio Englesku. Ovo protiv Luxembourga je najveća sramota u historiji bh. fudbala. Mentalno nespremni - oba gola i promašen penal dovoljno govore, izgleda da su se bodovi unaprijed upisali, fizički nespremni - nadtrčali nas ljudi i dobili više duela, taktički nespremni - stvorili jednu dobru šansu i to u 98. minuti. Znamo svi koji su problemi i u državi i u savezu i u svemu i da ova ekipa nije na nivou one od prije 10 godina, ali uprkos svemu tome ovo je nedopustivo. Problem je što nam neće doći niko normalan i niko bolji od Hadžibegića. Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346038 Bila je i ona u prvom poluvremenu kada je kodro fulio sa 2 metra k'o Lukaku A i to nesto govori kada ti Kodro igra u prvoj postavi Spominje se Slaven Bilic, ako njega dovedemo nekako, to ce biti nevjerovatno. Napokon normalan trener, samo jos da Dzeko i ostala klapa sto pravi pometnju ode u penziju. I eto demantovao Bilic naravno Sad kad kockar i narkomancina Barbarez dodje Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346051 5 hours ago, Adi said: Problem je što nam neće doći niko normalan i niko bolji od Hadžibegića. Od Hadjibegica bi bolji bio @diablo_bih i to kad se kvalitetno nadrogira i naloka. Bio je Petev. Nisam ga simpatisao, niti mislim da je neki aman trener ali covjeka nisu otjerali nakon ocajnih kvalifikacija i kad je taman malo poslozio ekipu, odigrali par dobrih tekmi i osvojili prvo mjesto u Ligi Nacija, oni ga potjeraju. Hajde to je samo po sebi dovoljno kriminalno, nego jos onda ga i zamijene sitnim sarajevskim sanercicem Hadjibegicem. Taj se diletant godinama gurao po medijima i po jaranskoj liniji pokusavao dodji do poziciji selektora. Samo u takvoj drzavi i medju takvim ljudima moze neko poput Hadjibegica doci na mjesto na koje je dosao. Ne trebaju ti nikakvi protivnici, dovoljno nasi sami sebe unistavaju. Svejedno sada i da ti Gvardiola licno sjedne na klupu nema od plasmana nista. Covjek je uspio za 3 utakmice upropastiti mozda jedinstvenu priliku da se prvi put ode na to EP. I to u Njemacku, gdje bismo igrali kao na drugom domacem terenu. Jednom se u zivotu desi ona zlatna generacija 2008-2016. A i tad smo najdalje dobacili do pobjede nad smijesnim Iranom u nebitnoj utakmici SP. Znajuci ko sjedi u Savezu, kako su izabrani i ko predstavlja tzv. fudbalske radnike znam da od bilo kakvih dugorocnih planova nema nista. Kakva drzava, takav sport, takvi i rezultati. Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346052 Imamo sanse preko baraza lige nacija uhljebit se ma EP. Po trenutnom stanju bi nam protivnici bilo norveska, Island i izrael Petev je nezasluzeno otjeran, zbog njega i dalje imamo tracak nade za EP Ocekujem opet neku ublehu na klupi Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346053 @soxx zna se kako mi u barazima prolazimo. Prije 14 godina pjesma nastala i danas dan aktuelna. Prijavi
23. juni 2023.3 god. comment_346056 Treba pokušati do kraja kvalifikacija doći do nekog kontinuiteta. Povezati dvije dobre utakmice je za ovu ekipu misaona imenica. Može i ta Slovačka ispustiti neke bodove, ali je problem što mi nemamo na čemu graditi optimizam. Barem da se uigra tim za baraž u kojem bismo ispali i da nam dođe Lihtenštajn za protivnika. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347459 @drogba 11 sta kazes na ova sinoćnja dešavanja u Grčkoj? Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347461 6 minutes ago, Bari said: @drogba 11 sta kazes na ova sinoćnja dešavanja u Grčkoj? A sta reci za stoku, strogo osudujem i takve osude i zabrane za tu istu ocekujem. Dinamo kao klub nista kriv nije jer je poduzeo doslovno sve, kao i nasa policija sto se vidi iz izvjesca i dopisa grcima i ostalima, a to su glupi grci to olako shvatili i ne poduzeli nista, nazalost sad je problem za sve, a puno veci za Dinamo, a najveci za preminulog i njegovu obitelj ma kakav on bio, a vjerojatno nije najbistriji cim u ovakvim stvarima sudjeluje. Zao mi je. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347473 I dok su grupne faze europskih takmičenja i dalje neostvareni san klubova iz Bosne i Hercegovine (a i Crne Gore) ove sezone će klub sa Farskih Otoka igrati grupnu fazu nekog od takmičenja. Klaksvik igra treće pretkolo Lige Prvaka i ima zagarantovan plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Danas su pobijedili Molde 2-1 na svom terenu tako da imaju šansu da dograbe i neko jače takmičenje. I dok se BiH klubovi muče da se prvi put uguraju negdje, Srbije ima dva zagarantovana mjesta u Europi. Prvak ide direktno u grupnu fazu Lige Prvaka, a viceprvak ima zagarantovano najmanje igranje grupne faze LE. Do toga su došli zahvaljujući tome što Crvena Zvezda redovno i Partizan povremeno igraju grupne faze i pobjeđuju ponekad i favorizovane protivnike u kvalifikacijama. Prijavi
9. august 2023.3 god. comment_347483 @Barievo svjezeg priopcenja, jasno i glasno, a ovi licemjeri i dno dna iz AEK-a nek si jebu mater da se tako izrazim https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/priopcenje-gnk-dinamo41?fbclid=IwAR1kT_yioe8fnpMDel5lzETbbn1KBJpHM-zZX7sUyothRLsvrT6QQehlolU Prijavi
9. august 2023.3 god. comment_347492 18 hours ago, Adi said: I dok su grupne faze europskih takmičenja i dalje neostvareni san klubova iz Bosne i Hercegovine (a i Crne Gore) ove sezone će klub sa Farskih Otoka igrati grupnu fazu nekog od takmičenja. Klaksvik igra treće pretkolo Lige Prvaka i ima zagarantovan plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Danas su pobijedili Molde 2-1 na svom terenu tako da imaju šansu da dograbe i neko jače takmičenje. I dok se BiH klubovi muče da se prvi put uguraju negdje, Srbije ima dva zagarantovana mjesta u Europi. Prvak ide direktno u grupnu fazu Lige Prvaka, a viceprvak ima zagarantovano najmanje igranje grupne faze LE. Do toga su došli zahvaljujući tome što Crvena Zvezda redovno i Partizan povremeno igraju grupne faze i pobjeđuju ponekad i favorizovane protivnike u kvalifikacijama. Pa i BiH klubovi su poluprofesionalni, iste su plate k'o i tim sa Farskih otoka. Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347513 17 hours ago, diablo_bih said: Pa i BiH klubovi su poluprofesionalni, iste su plate k'o i tim sa Farskih otoka. Jeste samo što su njima u ekipi momci što rade kao električari dok su kod nas momci koji rade na dudlenju nargile. Gledam željinu postavu neki dan 5 igrača preko 35 godina ima i čude se što ne mogu trčati Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347522 On 8/8/2023 at 11:28 PM, Adi said: I dok su grupne faze europskih takmičenja i dalje neostvareni san klubova iz Bosne i Hercegovine (a i Crne Gore) ove sezone će klub sa Farskih Otoka igrati grupnu fazu nekog od takmičenja. Klaksvik igra treće pretkolo Lige Prvaka i ima zagarantovan plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Danas su pobijedili Molde 2-1 na svom terenu tako da imaju šansu da dograbe i neko jače takmičenje. I dok se BiH klubovi muče da se prvi put uguraju negdje, Srbije ima dva zagarantovana mjesta u Europi. Prvak ide direktno u grupnu fazu Lige Prvaka, a viceprvak ima zagarantovano najmanje igranje grupne faze LE. Do toga su došli zahvaljujući tome što Crvena Zvezda redovno i Partizan povremeno igraju grupne faze i pobjeđuju ponekad i favorizovane protivnike u kvalifikacijama. Imali bi i mi da je prije konferencijska liga postojala. Prijavi
5. septembar 2023.3 god. comment_348803 Tata igrice! Jedan od najdražih! Nikada neću zaboraviti njegov Dinamo i Obalu Bjelokosti s velikim Didierom. Prijavi
12. oktobar 2023.2 god. comment_349480 Postoji li iko da uopšte prati ovoliko ovog reprezentativnog fudbala, tj da uopšte planira da izdvoji vrijeme za to ? Ove utakmice (zanimljivije neke ili utakmice repki za koje navijam) jedino gledam ako baš ništa pametnije nemam a većinom samo pogledam rezultate na kraju Prijavi
12. oktobar 2023.2 god. comment_349481 Osim svih utakmica Bosne i Hercegovine gledam kad ima duel neke od najjačih sa nekom dobrom reprezentacijom (utakmice tipa Engleska-Ukrajina) i kad Srbija ili Hrvatska igraju protiv nekog koga neće dobiti 5-0, npr. Hrvatska-Vels, Srbija-Mađarska. Ukratko, utakmice koje imaju neki kvalitet i ravnopravnost. Afrikance gledam samo kad je Kup Nacija i požalim, Južnoamerikance izbjegavam, a Sjeverne Amerikance i Azijce nisam ni probao pogledati. Prijavi
12. oktobar 2023.2 god. comment_349482 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Postoji li iko da uopšte prati ovoliko ovog reprezentativnog fudbala, tj da uopšte planira da izdvoji vrijeme za to ? Ove utakmice (zanimljivije neke ili utakmice repki za koje navijam) jedino gledam ako baš ništa pametnije nemam a većinom samo pogledam rezultate na kraju Pratim Hrvatsku i naravno da ću kao i uvijek pogledati svaku sekundu utakmice, i izjave prije i nakon utakmice, i sve drugo što me za moju reprezentaciju bude zanimalo, kako A tako i U21 ekipu (njih lako moguće i uživo). Pored toga, lako moguće da ću pogledati neku od zanimljivih utakmica drugih reprezentacija, a ima ih naravno, između ostalih da sad ne nabrajam i susret Mađarske i tvoje Srbije. Usput, evo intervjua nekadašnjeg plavca sa osvajačem 3 medalje u nepunih 6 godina na kormilu reprezentacije ima se šta čuti i naučiti A večeras borba s Turskom!! IDEMOOOOO!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.