28. septembar 2022.4 god. comment_334602 44 minutes ago, chiba said: Pa valjda su ga majku mu videli i kad smo igrali protiv Salcburga. Meni juče naš najbolji igrač. Ne samo dominacija nego i srčanost i požrtvovanje. Onaj Ivan Ilić mi je isto dobro odigrao, prvi put čujem za njega, vidim da je bio molim te i Sitijev igrač jedno vreme Ivan i brat njegov mladji Luka su iz Zvezdinih omladinskih kategorija prodati Sitiju pre par godina. Ivan je vec drugu sezonu standardni clan Verone koja ga je otkupila od Sitija i igra prilicno dobro tamo. Prijavi
28. septembar 2022.4 god. comment_334606 Srbija napokon da ima i jako dobra imena na papiru i jako dobar tim. Dugo je prošlo od kad su ovako igrali. Jebenu grupu imaju ali opet mislim da bi je trebali proći. Pavlovića znam još iz Partizana, zasad je samo sirovina ali ako odabere dobre klubove biće od njega dobar stoper. Ilića već odavno dovodim na FM-u, u strašnog se igrača razvije. Bio je omladinac City-a zajedno sa bratom i Filipom Stevanovićem Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334880 Izvlačenje grupa za kvalifikacije za Euro je u nedjelju Najbolje: Mađarska, BiH, Albanija, Farski Otoci, Gibraltar, San Marino Najgore: neko od najjačih, BiH, Švedska, Turska, Slovačka Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334888 Hrvatska, Srbija, Albanija samo to i ništa više (Kosovo ne moze jbg) Mada već se zna Belgija, Bosna, Jermenija, Grčka, Litvanija... Portugal, Srbija, Irska, Azerbejdžan... Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334902 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Hrvatska, Srbija, Albanija samo to i ništa više (Kosovo ne moze jbg) Mada već se zna Belgija, Bosna, Jermenija, Grčka, Litvanija... Portugal, Srbija, Irska, Azerbejdžan... nemoj vise grcke i belgije, preko glave mi ih je. Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334907 48 minutes ago, Spaha said: nemoj vise grcke i belgije, preko glave mi ih je. ma svakako je uvijek isti kurac, jedino što se može desiti da Blegija dobije Vels a ne bosnu Prijavi
14. oktobar 2022.3 god. comment_335125 Velike su šanse da Partizan prezimi u Europi, a Zvezda ne. Prijavi
17. oktobar 2022.3 god. comment_335231 Partizan najvjerovatnije prolazi grupu u Ligi Konferencija, jbg dobiše ljudi Koeln lagano 2:0, nije mala stvar. Zvezda teško da će do trećeg mjesta u EL, šteta Prijavi
5. decembar 2022.3 god. comment_336901 JEBENI GNK DINAMO ZAGREB I HRVATSKA!!!!!!! https://www.facebook.com/100044165272618/posts/pfbid0krZhRUz17bjQriEk7PnGecSXjRL5K4AfUvSfstBHsEDfGrAE49hP6ygVX1huREwkl/ Prijavi
5. decembar 2022.3 god. comment_336902 1 pobjeda a ljudi u cetvrtfinalu. Imaju strasan timski duh, ni talenta ne manjka. Svaka cast na ovom uspjehu. Protiv Brazila ce biti lom. Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340054 ODE TRENER SVIH TRENERA, ODE NAJVEĆI! POČIVAO U MIRU BOŽJEM LEGENDO SVIH LEGENDI! njegova bronca 1998. će zauvijek sjati zeru jače nego Dalićevo srebro 2018. i bronca 2022. meni od ovih "naših" uz Osima najdraži trener Prijavi
8. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340055 "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do vrha nogometa, ma daj" Prijavi
8. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340057 Fudbalska i ljudska veličina ! Jedan je Ćiro ! Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340060 Legenda. Nije bio najveći strateg, ali je svojom pojavom motivisao i izvlačio najbolje iz ekipa. Uvijek je sa ponosom isticao Travnik i Bosnu i zato smo ga još više voljeli. Žao mi je samo što se nikad nisam sreo s njim, sigurno bi bila situacija za pamćenje. Milion smiješnih situacija se vezuje za njega, ali ću postaviti dokumentarac koji još nisam čitav pogledao. Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340064 Mi mlađi tj. makar ja Ćiru najviše pamtimo po tome šta je učinio sa BH repkom. Međutim kada se zaroviš malo i čitaš o njemu, dosta ljudi tvrdi da je Ćiro izmislio 3-5-2 formaciju i to davno osamdesetih u bivšoj Jugi, kada su svi igrali 433 Ćiro je izašao sa ovime i ispostavilo se da je bilo jako efikasno. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340243 Kakav cirkus u Srbiji sa izbore predsednika FSS, ovo je više postalo komično Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340245 Pa svuda su postavljeni kradikali, pa zasto ne i u FSS. Prijavi
22. februar 2023.3 god. comment_341019 Znamo to od prije Mislim ima tu dosta starih majstora ali njih nisam gledao tako da u ovoj novoj eri Luka svakako Prijavi
22. februar 2023.3 god. comment_341023 Kako pregazi Fabinha i Bajčetića kod zadnjeg gola kao da je Adama Traore, a ne na oko slabašan veznjak sa 37 godina nakon 60 minuta igre. Prijavi
22. februar 2023.3 god. comment_341025 Nema sumnje da ce Luka u penziju kao jedan od najboljih veznih igraca u istoriji fudbala. Mnogi koji se svrstavaju u tu kategoriju su u njegovim godinama vec bili uveliko u penziji.. Inspiracija za mladje generacije definitivno. Prijavi
28. februar 2023.3 god. comment_341363 Uefa youth league HNK Hajduk U19 - Manchester City 19 2-1 Hvala, poz. Tako se gine za svoj klub.. SVAKA CAST MOMCIMA!! Prijavi
15. mart 2023.3 god. comment_342227 On 3/13/2023 at 5:16 PM, chiba said: Vidic povukao kandidaturu. Nije neocekivano. Znači dokazani lopov ide na čelo saveza opet Prijavi
15. mart 2023.3 god. comment_342231 Da su malverzacije i muljacina olimpijski sport, tesko da bi Srbe iko mogao nadmasiti. Ne postoji segment drustva u kom pojedinac ne pokusava da nadje krivine. To ti je kad se od malih nogu djeca vaspitaju da se "snalaze". I onda kad krenu da se snalaze kao odrasle osobe onda se pitas sto ti je drustvo u rupi od kad postoji civilizacija. Dzaja svo postovanje sto je zaradio kao igrac uspio je da sroza po stare dane. I smijesno je kako neki tvrde da je Dzaja tu samo zrtveno jagnje koje su mafijasi postavili kao marionetu te pricaju o njemu kao da je neuracunljiv pa ga je neko tu u neznanju postavio. Vidic nije ni imao sanse, sad da li je trebalo da se povlaci ili pokusa nekim drugim pristupom nemam blage, vjerovatno i on ima svoje razloge. Sve u svemu, nista novo i neocekivano. Kome se da neka pogleda, dobar video: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.