4. oktobar 2021.5 god. comment_319878 Meni je samo drago, jer ce se Reece oporaviti dosta. Sto se tice repki, smorit cu se, pregledati, nadati se da cemo dobro odigrati i da cu vidjeti Vrancica kako igra za repku napokon. Prijavi
5. oktobar 2021.5 god. comment_319902 Je li to 2 sedmice bez fudbala ? 2 vikenda ove patnje ? Prijavi
9. oktobar 2021.4 god. comment_319938 Historijski vikend za bivše jugoslovenske republike. Svih 6 pobjeda uz gol razliku 17:0. Pali su Malta, Kipar, Luksemburg, Lihtenštajn, Kazahstan i Gibraltar. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319941 Historijski vikend za bivše jugoslovenske republike. Svih 6 pobjeda uz gol razliku 17:0. Pali su Malta, Kipar, Luksemburg, Lihtenštajn, Kazahstan i Gibraltar. Sve zajedno imaju milion stanovnika i 6 bodova u kvalifikacijama. :D Malo mi Kazakhstan kvari ovaj broj stanovnika, ali jbg. Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319955 ova liga nacija došla do kraja, a ja evo zaključno sa ovim trenutkom, i dalje ne znam o čemu se radi i za šta se igra Prijavi
10. oktobar 2021.4 god. comment_319958 Obaveza svake reprezentacije (članice UEFE i FIFE) je da odigra određeni broj utakmica u sezoni/godini. Pošto je pola tih utakmica bilo prijateljskog karaktera, to nikog nije zanimalo i bila je niska gledanost. Zato su odlučili uvesti Ligu Nacija da se ti rezultati počnu negdje zapisivati, da najjače reprezentacije igraju međusobno i na taj način proizvode na papiru kvalitetne utakmice za publiku, a da slabije reprezentacije igraju sa sebi ravnima i napokon dobiju priliku da pobijede nekoga. Uvođenjem Lige Nacija se promijenio koncept baraža za Europsko i Svjetsko prvenstvo i sada neke slabije države imaju priliku da se kvalifikuju na osnovu dobrih rezultata u LN. Trofej na finalnom turniru vrijedi podjednako kao i trofej na ljetnoj američkoj turneji. Borio si se sa najjačim ekipama, ali niko to nije previše ozbiljno shvatao i više je koristio te utakmice da se isprobaju neki drugi igrači. Žao mi je samo što Kante nije otišao na ovo i što nije podigao trofej. Prijavi
11. oktobar 2021.4 god. comment_319963 Zbog lige nacija smo i gledali sjevernu makedoniju cini mi se na euru 20 Prijavi
12. oktobar 2021.4 god. comment_319979 Makedoniju, Slovačku, Mađarsku i Škotsku, dakle 4 od 5 najslabijih timova koji su se plasirali. Ako ostane sve ovako kako jest, dodatna mjesta u baražu kroz Ligu Nacija će dobiti Austrija i Vels. Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320982 ne znam dal da gledam ovu reprezentaciju sutra, tačno mislim da bih ih gledao samo da navijam protiv Portugala :D Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320983 ne znam dal da gledam ovu reprezentaciju sutra, tačno mislim da bih ih gledao samo da navijam protiv Portugala :D Od Antica pa nadalje nasa reprezentacija ima tendenciju da se u*ere u svakom vaznijem mecu. Vidi se neki mali pomak u mentalitetu sa Piksijem, nadamo se da ce biti dovoljno. Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320987 Ja danas bio na utakmici Bosne. Vazna utakmica da ostanes u igri i da se u zadnjem kolu potuces s Ukrajinom, na svom stadionu, u grotlu Bilinog Polja. Atmosfera super, travnjak super, vrijeme okej, vise od 45 minuta sa igracem vise... svi preduslovi za dobar rezultat bili prisutni ,. medjutim Finci nam ocitali fudbalsku lekciju i sasvim zasluzeno slavili. Cak ne mislim ni da je kriv nas selektor Petev, jednostavno ovi igraci nisu dovoljno kvalitetni za neki ozbiljniji rezultat. Prijavi
13. novembar 2021.4 god. comment_320988 BiH ima problema sa kvalitetom igrača, golovi primljeni jako lako, a u napadu davanje gola je u domenu naučne fantastike. Kad su dali gol kontao sam da se može okrenuti, ali ne prođe ni 2 minuta i opet ide tako jeftin gol. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320989 Nema tu kvaliteta da se nešto napravi na Svjetskom prvenstvu. Pod nešto smatram osvojen bod. To su igrači koji su prosjek u turskoj ligi i rezerve iz Dinama i Ferencvarosa, uz par izuzetaka koji su bolji od toga. Ali ima kvaliteta da se pobjeđuje ova Finska ili Kazahstan kući. Čak ni igra nije bila loša u ovom ciklusu, ali malo nesreće, malo nesretnog suđenja, puno gluposti u odbrani i još više promašaja i ovo je rezultat. Svi su nam rezultati išli na ruku od prvog do zadnjeg kola, ali nismo bili u stanju da to iskoristimo. Bojim se da ćemo još godinama ostati na ovom nivou nekog trećeg šešira za kvalifikacije, sve dok nam ponovo Njemačka, Kanada, Švicarska i ostale ne naprave 15 dobrih igrača, jer sami nećemo. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320990 Ugasiti ove repke treba. Majke mi, ko da sam sebe kaznjavam pa opet gledam te utakmice. Valjda u nedostatku klupskog fudbala... Ponavljam, Premiership >> Reprezentativni fudbal. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320995 Veceras protiv Portugala najbtinija utakmica za Srbiju u poslednjoj deceniji. Velika tenzija i hajp su se podigli oko ove utakmice, a na kraju cemo pojesti govno Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320996 Ma tanak je Portugal, bolje su igrali sa anonimusima+Ronaldo nego sad sa ovim zvijezdama. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320997 Bolje su rezultate ostvarivali, a podjednako loše i neatraktivno igrali. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320998 Ja mislim da ce Portugal uzeti rutinsku veceras. Vidan napredak reprezentacije Srbije, konacno igraju u skladu s timom kojeg imaju. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_321009 Bravo Srbi braaaaaavo, muda do poda. Sjajna predstava veceras posebno u prvih 45 minuta. ČESTITKE Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_321011 Čestitke Hrvatskoj i Srbiji na ZASLUŽENOM plasmanu na Svjetsko. Za Hrvatsku se očekivalo, ali Srbija me baš iznenadila. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_321012 Kakav mec Srbije. Svaka cast. Nevjerovatno kako ljudi igraju protiv Portugala. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_321014 Potpuno zasluzeno ga primili Portugalci u 90. minutu, Sam Allardyce bi se postideo onakvog pristupa, ako im je. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.