Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Historijski vikend za bivše jugoslovenske republike. Svih 6 pobjeda uz gol razliku 17:0. Pali su Malta, Kipar, Luksemburg, Lihtenštajn, Kazahstan i Gibraltar.

Sve zajedno imaju milion stanovnika i 6 bodova u kvalifikacijama. :D

Malo mi Kazakhstan kvari ovaj broj stanovnika, ali jbg.

Obaveza svake reprezentacije (članice UEFE i FIFE) je da odigra određeni broj utakmica u sezoni/godini. Pošto je pola tih utakmica bilo prijateljskog karaktera, to nikog nije zanimalo i bila je niska gledanost. Zato su odlučili uvesti Ligu Nacija da se ti rezultati počnu negdje zapisivati, da najjače reprezentacije igraju međusobno i na taj način proizvode na papiru kvalitetne utakmice za publiku, a da slabije reprezentacije igraju sa sebi ravnima i napokon dobiju priliku da pobijede nekoga. Uvođenjem Lige Nacija se promijenio koncept baraža za Europsko i Svjetsko prvenstvo i sada neke slabije države imaju priliku da se kvalifikuju na osnovu dobrih rezultata u LN.

Trofej na finalnom turniru vrijedi podjednako kao i trofej na ljetnoj američkoj turneji. Borio si se sa najjačim ekipama, ali niko to nije previše ozbiljno shvatao i više je koristio te utakmice da se isprobaju neki drugi igrači.

Žao mi je samo što Kante nije otišao na ovo i što nije podigao trofej.

• 1 mjesec kasnije...

ne znam dal da gledam ovu reprezentaciju sutra, tačno mislim da bih ih gledao samo da navijam protiv Portugala :D

Od Antica pa nadalje nasa reprezentacija ima tendenciju da se u*ere u svakom vaznijem mecu.
Vidi se neki mali pomak u mentalitetu sa Piksijem, nadamo se da ce biti dovoljno.
Ja danas bio na utakmici Bosne. Vazna utakmica da ostanes u igri i da se u zadnjem kolu potuces s Ukrajinom, na svom stadionu, u grotlu Bilinog Polja.
Atmosfera super, travnjak super, vrijeme okej, vise od 45 minuta sa igracem vise... svi preduslovi za dobar rezultat bili prisutni
,. medjutim Finci nam ocitali fudbalsku lekciju i sasvim zasluzeno slavili.
Cak ne mislim ni da je kriv nas selektor Petev, jednostavno ovi igraci nisu dovoljno kvalitetni za neki ozbiljniji rezultat.

BiH ima problema sa kvalitetom igrača, golovi primljeni jako lako, a u napadu davanje gola je u domenu naučne fantastike. Kad su dali gol kontao sam da se može okrenuti, ali ne prođe ni 2 minuta i opet ide tako jeftin gol.

Nema tu kvaliteta da se nešto napravi na Svjetskom prvenstvu. Pod nešto smatram osvojen bod. To su igrači koji su prosjek u turskoj ligi i rezerve iz Dinama i Ferencvarosa, uz par izuzetaka koji su bolji od toga. Ali ima kvaliteta da se pobjeđuje ova Finska ili Kazahstan kući. Čak ni igra nije bila loša u ovom ciklusu, ali malo nesreće, malo nesretnog suđenja, puno gluposti u odbrani i još više promašaja i ovo je rezultat. Svi su nam rezultati išli na ruku od prvog do zadnjeg kola, ali nismo bili u stanju da to iskoristimo.

Bojim se da ćemo još godinama ostati na ovom nivou nekog trećeg šešira za kvalifikacije, sve dok nam ponovo Njemačka, Kanada, Švicarska i ostale ne naprave 15 dobrih igrača, jer sami nećemo.

Ugasiti ove repke treba. Majke mi, ko da sam sebe kaznjavam pa opet gledam te utakmice. Valjda u nedostatku klupskog fudbala...

Ponavljam, Premiership >> Reprezentativni fudbal.
Veceras protiv Portugala najbtinija utakmica za Srbiju u poslednjoj deceniji. Velika tenzija i hajp su se podigli oko ove utakmice, a na kraju cemo pojesti govno
Ja mislim da ce Portugal uzeti rutinsku veceras.

Vidan napredak reprezentacije Srbije, konacno igraju u skladu s timom kojeg imaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.