14. novembar 2021.4 god. comment_321015 Cestitke i od mene za Hrvatsku i Srbiju, zasluzeno idu na SP. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321016 Zbilja ne kapiram zašto njima Bruno nije igrao, jel povredjen ili? pa glavni igrač im je bio maltene onaj Sančez koga nisam video ne sećam se od kada, i zar nije taj lik igrao nekog centralnog veznog, juče sve po strani ali baš dobra utakmica, čvrsta i sa jedne i sa druge strane, bez nekih funjarskih faulova (toga sam se najviše plašio) Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321017 Jebo sjeme svoje onaj tko je izmislio reprezentaciju i njihove utakmice. Odvratno i dosadno. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321019 Zbilja ne kapiram zašto njima Bruno nije igrao, jel povredjen ili? pa glavni igrač im je bio maltene onaj Sančez koga nisam video ne sećam se od kada, i zar nije taj lik igrao nekog centralnog veznog, juče sve po strani ali baš dobra utakmica, čvrsta i sa jedne i sa druge strane, bez nekih funjarskih faulova (toga sam se najviše plašio) Bruno i Felix slabo doprinose u reprezentaciji kada su zajedno sa Ronaldom na terenu, zato nijednog nije stavio od prve minute. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321023 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1460032536827019264 Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321024 koja kretenčina ove se stvari moraju kaznjavati i van terena. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321025 Ja neke igrače naše i prvi put vidim. Ko je onaj lik Pavlović, igra beka nekog, a zbunilo me jel je čini mi se visok, ili on igrao kao što Rudiger igra kod nas? a Milenković bi mogo da igra u bilo kom timu iz sredine tabele iz Premiershipa a verovatno i jačem Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321026 Stoper, talenat je valjda. Strahinja Pavlovic. Meni je vise cudno bilo vidjeti onoga iz Werder Bremena. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321027 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1460032536827019264 Da je ovako udario Busquetsa, ovaj bi još ležao na travi Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321028 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1460032536827019264 Tipicno za njega, ne znam cemu sw uopste cudite. Prijavi
15. novembar 2021.4 god. comment_321029 Jeste Ibra budala, ali samo sam cekao kad ce neko nabosti Azpija. Nije mu strano da tokom kornera provocira. :D Prijavi
16. decembar 2021.4 god. comment_322251 Danas je u Nyonu žrijeb za novo izdanje Lige Nacija, a najzanimljivije će biti u B rangu gdje se nalaze ove reprezentacije: Prvi šešir: Švedska, Ukrajina, Bosna i Hercegovina, Island Drugi šešir: Rusija, Škotska, Finska, Norveška Treći šešir: Srbija, R. Irska, Rumunija, Izrael Četvrti šešir: Slovenija, Crna Gora, Albanija, Armenija Balkan, istok, Skandinavija i zapadni otoci. Šta god se desi biće ludnica, ne zna se ko je kome veći rival. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323979 https://www.youtube.com/watch?v=1lkx2b5dTaQ daj nam ih opet, samo daj :D kakvi su kompleksi tu nabijeni, nevjerojatno za jednu tako malu zemlju sa balkana Prijavi
16. februar 2022.4 god. comment_324564 Nigdje veze, samo zato sto je proslavio normalno protiv crvene zvezde. To se desava stalno, covjek drugi zuti dobi onako. Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324566 Proslavio pogodak protiv drzavnog projekta, i ucutkao krezave drzavne svinje na tribinama, to se ne sme. :D Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324567 Ljudi ga laserom provociraju, zvizde a momak im na Marakani lagano ubaci panenku. I ja bih ovako, ako ne i "jace" proslavio. Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324568 https://www.youtube.com/watch?v=7tc7G2s4pKE AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO https://youtu.be/86B59SafU60 na sramotu svakom zvezdašu, ovo je dno dna i jad jada, bijeda, totalno ciganjski i smećarski..dno dna u najvećoj rupi, sramota velika za zvezdu (nema manjih slova, stavio bi manja), i za svakog zvezdaša nažalost.. Ovaj kreten borjan smeće neviđeno, tako nisko pasti, a nije mlad niti neikusan čovjek pa da ovako reagira i pokrene sranje..a da ne komentiram pičku dragovića i ostale junake stare konje a ganjaju dečka kojeg se laserom ometalo i koji je zabio super gol i najnormalnije proslavio..šta fali, i neka je, i ja bi onako...i nikakve jebene isprike, pa da vidim ko bi me iznio s terena i ko bi me ganjao smeća, smeća, smeća..srami se borjane, srami se zvezdo, sramite se i ostali junačine uvrijeđene pičkice, a i komentator glupi nek se srami, gluplji je od borjana, a to treba moći biti.. STOKA Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324569 jel ovo momak dobi crveni karton? radi cega? sto je uvalio panenku i sto u ga ganjali zvjezdasi? Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324571 Jedina greška što se na kraju izvinjava. Kakva stoka su Delije i Grobari. I Borjan koji je dobar golman, ali istovremeno indijanac i egoista. Što se tiče crvenog kartona, to sve govori o srpskom fudbalu. Crveni je trebalo da dobije 10 igrača zvezde. Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324573 Pregledah nekoliko puta snimak i jos ne mogu da shvatim sta je ovaj momak uradio naopako? Proslavio gol kao sto ga mnogi proslavljaju. Jos mu crveni dade, hahaha. Izvinite zvezdasi ako vas ima ovdje, ali ovo je dno dna. Prijavi
17. februar 2022.4 god. comment_324574 Pregledah nekoliko puta snimak i jos ne mogu da shvatim sta je ovaj momak uradio naopako? Proslavio gol kao sto ga mnogi proslavljaju. Jos mu crveni dade, hahaha. Izvinite zvezdasi ako vas ima ovdje, ali ovo je dno dna. Najnormalnija situacija koja se desi na svakoj utakmici. Zamisli da je proslavio kao Adebayor, 5 utakmica suspenzije bi dobio. Prijavi
18. februar 2022.4 god. comment_324582 Pa većeg smeća od navijača Zvezde i ovih igrača i uprave nema na Balkanu, trebao je ovaj mali pustiti da ga ova seljačina Borjan udari i da samo padne. Ali odluka sudije da mu da crveni karton... samo kod nas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.