Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Wisey, nista novo, jer BiH vode kriminalci od samog pocetka. Sto je najgore, nije to samo u sportu slucaj, vec gdje god pogledas. Nase je da se borimo s tim, a iskorijenit lopovluk nikad nemozemo i necemo.

Ljudi danas pljuju Zeljkovica, Peteva, Misketa eto i Begovic ih sinoc proziva, a i prije njih je bilo isto, ako ne i gore.

Begovic nasao prozivati, a prvi je radio probleme reprezentaciji, birao utakmice, skrivao se i sta znam. A sad kao on zeli najbolje, hajde bgt. Da li je pozvan u repku, sutio bi, sve bi bilo ok, bas kao i ranije.
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ljudi danas pljuju Zeljkovica, Peteva, Misketa eto i Begovic ih sinoc proziva, a i prije njih je bilo isto, ako ne i gore.

Pljuvali su se i prethodni. Svakim danom je sve gore i tako će i da se nastavi.

Najveće i jedine uspjehe reprezentaciji donijela je generacija u kojoj je velika većina igrača svoje prve fudbalske korake napravila vani i nikad nisu igrali Premijer Ligu BiH. Igračima koji prođu kroz domaće prvenstvo je vrhunac grijati klupu u Dinamu ili igrati za prosjećan klub u Turskoj. Najveći klupski uspjeh je ako se ne varam treće pretkolo Lige Prvaka Sarajevo - Dinamo Kijev.

Wisey, nista novo, jer BiH vode kriminalci od samog pocetka. Sto je najgore, nije to samo u sportu slucaj, vec gdje god pogledas. Nase je da se borimo s tim, a iskorijenit lopovluk nikad nemozemo i necemo.

Begovic nasao prozivati, a prvi je radio probleme reprezentaciji, birao utakmice, skrivao se i sta znam. A sad kao on zeli najbolje, hajde bgt. Da li je pozvan u repku, sutio bi, sve bi bilo ok, bas kao i ranije.

Pa to je uvijek bilo ogledalo drzave. Ili ti ga “drzave”. Jos od priprema za Svjetsko u Hrasnici kad je novoizgradjeni trening centar kupio prasinu, pa do Lulicevih kolaca i familije. 

Ne bih se slozio. Begovic nema motiva takve vrste. Begovic je ime u svijetu fudbala, nije fukarestina i klosar iz nasih krajeva. Sutili su mnogi zarad “mira u kuci” pa poslije se detalji saznaju. Od Lulica, Medunjanina, Vede pa evo sad i Begovic. 

Preko domaćih liga i klubova se vidi fudbalsko stanje jedne repke i naravno stanje u savezu. Zato je i Vidić nedavno popljuvao FSS i tome se pridružio i Matić a fudbal u Srbiji i njihova liga je opet mnogo ispred BH lige...

I upravo to mladi naprave karijeru ako na vrijeme pobjegnu vani, u BH ligi nema igrača koji bi mogao dogurati do repke ali zato do nargile u Parlamentu i bijelog u Valteru sve i jedan dogura

Savez i ljudi iz saveza, su obicnom navijacu BiH ogadili reprezentaciju. Mozda ogadili nije prava rijec prije bih rekao da su ljudi postali ravnodusni a to je najgore.

Neki dan se vracam iz grada (inace sam iz Zenice za one koji ne znaju) i vidim ogradjuju prostor oko Bilinog Polju. Da to nisam vidio ne bi ni znao da je utakmica i da uopste i igramo. Sjecam se prije euforije na ulicama, pa ne mozes proci gradom, sve u zuto-plavoj boji, pjesme se pjevale... Doduse, to je vise zbog rezultata u posljednje vrijeme.
Prijateljsku utakmicu nisam gledao, protiv Francuske usputno u kaficu gledao. Znam dosta ljudi kojima je, kao i meni 'ohladila' reprezentacija.
Nerviraju mene takvi igraci, koji dok igraju sute, sve je ok, a cim vise ih se ne poziva odmah dug jezik. Pa de jarane, dok si tu, ukazuj na probleme, probaj nesto, mozda sta i uspijes. Ali ne, Begovic udaljen hiljadama kilometara u periodu kada ga vise ne pozivaju u repku zato sto bira utakmice i zato sto primadona ne zeli da bude drugi golman, nasao sada remetit atmosferu pred vaznu utakmicu repke.

Nije niko lud, svi mi znamo za kriminalne radnje saveza, ali ismijavati igrace , pljuvati bivse kolege u vaznim trenutcima za repku, moze samo gnjida. A Begovic je puno puta pokazao da je gnjida.

Veci su profesionalci Dzeko i Pjanic od svih tih bivsih, njihove karijere to govore, ali momci se bore, igraju za repku, a pri tome i kritikuju savez i situaciju u bh fudbalu. To su pravi borci.. a na twitteru, udaljen od problema, ko zna koliko mozemo svi biti pametni

Slazem se da društvene mreže nisu baš idealan potez da se uputi kritika ili bilo šta ali opet su nekako najefikasnije, ovaj Twitt smo znali nakon 5 minuta, sada kada je pokrenuto sve neka izađu i na TV fino i kažu sve šta je i kako, neka se svi uključe (doduše neka sačekaju da se odigra tekma) neka niko ne šuti...

Jebo sjeme svoje onaj ko je izmislio reprezentaciju i njihove utakmice. Dragi boze koga ja gledam i zbog kakvih debila ne gledam Chelsea.

Jebo sjeme svoje onaj ko je izmislio reprezentaciju i njihove utakmice. Dragi boze koga ja gledam i zbog kakvih debila ne gledam Chelsea.

jel sve ok s glavom?

nevjerojatno mi je da netko gunđa na kvalifikacijske utakmice za svjetsko prvenstvo??halo ej, svjetsko prvenstvo, najveći sportski događaj uopće oduvijek i zauvijek.

Usput, nikada mi Chelsea ne može i neće biti kao Hrvatska i Dinamo. Samo je milimetar ispod doduse, ali kao oni nikada. I tako bi trebalo biti svakome.

Meni je vazda bilo i bit ce draze gledati lokalni klub Čelik nego reprezentaciju BiH. I veca me euforija pucala (mene i veliku vecinu Zenicana) pred finale Kupa BiH nego npr poslije plasmana na SP.
Da li to znaci da nisam patriota?

znači svima vama je normalna ova rečenica koju sam citirao gore i koja me navela da dam komentar..

"Jebo sjeme svoje onaj ko je izmislio reprezentaciju i njihove utakmice."

a ne radi se ni o ligi nacija, ni o prijateljskim, i na stranu tko šta voli više gledati, stvar izbora naravno al ova rečenica je teško lupetanje...i brinem se za one koji se s time slažu

a tko zna, možda zbog sveopće situacije i takvog pristupa igrača/navijača Hrvatska reprezentacija i je tu gdje je, na položaju koji je i za BiH i za Srbiju nedostižan trenutno, kao i za ostale tipa Crna Gora, Slovenija, Kosovo..itd

PS. da se razumijemo, i ja pizdim i fali mi kad mi nema Chelseaja, a za to razlog bude liga nacija, il neka bzvzna prijateljska utakmica, ali nikako kvalifikacije za NAJVEĆE I NAJBOLJE NOGOMETNO NATJECANJE NA SVIJETU

znači svima vama je normalna ova rečenica koju sam citirao gore i koja me navela da dam komentar..

"Jebo sjeme svoje onaj ko je izmislio reprezentaciju i njihove utakmice."

a ne radi se ni o ligi nacija, ni o prijateljskim, i na stranu tko šta voli više gledati, stvar izbora naravno al ova rečenica je teško lupetanje...i brinem se za one koji se s time slažu

a tko zna, možda zbog sveopće situacije i takvog pristupa igrača/navijača Hrvatska reprezentacija i je tu gdje je, na položaju koji je i za BiH i za Srbiju nedostižan trenutno, kao i za ostale tipa Crna Gora, Slovenija, Kosovo..itd

PS. da se razumijemo, i ja pizdim i fali mi kad mi nema Chelseaja, a za to razlog bude liga nacija, il neka bzvzna prijateljska utakmica, ali nikako kvalifikacije za NAJVEĆE I NAJBOLJE NOGOMETNO NATJECANJE NA SVIJETU

Ajd prestani me quotati molim te, mislim nebitan mi je tvoj komentar i tvoje misljenje ali ako vec citiras onda se makar udostoji napisati normalnu recenicu bez sadrzaja rijeci "ne lupetaj", "uozbilji se", "jesil dobar s glavom" i slicno prema drugom forumasu.

Nije lijepo. Poyy

@drogba 11,

koji dio recenice "KVALIFIKACIJE za svjetsko prvenstvo" tebi nije jasan?

ljubitelji fudbala mogu da uzivaju u duelima estonije i san marina

Premiership, uvjerljivo najbolje i najzanimljivije natjecanje, volim ja i LP i WC, al Premiership je Premiership.

Meni je ubjedljivo najdraže gledati Chelsea pa onda sve ostalo, repke, domaće klubove itd.

Chelsea daleko daleko ispred svih... Što se takmičenja tiče iz nekog razloga najviše volim kad uzmemo Premier Ligu...

Također velika mi je euforija i uživanje gledati SP i EP

A što se tiče domaćih klubova, repki tu sam haman pa ravnodušan, drago mi je eto kad dobiju,urade nešto ali kiksanje i neuspjesi mi ne padaju teško uopšte...

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.