Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Odigrali su danas sa Krupom, na njihovu srecu zaledilo je i pao je neki snijeg preko tog pa blato i nije igralo ulogu. Sve u svemu navijam da Borac ispadne iz lige i da ovaj stadion izgori.

https://www.youtube.com/watch?v=vhIymEgonfI

Izmijenio sam post i dodao klip, na 0:05 lopta upada u rupu i prolazi pored golmanovih ruku.

Zivim sa stokom nazalost, ali sta da se radi. Ma kakva njena staza i atletika, dobra jedino da se slika za drustvene mreze.

Izmijenio sam post i dodao klip, na 0:05 lopta upada u rupu i prolazi pored golmanovih ruku.

Zivim sa stokom nazalost, ali sta da se radi. Ma kakva njena staza i atletika, dobra jedino da se slika za drustvene mreze.

Vidio sam nekada davno na instagramu da je Cristiano pratio, ne znam je li to jos aktuelno. Jel se to prokurvala i manula se trcanja

• 5 mjeseci kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...

HNL zahvaljujući Dinamu će za dvije godine imati dva mjesta u kvalifikacijama Lige prvaka. A i Dinamo solidna ekipa. Daleko su HNL i Dinamo ispred ostalih liga u regiji, mada Superliga Srbije zna sjevnuti ponekad. Najgora je kozja liga BiH, to treba ugasit.

Dinamo je ove godine konacno napravio taj iskorak. Bas lice na pravu ekipu. Kompaktni su, brzi i imaju dobru atmosferu u i oko kluba. Ako prodju Benficu to ce biti jedan od vecih uspjeha poslije rata nekog kluba iz ex-Yu.

Zar nije League of Champions - Liga prvaka odnosno Uefa kup do 1996. bila što je današnja UEFA Champions League, a Kup Europe odnosno Kup UEFA-e ono što je danas Europa liga? Ako je ovako onda će se izjednačit.

Tad je već bila UEFA Champions League (mislim od 1992). A hajduk je 1994/95 igrao UEFA Champions League i došao do četvrtfinala gdje je ispao od Ajaxa (koji je kasnije osvojio)
  • 3 mjeseca kasnije...

Loša runda za reprezentacije iz regiona. Jedino je Hrvatska uspjela da pobijedi. Dok za reprezentacije Sj. Makedonije i Slovenije minimalni porazi od Poljske i Austrije nisu iznenađujući (ali su ih svakako unazadili, pogotovo Sloveniju), Srbija i Bosna i Hercegovina su se obrukale u svojim utakmicama. 

Što se Bosne i Hercegovine tiče, nije tajna da ova ekipa ne posjeduje kvalitet koji je posjedovala u ranijim ciklusima. Kada se gleda odnos sa reprezentacijama u grupi, rekao bih da je u punom sastavu negdje u rangu Grčke, a bez Pjanića i Kolašinca dosta bliže Finskoj. BiH je odigrala jako loše, Finska je odigrala onako i slavila sa 2:0. Zabrinjavajuće je što su Finci zahvaljujući Pukkijevom kvalitetu došli do pobjede, a Prosinečki nije koristio usluge njegovog saigrača iz Norwicha, Marija Vrančića.

Za poraz Srbije vidim Krstajića kao glavnog krivca. Sastavio je sastav kao dijete koje igra FIFU i trpa igrače na osnovu overalla u prvu postavu. Druga stvar je ta što njegovom zaslugom za reprezentaciju ne igraju Milivojević i Nastasić, koji su uz Matića, pa u neku ruku i Sergeja, evidentno nedostajali. Jasno se vidjelo da su to elementi koji fale u igri. Ako na to dodamo super raspoložene Ukrajince, jasno je zašto je Srbija izgubila. Zašto je Srbija ubjedljivo izgubila, vjerovatno bolje zna neko ko to bolje prati.

Ove dvije reprezentacije su izgubile korak za drugima (Bosna veći), ali ako se ne plasiraju kroz grupe, imaju priliku kroz baraž Lige Nacija, kao i Makedonija ako se ne varam.

Ma pusti pricu, trener je najveci problem. Prosinecki je debil, stavlja i dalje debile kao zukanovice, sunjice, cimirote, sarice i duljevice u tim. Likovi igraju k'o kurcine ili najvise ne igraju u svojim timovima. Nije problem zamjena kolasinca civic, nego drugi.

Nemoj slucajno staviti Gojaka, Vrancica i ostale u tim, stavljaj debile ala zuka i saric koji ne igraju ni u svom timu kako treba. Npr. Duljevic ne igra ni u rezervavama tima debila, pa ti zamisli kakav je i on sam.

Ma nije ovo vise ona generacija igraca, treba navijaci lagano da prihvate da se vracamo gdje smo i bili prije toga. Realno nema tu neke klase vise, dosta je igraca kvalitetom tek nesto iznad bh. lige. Pogotovo se to osjeti u ofanzivi i kreiranju napada. Ne mogu kriviti nekog ko ne zna, odnosno limitiran je. A takvih je mnogo u trenutnoj skupini. Mnogo vise su me zabolili neki porazi pod Susicem kad sam znao da smo sigurno jaci od protivnika a izgubimo radi trenera koji ne zna pripremiti niti voditi utakmicu. Iako i Prosinecki grijesi, posebno u izostavljanju par pojedinaca, mislim da nesto pretjerano bolje ova ekipa ne moze ni pruziti. I dosad smo ovako igrali, u Ligi Nacija takodjer, s jedinim izuzetkom da imas Pjanica. Inace sama igra nije nimalo bila impresivna ni tada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.