Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Jučer sam za jednu rusku skauting agenciju snimao utakmicu Zrinjski - Krupa. Nisam na utakmici neke od BH liga bio sigurno par godina i nisam namjeravao otići do kraja života ali novac je novac. Majko moja tuge. Navijači Zrinjskog i navijači Krupe. Ne mislim na dedarsku tribinu nego na one fanzone tribine gdje se navija. Ultrasi na svom Istoku, a navijači Krupe u kavezu za gostujuće. Tek iz ove perspektive 28-mogodišnjaka vidiš šta je taj TIFO svijet. Izgubljene duše koje nemaju pametnijeg posla u životu. Isto mislim i o Red Armyju, Hordama Zla, Manijacima, Lešinarima, Robijašima, Gusarima, Škriparima, Nebeskoj sili, Epidemiji, Fukarama i svim drugim navijačkim skupinama. To je tužan život pun lažne sreće u odsustvu bolje životne perspektive. A da ne govorim o Ultrasima i njihovoj generaciji navijača 1995. godište i mlađe koji sad furaju nacizam. Grad je prepun grafita sa kukastim križem, Sieg Heil pozdrava i sličnih stvari iz kojih izvire puka mržnja. Toga prije desetak godina kod Ultrasa nije bilo. Znalo se furati ustaštvo s vremena na vrijeme, al se sad fura doslovno nacizam sa svim svojim pojavnim oblicima. Znam da nije bolje stanje ni u ostalim postkomunističkim državama tipa Poljska, ali našem društvu treba totalni reset. Brine me što mladi momci od 14-15 godina pa do 20 godina ne furaju malo više normalne stvari poput gonjanja djevojčica, drkanja i sličnih gluposti nego su mladost posvetili da u kasnim satima noći grad šaraju u čast poraženog Trećeg Reicha. Kako nekom može bit zanimljivije divit se SS diviziji umjesto zagledanja u vlažno međunožje kolegica u tajicama iz razreda? Mindfuck.

Poslano sa mog Samsung Galaxy Note 4 koristeći Tapatalk

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Hvala na podršci.
Idu bolji dani za Čelik sasvim sigurno. Usvojen je novi statut po sistemu jedna član jedan glas, prodato je članskih karti više nego ikad prije,upućen je zahtjev za reprogram dugovanja prema poreznoj upravi, dovedeni su igrači koji nešto vrijede a ne oni koji će biti tu samo da se popuni brojčano stanje. Mnogo se uradilo za ova nepuna dva mjeseca od usvajanja statuta. Međutim najveća pozitivna promjena jeste transparentnost, obični navijač ima uvid gdje je otišla svaka marka kluba i to mnogo raduje.
Ljubav Robijaša prema Čeliku nikada nije bila upitna (i kada je bojkot bio išlo se na gostujuće utakmice) samo se moralo stati u kraj "gašenju" kluba. Hvala Bogu iz te borbe smo izašli kao pobjednici.

https://www.facebook.com/zenicalife/videos/1109975442462836/?hc_ref=SEARCH

Cuo sam da je novi predsjednik kluba jako posten covjek, da ima podrsku naroda, tako mi je rekao jedan profesor iz Zenice koji predaje kao gostujuci na mom odsjeku. Bice borba do kraja sa Metalegeom i mislim da imate velike sanse.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xgJudmzqkm0&sns=fb[/media]

Pogledajte reportažu ugledne COPE90 o Čeliku, navijačima i svemu ostalom.

• 2 sedmice kasnije...

Planiram ići sa jaranima na večiti derbi 17-og. Eh sad nemam predstavu koliko se kreću karte (sjever ili jug ne dolazi u obzir), da li je teško doći do karata i slično . Neka napišu ovi iz BG-a kako to ide kod vas 

Na proslom ovosezobskom derbiju karte su bile 1000 dinara za istok a 1200 za zapad. Dakle cifra se vrti oko 10evra,i ne treba ocekivati bitnije promene. S tim sto su se ulaznice za navijace Partizana na dan utakmice mogle kupiti samo na blagajni JNA. Dakle ako nemate nekog u Beogradu ko bi vam kupio karte(najbolja i najbezbednija solucija) moracete to sami da uradite sami na Zvezdinom stadionu. Samo treba da odete nekolko sati pre pocetka utakmice da izbegnete guzvu,i najvaznija stvar BEZ IKAKVIH NAVIJACKIH OBELEZJA, ili vesto kamufliranje istih.
Proveri i mogucnost onlajn rezervacije.
  • 1 mjesec kasnije...
"Rekao sam svojim momcima, nije isto završiti prvi, drugi ili treći..."
Blaž Slišković, trener i veliki motivator, bivši selektor, Engleski govori kao maternji.
  • 3 sedmice kasnije...

Nakon jučerašnjeg fašističkog psovanja Lendriću za mene je Željo mrtav klub. Više ne podržavam nijedan klub iz regije jer svaki od klubova ima previše isfrustriranih bolesnika. Samo Chelsea (i pomalo Inter) i ništa više me ne zanima.

Kako Cae komentarises divljanje navijaca Sirokog Brijega.

Navijači Širokog Brijega su deklarirani nacisti i ustaše, Samo ime im proizilazi iz riječi "šripar" što znači osoba koja se skriva u škripi od partizana nakon 2 .svjetskog rata. A Zemo možeš li ti meni konrketno objasniti zašto te zanima moj komentar Škripara???

siroki_brijeg_svastika.jpg

Mogu naravno interesovalo me tvoj komentar s obzirom da si reko da si neutralan. Eto zbog toga. Jer nije ok zvizdati nacionalnoj himnoj a slaviti kup te drzave.

Psovanja na tribinama će uvijek biti, mislim, to je sastavni dio fudbala, psovanje možeš ukinuti samo ako zabraniš navijačima ulazak na stadion.

Psovki svugdje ima, naš jezik je bogatiji, možeš psovati čitav dan, i pritom da ti psovka za psovkom bude drugačija jedna od druge.

u Engleskoj su imitirali majmune na tribinama, doduse, isti ti su bili kaznjeni, zašto Cae onda nisi prestao gledati Premiership?

Kod nas situacija se razliku samo zbog toga što nemamo kaznih i sprovođenje istih u dijelo. klubovi su ti koji najviše ispaštaju.

Klub zamoli navijače da se ne pale baklje, opet se iste zapale, klub bude kažnjen, a ti pojedinci koji su zapalili baklju ništa im ne bude.

Ali kad čitav stadion izviždava himnu u kojoj isti ti navijači žive, rađajaju se, zarađuju za kruh, školuju se, umiru, to je jednostavno nešto neoprostivo. Ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u Lištici.

Ja sam davno tamo nekad prije nego što je Vedran Puljić bio ubijen, možda sedmicu dvije bio prije u Lištici, igrao fudbal protiv Širokog. Stadion Pecara me tad oduševio bio, generalno, situacija je bila ekstra kod Širokog, bili su klub bez dugova mislim, stadion vrhunski, vrhunski pomoćni stadioni. I onda se desi što se desi, ubiju Vedrana, i s vremenom fašističke zastave na tribinama, zviđdanje himne BiH i šta sve ne.

Naš savez je retardiran, jedino kod nas savez jedino se bori za reprezentaciju, dok liga ispašta, pa jebote amerika i dolar, naša liga nije ni u top sto, pa da smo u centru afrike, pa hajd, reko bi covjek nema se toliko uslova, našao bi se neki izgovor, ali gotovo centar evrope, mi smo rupa bez dna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.