Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

946127_224323544572233_15934060980027133

Igraci Sarajeva se poceli dopisivati preko Spoteda anonimno u siframa.

Igraci Sarajeva od danas sa sobom kao dodatnu opremu moraju nositi ometac wireless signala.

Raspisana nagrada od 1000 KM ko prijavi igraca FK Sarajevo da ima profil na Fb.

Novo sredstvo komunikacije igraca sarajeva

12439149_224293907908530_583408902208726

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Meni je uvijek bilo fascinantno kako su igrači i navijači Sarajeva uvijek bili predmet sprednje u Sarajevu i BiH. Pa uvijek po njima, ali uvijek ima materijala :D

Kada se samo sjetim priče sa hrenovkama haha.

"Kao i svoj djeci, prvo što ti padne na pamet je lopta. S obzirom na to da sam ja stanovao bukvalno u svlačionici stadiona Koševo - moj pokojni otac i rahmetli majka su radili u FK Sarajevo - tako je igralište bilo moje dvorište. A svima sam pjevao u svlačionici; onako Sonic prostor dušu je dao za pjesme, pa su rahmetli Asim Ferhatović i drugi vazda htjeli da me čuju. Pošto sam imao sve kečeve u školi, pokojni Franjo Lovrić, koji nas je trenirao, reče jedan dan da više za mene nema treninga, nego da pjevam... Eto, većina pjevača sanja da su fudbaleri, većina fudbalera da pjeva. Igrao sam dobro, da ti kažem, samo je nezgodno što sam ovako pokrupan. Umjetnički tip, pa me svako mogao podići u vazduh." - izjavio je Kemal Monteno prije nekoliko godina.

Legende žive vječno!
Kemal Monteno 17.9.1948. - 21.1.2015
https://www.youtube.com/watch?v=lPpOpy2CSYU

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
Na današnji rođendan rođena najveća fudbalska legenda BiH - Asim Ferhatović Hase

12631312_1123492654336085_17792736770690

https://www.youtube.com/watch?v=8chhCxPqOfI

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

treb´o je biti direktniji, treb´o je reći klub koji ne može da priušti tuširanje svojim igračima, šalje ponudu od 400.000km za ponajboljeg igrača sarajeva, a i lige.

hahahahahaha jebo majku kakvi likovi

Hahaha pitari da budu ljubomorni, kome??   Pa u ovoj situaciji se baš vidilo ko je seljak, to nije ponuda bila već provokacija, a Selimović jeste u seljačkom maniru odgovorio, ali sa seljacima samo i možeš tako.   Kusturica je još bolji odgovor dao

"Imao bih dosta komentara, ali ukratko ću odgovoriti. Mislim da su dani komedije u Bijeljini završeni. Ostaje im da se kandiduju za druge dane humora i satire u Pljevljima", rekao je Kusturica 

Legenda

Hahaha pitari da budu ljubomorni, kome??   Pa u ovoj situaciji se baš vidilo ko je seljak, to nije ponuda bila već provokacija, a Selimović jeste u seljačkom maniru odgovorio, ali sa seljacima samo i možeš tako.   Kusturica je još bolji odgovor dao

"Imao bih dosta komentara, ali ukratko ću odgovoriti. Mislim da su dani komedije u Bijeljini završeni. Ostaje im da se kandiduju za druge dane humora i satire u Pljevljima", rekao je Kusturica 

Legenda

Ta ponuda je bila i vise nego dobra, jos kad dodas da je taj Duljevic dok je igrao za Olimpic izjavio da mu je san da zaigra za Zelju, i sve ti bude jasno. Zeljo zeli da kupi, i ne vidim sto su ispali seljaci, sto su ponudili za igraca ? Ti seljaci iz Sarajeva su objavili ponudu, ne Zeljo, i jos odgovarati "bolje platite racun za vodu, umjesto sto nudite za Duljevica"

Maminjo dodji u Zvezdu da dominiramo evropskim fudbalom!!
Kakvi retardi oterase coveka koji im je doneo 300 miliona, igrali za 5 godina 3 puta u LS. Pa i pola para da je uzeo za sebe opet 150 miliona ostaje klubu. Zvezda i Partizan desetine miliona u dugovima, gase im struju, grejanje a ova govna iz uprave ne staju dok klubovi ne prestanu da postoje. A ovi sto su oterali Mamica ima da uniste Dinamo da bude ko Partizan i Zvezda. Nema veceg olosa od politicara.

Koji je po vama najbolji nogometas svih vremena s exYu prostora? Ne govorim o najuspjesnijem (onom s najvise trofeja) nego najboljem/najsvestranijem/najtalentiranijem. Vecina se slaze da je to Velezovo dijete Blaz Baka Sliskovic. I mislim da se i ja slazem s tim. Nema mu ravna. Madjionicar, balkanski Maradona. Steta sto je bio ljenguza. Da je bio profesionalac kako treba mogao je biti u rangu najvecih ikad.

meni otac kao navijač željezničara uvijek rado spominje papeta, volio valjda njegov način igre, i uvijek spominje utakmice za jugoslaviju

hvalio je i mešu baždarevića, ali tesko će ti neko na to odgovoriti, nema ti ovde neke starije generacije koja je pratila fudbal u bivsoj jugi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.