30. novembar 2015.10 god. comment_242846 Zna li neko odakle je ovaj Metaleghe klub iz 1. lige FBIH, jel njih neko kupio jer vidim da gaze redom. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242926 Azmir Husić ostaje predsjednik Slobode, najavljuje nova pojačanja u januaru i borbu za titulu Premier lige BiH. http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-otvoreno-za-sportsportba-o-finansijama-slobode-i-nastupu-u-evropi/177475 Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242929 Znalo se da ce ostati, lik je trazio samo publiciteta malo i medijske paznje, klasika. Vec je nekoliko puta tako pricao da ce otici pa nije. Uglavnom, ocekujem zanimljivo proljece, bice tu svega i na vrhu i u borbi za opstanak. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242932 Znalo se da ce ostati, lik je trazio samo publiciteta malo i medijske paznje, klasika. Vec je nekoliko puta tako pricao da ce otici pa nije. Uglavnom, ocekujem zanimljivo proljece, bice tu svega i na vrhu i u borbi za opstanak. Prije bih rekao da je vrsio pritisak na gradsku upravu.Ovaj put je bio i veoma ozbiljjan kada je rekao da ce otici, ali eto, hvala Bogu nasli su rjesenje. Jedan od glavnih sponzora slhedece sezone bi trebao biti SHARP(oni koji se sjecaju znaju da su Unitedu bili glavni sponzori prije nekih 10 god.) ili Toyota. Prijavi
1. decembar 2015.10 god. comment_242937 Drago mi je zbog hamce da je Sloboda riješila probleme :D Ja navijam za Modriča Maximu samo još ne znam u kojoj su ligi :D Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242964 SENIJAD IBRIČIĆ prelazi u redove tuzlanske SLOBODE!! Za nasu ligu itekako pojačanje. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242965 Prije bih rekao da je vrsio pritisak na gradsku upravu.Ovaj put je bio i veoma ozbiljjan kada je rekao da ce otici, ali eto, hvala Bogu nasli su rjesenje. Jedan od glavnih sponzora slhedece sezone bi trebao biti SHARP(oni koji se sjecaju znaju da su Unitedu bili glavni sponzori prije nekih 10 god.) ili Toyota.Svakako bolja opcija od Tuzlanskog pilsnera, alkoholnim proizvodima nije mjesto u sportu, ili duhanskih proizvoda poput Sarajeva i Zeljeznicara koji su imali sponzore Aura i Coda. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242967 Svakako bolja opcija od Tuzlanskog pilsnera, alkoholnim proizvodima nije mjesto u sportu, ili duhanskih proizvoda poput Sarajeva i Zeljeznicara koji su imali sponzore Aura i Coda. čuj ovo. pa zemo baš timovi gledaju šta reklamiraju, zna se šta se gleda kad se traži sponzor. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242968 SENIJAD IBRIČIĆ prelazi u redove tuzlanske SLOBODE!! Za nasu ligu itekako pojačanje. Ma kakvo pojačanje, ipak su Brazilci iz Mijanmara klasa iznad hahahah Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242970 čuj ovo. pa zemo baš timovi gledaju šta reklamiraju, zna se šta se gleda kad se traži sponzor. Bas trebaju da paze sta reklamiraju, od ovolikih benziskih pumpi, prodajni mjesta poput Binga, Robota i slicnog oni reklamiraju alkoholne i duhanske proizvode a to ne bi smjeli jer u svijetu nisam vidio ni jedan klub da mu je sponzor pivara ili fabrika duhanski preradjevina. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242971 Bas trebaju da paze sta reklamiraju, od ovolikih benziskih pumpi, prodajni mjesta poput Binga, Robota i slicnog oni reklamiraju alkoholne i duhanske proizvode a to ne bi smjeli jer u svijetu nisam vidio ni jedan klub da mu je sponzor pivara ili fabrika duhanski preradjevina. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242973 Pa dobro znao sam i ja za Liverpol da im je Carlsberg bio dugo sponzor, ima jos jedan klub Heineken je bio sponzor ali u zadnjih nekoliko godina nema. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242974 hahaha čuj ne bi smjeli reklamirati alkoholna pića i cigare, pa dobri sponzorski ugovori su jedna od osnova za normalno funkcionisanje kluba, sve je to marketing i svi ti natpisi se gledaju kroz cifre u ugovoru, koga bli kurac šta piše, može pisati durex samo ako cifra u ugovoru ispunjava uslove. Pa Heineken je jedan od sponzora najjačeg klupskog takmičenja svijeta tj. Lige Prvaka o čemu mi pričamo A ovim našim cirkus klubovima je svaki sponzor premija ili je Balkan preko noći postao sredina u kojoj klubovi svaki dan odbiju par ponuda za sponzorstvo jer je fudbal toliko na visokom nivou da je se u Donjim Žabarima i sličnim mjestima ispod svakog nivoa pojaviti sa dresovima sa sponzorskim natpisom nekog alkoholnog pića ili cigareta. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242976 Pa ako je tebi normalno meni nije, nek se onda osvjezaju pivama u toku igre a ne vodom. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242980 Zemo i logika biznisa kojoj bi najveci pozavidjeli :D Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242983 Kakve veze sada ima čime će se osvježavati u toku igre, hoćeš reći da igrači Chelseaja ove sezone na poluvremenu mijenjaju gume po povoljnim cijenama.. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242988 Kakve veze sada ima čime će se osvježavati u toku igre, hoćeš reći da igrači Chelseaja ove sezone na poluvremenu mijenjaju gume po povoljnim cijenama.. hahahahahahahahah ovaj komentar treba u arhivu hahahahaha Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243102 CHANG BEER, DUGOGODIŠNJI SPONZOR EVERTONA, PA JBT OD KAKO ZNAM ZA FUDBAL I EVERTON ONI IM STOJE NA DRESU Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243180 FK SLOBODA prva nakon kraja zimskog dijela lige!!Sve cestitke, samo treba napomenuti da je jeseni prvak Zrinjski nakon zavrsenih 16. kola. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243181 Sve cestitke, samo treba napomenuti da je jeseni prvak Zrinjski nakon zavrsenih 16. kola. Samo treba napomenuti da liga ima 30 kola tako da se jesenski prvak odredjuje nakon 15. kola nakon kojeg je Sloboda bila prva na tabeli. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243184 Oduvek mi je bila smešna ta sintagma "jesenji prvak", kao da nešto znači lol. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243188 Oduvek mi je bila smešna ta sintagma "jesenji prvak", kao da nešto znači lol. Znači zato što kod nas imaš pauzu po 3 mjeseca do proljetnog dijela, to ti dođe skoro ko pauza između dvije sezone u jačim ligama. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.