Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Zna li neko odakle je ovaj Metaleghe klub iz 1. lige FBIH, jel njih neko kupio jer vidim da gaze redom.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Znalo se da ce ostati, lik je trazio samo publiciteta malo i medijske paznje, klasika. Vec je nekoliko puta tako pricao da ce otici pa nije. Uglavnom, ocekujem zanimljivo proljece, bice tu svega i na vrhu i u borbi za opstanak.

Znalo se da ce ostati, lik je trazio samo publiciteta malo i medijske paznje, klasika. Vec je nekoliko puta tako pricao da ce otici pa nije.

Uglavnom, ocekujem zanimljivo proljece, bice tu svega i na vrhu i u borbi za opstanak.

Prije bih rekao da je vrsio pritisak na gradsku upravu.Ovaj put je bio i veoma ozbiljjan kada je rekao da ce otici, ali eto, hvala Bogu nasli su rjesenje.

Jedan od glavnih sponzora slhedece sezone bi trebao biti SHARP(oni koji se sjecaju znaju da su Unitedu bili glavni sponzori prije nekih 10 god.) ili Toyota.

Prije bih rekao da je vrsio pritisak na gradsku upravu.Ovaj put je bio i veoma ozbiljjan kada je rekao da ce otici, ali eto, hvala Bogu nasli su rjesenje.

Jedan od glavnih sponzora slhedece sezone bi trebao biti SHARP(oni koji se sjecaju znaju da su Unitedu bili glavni sponzori prije nekih 10 god.) ili Toyota.

Svakako bolja opcija od Tuzlanskog pilsnera, alkoholnim proizvodima nije mjesto u sportu, ili duhanskih proizvoda poput Sarajeva i Zeljeznicara koji su imali sponzore Aura i Coda.

Svakako bolja opcija od Tuzlanskog pilsnera, alkoholnim proizvodima nije mjesto u sportu, ili duhanskih proizvoda poput Sarajeva i Zeljeznicara koji su imali sponzore Aura i Coda.

čuj ovo. pa zemo baš timovi gledaju šta reklamiraju, zna se šta se gleda kad se traži sponzor.

čuj ovo. pa zemo baš timovi gledaju šta reklamiraju, zna se šta se gleda kad se traži sponzor.

Bas trebaju da paze sta reklamiraju, od ovolikih benziskih pumpi, prodajni mjesta poput Binga, Robota i slicnog oni reklamiraju alkoholne i duhanske proizvode a to ne bi smjeli jer u svijetu nisam vidio ni jedan klub da mu je sponzor pivara ili fabrika duhanski preradjevina.

Bas trebaju da paze sta reklamiraju, od ovolikih benziskih pumpi, prodajni mjesta poput Binga, Robota i slicnog oni reklamiraju alkoholne i duhanske proizvode a to ne bi smjeli jer u svijetu nisam vidio ni jedan klub da mu je sponzor pivara ili fabrika duhanski preradjevina.

Liverpool+Homw+Kit.jpg

zvezda-tokio.jpg

Liverpool+Homw+Kit.jpg

zvezda-tokio.jpg

Pa dobro znao sam i ja za Liverpol da im je Carlsberg bio dugo sponzor, ima jos jedan klub Heineken je bio sponzor ali u zadnjih nekoliko godina nema.

hahaha čuj ne bi smjeli reklamirati alkoholna pića i cigare, pa dobri sponzorski ugovori su jedna od osnova za normalno funkcionisanje kluba, sve je to marketing i svi ti natpisi se gledaju kroz cifre u ugovoru, koga bli kurac šta piše, može pisati durex samo ako cifra u ugovoru ispunjava uslove.

Pa Heineken je jedan od sponzora najjačeg klupskog takmičenja svijeta tj. Lige Prvaka o čemu mi pričamo

A ovim našim cirkus klubovima je svaki sponzor premija ili je Balkan preko noći postao sredina u kojoj klubovi svaki dan odbiju par ponuda za sponzorstvo jer je fudbal toliko na visokom nivou da je se u Donjim Žabarima i sličnim mjestima ispod svakog nivoa pojaviti sa dresovima sa sponzorskim natpisom nekog alkoholnog pića ili cigareta.

Kakve veze sada ima čime će se osvježavati u toku igre, hoćeš reći da igrači Chelseaja ove sezone na poluvremenu mijenjaju gume po povoljnim cijenama..

hahahahahahahahah ovaj komentar treba u arhivu hahahahaha

FK SLOBODA prva nakon kraja zimskog dijela lige!!

Sve cestitke, samo treba napomenuti da je jeseni prvak Zrinjski nakon zavrsenih 16. kola.

Sve cestitke, samo treba napomenuti da je jeseni prvak Zrinjski nakon zavrsenih 16. kola.

Samo treba napomenuti da liga ima 30 kola tako da se jesenski prvak odredjuje nakon 15. kola nakon kojeg je Sloboda bila prva na tabeli.

Oduvek mi je bila smešna ta sintagma "jesenji prvak", kao da nešto znači lol.

Znači zato što kod nas imaš pauzu po 3 mjeseca do proljetnog dijela, to ti dođe skoro ko pauza između dvije sezone u jačim ligama. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.