7. novembar 2025.7. nov comment_368763 Ne volim ga ni najmanje i mislim da je precijenjen zbog svojih godina kada su izbori za Zlatnu loptu u pitanju, ali je trenutno u najužem krugu najboljih igrača na svijetu i vjerovatno najbolji 16-ogodišnjak, 17-ogodišnjak i 18-ogodišnjak svih vremena. Ne znam Pele sa 17 na Svjetskom koliko je dobar bio, možda to može da se uporedi. Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368765 40 minutes ago, Adi said: Ne volim ga ni najmanje i mislim da je precijenjen zbog svojih godina kada su izbori za Zlatnu loptu u pitanju, ali je trenutno u najužem krugu najboljih igrača na svijetu i vjerovatno najbolji 16-ogodišnjak, 17-ogodišnjak i 18-ogodišnjak svih vremena. Ne znam Pele sa 17 na Svjetskom koliko je dobar bio, možda to može da se uporedi. Velika sloboda u igri, trener koji veruje u njega, znaci nema managing minutes i te picke materine i ogroman PR. Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368766 Pa de pogledaj samo gol protiv Briza neki dan, i generalno sva prijetnja je od njega dolazila tu noc. To sto ima slobodu u igri ne znaci da je overhajpan jer on opravdava tu slobodu i povjerenje. Ko je tebi bolji krilni igrac od njega? Nabroji mi makar 1 kamoli 2 ili 3, dodaj pri tome da mu je tek 18 godina i sta je sve postigao i onda mi objasni kako je to overhajpan Yamal. Prijavi
7. novembar 2025.7. nov comment_368767 1 hour ago, hamco said: Pa de pogledaj samo gol protiv Briza neki dan, i generalno sva prijetnja je od njega dolazila tu noc. To sto ima slobodu u igri ne znaci da je overhajpan jer on opravdava tu slobodu i povjerenje. Ko je tebi bolji krilni igrac od njega? Nabroji mi makar 1 kamoli 2 ili 3, dodaj pri tome da mu je tek 18 godina i sta je sve postigao i onda mi objasni kako je to overhajpan Yamal. Moje je misljenje da je medijski previse overhajpovan i da on to ne hendluje kako treba. Prijavi
8. novembar 2025.8. nov comment_368768 9 hours ago, Whisper said: Moje je misljenje da je medijski previse overhajpovan i da on to ne hendluje kako treba. To je druga tema i slazem s. Vec su ga neki i bivsi igraci kritikovali zbog toga. Ni meni nimalo nije drag, cigancic kojem je slava vec haman udarila u glavu. Prijavi
8. novembar 2025.8. nov comment_368769 Pa ja i ne pratim ta dešavnja iz šute štampe, da Relo nije izbacio ono za kepece, ne bih ni znao.... Spoiler i da mi je bilo odvratno jeste, ali to je njegova privatna stvar i nema veze sa fudbalom to je moje mišljenje svakako mislim da je jako teže u premiershipu stvoriti i razviti igrača, ne kažem da nije moguće, ali nije slučajno da u zadnjih 20 godina, bar kolko se sećanje služi, krenuvši od Junajteda, Arsenala, Totenhema, Čelzija, Sautemptona, ima primera, nije da nema, ima čak i vrhunskih primera razvoja igrača ali dosta toga ima kupovina mladjih pa onda dalje razvijanje ali fakt jeste da nekako uvek ti iz Barselone uvek su na glasu, šta god ovi u Engleskoj ili Bundesu napravili meni to ne smeta, samo hoću da kažem da su uslovi drugačiji za razvoj, okruženje, pa jedan Belingem je prodat u Borusiju, a u Engleskoj nije dobio ni priliku, Fabregas jeste "dete" Vengera, makar je kupljen vrlo mlad ali prve korake je napravio u Arsenalu, ...... prosto je Primera takva, da ti daje prostora, kad je pa Barselona ispala iz top3, dok u Engleskoj redvono padaju svi bez izuzetaka Prijavi
8. novembar 2025.8. nov comment_368770 1 hour ago, hamco said: To je druga tema i slazem s. Vec su ga neki i bivsi igraci kritikovali zbog toga. Ni meni nimalo nije drag, cigancic kojem je slava vec haman udarila u glavu. To ti je najkraci put do upropascivanja talenta. Na stranu talenat i postignuca ima Messi level PR i to je jednostavno previse Prijavi
8. novembar 2025.8. nov comment_368771 Danas je ovim mladicima tesko odoliti slavi, i to je razlog. Messi i Ronaldo su imali tu srecu da su zapoceli malo prije pocetka socijalnih mreza. Nisu oni imali kome se hvaliti osim pred televizijskim kamerama. Opet, Yamal je ogroman talent, a Barcelona je za njega idealno okruzenje. Radice sve da bude novi Messi. Kod nas je malo drugacije, mi tako ne radimo, rekao bih da mi vise tezimo nekom sistemu gdje vise svi igraju, dok Barcelona tezi da ima nekog individualca i eventualno oko njega prilagodjavati ekipu i igru. Desi se kod nas poneki izuzetak u vidu Hazarda ili Palmera koji odskacu individualnom kvalitetom pa su oni ti koji neko vrijeme sami nosaju ekipu. Prijavi
8. novembar 2025.8. nov comment_368775 u pravu si kod nas Fofana lambordzinijem pretiče, prekoračuje brzinu i dovodi u pitanje tudje živote ovaj "glupan" za svoj rodjendan plaća poštene žene i kepece da glume dvorske lude pa sad tumačite to kako hoćete iskreno, da se nije podigla grupa za borbu prava ljudi niskog rasta, i da se nije našla neka uvredjena sponzoruša to bi prošlo verovatno ispod radara Prijavi
12. januar12. jan comment_370122 Xabi Alonso dobi nogu od Reala. Sad je samo pitanje vremena kad ce Slot dobiti otkaz. Prijavi
12. januar12. jan comment_370124 18 minutes ago, ja13 said: Real je još šizofreniji klub od nas... Svlacionicu Reala ne moze svako da kontrolise, tako je bilo oduvek, tako ce i biti dok je Perez na i njegov nacin sklapanja ekipe na celu kluba. Vratice oni Zidana, ne vidim da iko moze a i zeli da se nosi sa tom kolicinom ega. Prijavi
12. januar12. jan comment_370125 Ne pratim Real, pa ne znam kakvi su im unutarnji odnosi, ali gledajući izvana zaostaju za Barcom svega 4 boda, stoje sasvim dobro u CL... I ovo je Alonsu tek prva sezona i pritom se njegova igra i prisup poprilično razlikuju od prethodika... Za mene poprilično sulud potez dat mu okaz tako rano... Prijavi
12. januar12. jan comment_370127 1 hour ago, ja13 said: Ne pratim Real, pa ne znam kakvi su im unutarnji odnosi, ali gledajući izvana zaostaju za Barcom svega 4 boda, stoje sasvim dobro u CL... I ovo je Alonsu tek prva sezona i pritom se njegova igra i prisup poprilično razlikuju od prethodika... Za mene poprilično sulud potez dat mu okaz tako rano... Barcelona koju smo mi dobili 3:0 ima 4 boda vise od njih i pobjedila ih je u finalu Superkupa. Zakljucak: Nije Barcelona uopste toliko dobra nego je Real los. Prijavi
12. januar12. jan comment_370132 3 hours ago, ja13 said: Ne pratim Real, pa ne znam kakvi su im unutarnji odnosi, ali gledajući izvana zaostaju za Barcom svega 4 boda, stoje sasvim dobro u CL... I ovo je Alonsu tek prva sezona i pritom se njegova igra i prisup poprilično razlikuju od prethodika... Za mene poprilično sulud potez dat mu okaz tako rano... Sam je dao otkaz, vise izvora potvrdilo. Nije u Realu stvar u manjku kvaliteta vec u visku egomanije. Prijavi
13. januar13. jan comment_370140 14 hours ago, Whisper said: Svlacionicu Reala ne moze svako da kontrolise, tako je bilo oduvek, tako ce i biti dok je Perez na i njegov nacin sklapanja ekipe na celu kluba. Vratice oni Zidana, ne vidim da iko moze a i zeli da se nosi sa tom kolicinom ega. Prijavi
13. januar13. jan comment_370142 Voditi Real je sasvim druga priča, puno je važnije da se glade jaja glavnim zvijezdama i Perezu nego pobjeđivati i igrati lijepo. Imao je Ancelotti puno puno lošije rezultate u ovo doba godine, ali je preživljavao zahvaljujući udovoljavanju željama svih najbitnijih igrača i na osnovu toga što na kraju uspije pokupili nekako Ligu Prvaka. A u grupama je znao visiti da zamalo ispadne. Xabiju su neke od najvećih zvijezda okrenule leđa. Prijavi
13. januar13. jan comment_370143 19 minutes ago, Adi said: Voditi Real je sasvim druga priča, puno je važnije da se glade jaja glavnim zvijezdama i Perezu nego pobjeđivati i igrati lijepo. Imao je Ancelotti puno puno lošije rezultate u ovo doba godine, ali je preživljavao zahvaljujući udovoljavanju željama svih najbitnijih igrača i na osnovu toga što na kraju uspije pokupili nekako Ligu Prvaka. A u grupama je znao visiti da zamalo ispadne. Xabiju su neke od najvećih zvijezda okrenule leđa. Biti dobar i uspjesan trener nije samo znati taktiku vec ima tu hrpu drugih stvari koje moras znati hendlati a to su prije svega odnosi sa upravom, medijima, navijacima i igracima. Sve je to lakse kada su rezultati dobri ali i rezultati djelimicno zavise od toga tako da sve je to povezano. Na sve to dodaj i veliki ego zvijezda ali pravih zvijezda i ako trener nema apsolutni autoritet to je vec osudjeno na propast. I ono najvaznije, pritisak i ocekivanja su dodatna stvar koju mnogi ne uzimaju u obzir. Nije isti pritisak raditi u Strazburu i Chelseau a kamoli u Realu. Real je posebna prica, tu bi izgorili i mnogo veci treneri od Alonsa. Negdje procitah da je Maresca nesto kao cijenjen od Reala. Pa on bi tamo izgorio ko kokica, puko bi poprijeko i sumnjam da bi izdrzo duze od 2 mjeseca. Prijavi
13. januar13. jan comment_370145 Pa jedino ako je Treće Oko na petoj stranici pisalo da je Mareska cenjen tamo 😇 Prijavi
13. januar13. jan comment_370147 Mareska je sad Mendesov klijent... Valjda tu ne treba mnogo objasnjavati. Prijavi
13. januar13. jan comment_370150 Ancelotti i Zidane su treneri za njih. Realov Husref Musemic. Dovoljno autoriteta imaju, a dovoljno takticnosti da ih samo poredaju na terenu i puste igrati. Sve vise od toga tamo ne prolazi. Prijavi
15. januar15. jan comment_370176 On 1/13/2026 at 6:21 PM, Whisper said: Mareska je sad Mendesov klijent... Valjda tu ne treba mnogo objasnjavati. Pa šta, ta priča je tolko "realna" kao da je gvožđe zlato Slažem se da može samo preko novinara rekao bih u ovom trenutku poltrona da Mendeš gura neke priče ali da je Mareska sad odjednom tražena roba treba objašnjavati nego, nisam ništa negativno mislio, čak se i slažem sa tobom, više je to sarkazam bio to ne menja činjenicu, da su nas "izveslali" ko mlade majmune sa pričom da ga Gvardiola ceni, znači to je neko pustio namerno priču, a drugo je ono što je izgled istina, da je budala stvarno koketirala, što je značilo da je zaslužio e da ga torpediraju, nego da ga izbace naglavačke iz Londona Prijavi
15. januar15. jan comment_370178 Tražena je roba jer ga većina nogometnih novinara/analitičara cijeni. I zato jer većina ima percepciju Chelsea kao cirkus kluba koji samo gomila igrače bez reda i veze, a Maresca je taj cirkus vratio u LP i osvojio CWC Prijavi
4. mart4. mar comment_371271 Ma nema goreg "fudbalskog kluba" od Barselone. Mrzim ih vise nego sve engleske klubove zajedno. Sinoc su protiv Atletika ponovo pokusali da izreziraju "remontadu" na isti nacin kao protiv PSZa, uz ociglednu pomoc sudija ali hvala Bogu nisu uspeli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.