Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Hahah.. Ma kraljevski malo sutra. 
Našao sam negdje podatak da je Real od osvajanja zadnje Lige prvaka 2002. godine na igrače potrošio oko 1 200 000 000 eura. (MILIJARDU!!! I 200 MILIJUNA EURA).. 
Skromni su, nema šta. I onda mi naftaški i umjetni klub. 

EDIT: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2615739/Real-Madrid-spent-830m-likes-David-Beckham-Cristiano-Ronaldo-Gareth-Bale-Zinedine-Zidane-inspired-Champions-League-win-12-years-ago.html

10302016_10203059897449829_1457473765973

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Bravo momci bilo je uzivanje gledat 11 lavova na terenu kako ginu do zadnje kapi znoja za tim ,naklon do poda Simenou .Kakav li im je odrzao govor na poluvremenu da onako zagrizu drugo mozemo samo zamisljat . Bravo jos jednom ,sad uzmite i Ligu sampiona .Nek se puse Farsa i Gay Madrid .

• 2 sedmice kasnije...

Čitam na netu kako je predsednik Santosa izjavio da je u Nejmarovu cenu bilo uračunato orgijanje njegovog oca sa prostitutkama u Londonu???

• 1 mjesec kasnije...

Atletiko Madrid. Ne postoji ekipa koja je prodala toliko dobrih špiceva u ovoj veku.

Diego Costa - došao za 1,5 mil - prodat za 40
Radamel Falcao - došao za 40 mil - prodat za 60
Forlan - došao za 20 mil - prodat za 7
Kun Aguero - došao za 20 mil - prodat za 45
Fernando Torres - došao za džabe - prodat za 30 miliona

jebli mater, al posluju a pored toga što su na svakom zaradili, svaki im je donio neki trofej Costa ligu i finale LŠ, finale kupa.. Falcao ligu Evrope,Superkup, Forlan Kup Uefa....

• 2 sedmice kasnije...

Kako ovi Španjolci poštuju FFP to je cudo jedno X_X

Ne znam ko mi više ide na kurac Barcelona ili Real, samo da ih Simeone još jednom zajebe [-O<

Messi-Suarez-Neymar 

sta reci?kakva genijalnost na koju god stranu da okrenes...da li ce ici na terenu ko sto je kad pogledas na papiru i kako uklopit 3 ovakve zvijezde...moje misljenje je da onoj "takve zvijezde ne mogu igrat zajedno" u ovom slucaju nema mjesta...

Kad je Isco bio najbolji mladi igrac svijeta?

Messi-Suarez-Neymar 

sta reci?kakva genijalnost na koju god stranu da okrenes...da li ce ici na terenu ko sto je kad pogledas na papiru i kako uklopit 3 ovakve zvijezde...moje misljenje je da onoj "takve zvijezde ne mogu igrat zajedno" u ovom slucaju nema mjesta...

Pogledaj Realov vezni red i krila uz nova pojačanja 

Pogledaj Realov vezni red i krila uz nova pojačanja 

ubitacnije djeluje, samo sto ja nisam poredio nista...pitao sam samo za ovaj trio :P

Jel ovo najjači RMCF svih vremena?

1969365_597825073659385_7013524824981131

Evo jedna zanimljivost:

Real Madrid je na Garetha Balea, Cristiana Ronalda, Jamesa Rodrigueza potrošio oko 265 milijuna eura, dok je Ajax od svog osnivanja (1900) potrošio oko 232 milijuna eura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.