Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Real je za dovođenje kolumbijskog veznog nogometaša platio 80 miliona eura odštete Monacu i sada se u klubu nadaju da će dobiti određeni dio novca natrag prodajom dresova.

U Realu očekuju prodaju otprilike 50.000 Rodriguezovih dresova već po završetku prvog dana prodaje.

Kako jedan dres košta 77 eura, to bi "kraljevskom klubu" donijelo zaradu od 3.850.000 eura u samo 24 sata.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Real je za dovođenje kolumbijskog veznog nogometaša platio 80 miliona eura odštete Monacu i sada se u klubu nadaju da će dobiti određeni dio novca natrag prodajom dresova.

U Realu očekuju prodaju otprilike 50.000 Rodriguezovih dresova već po završetku prvog dana prodaje.

Kako jedan dres košta 77 eura, to bi "kraljevskom klubu" donijelo zaradu od 3.850.000 eura u samo 24 sata.

Ipak nacekat ce se kad ce ga isplatiti, i to samo odstetu, platu sto ce mu davati nece nikada.

• 2 sedmice kasnije...

Nek Khediri neko objasni pravilan sklek. Čovjek je u fudbalu čitav život a ne zna sklek da uradi.

• 2 sedmice kasnije...

Šako Polumenta

Evo baš včrs potvrdi ovaj ćelo na SK1 u onoj emisiji nakon tekme. Nije ''HAMES'', nego je ''DŽEJMS'', jer je lik dobio ime po Jamesu Bondu.

Celo zvani STOLICA Haha , a i ja sam cuo od crnogorskih komentatora da je dobio ime po Dzejms Bondu, ko ce mu ga znat, ja ga zovem DZEJMS

Evo baš včrs potvrdi ovaj ćelo na SK1 u onoj emisiji nakon tekme. Nije ''HAMES'', nego je ''DŽEJMS'', jer je lik dobio ime po Jamesu Bondu.

Ali J je H na Kolumbijskom jeziku i onda se cita Hames

Ali J je H na Kolumbijskom jeziku i onda se cita Hames

Šta ima veze kako se čita na španjolskom (ne kolumbijskom) jeziku riječ James, ako je u njega ime stranog podrijetla i ako se tako zove? On je ''Džejms'' (James), a ne ''Hames'' (James).

Osobna imena nisu podložna jezičnim transformacijama osim u vjerskim knjigama.

Real je bio smiješan, iskreno igraju katastrofalno, Atletico ništa prema naprijed, ali zato organizirani u obrani, Real uopće nije tako moćan kako djeluje na papiru

Hocel to opet bit ko surle sirle, james dzejms :D ja kazem dzejms, hames mi je retardirano, kako god da je ispravno

Nakon što je potrošila i kupila koga je htjela uprkos energičnim i snažnim upozorenjima iz Kuće fudbala da to ne čini, Katalunja je danas dobila upozorenje od Fife da neće tako više moći naredna 2 prelazna roka jer mora neki zakon da se poštuje. A znamo koliko se Fifa i Uefa satraše da sačuvaju sjeme čistote u ovoj igri. Što se tiče prenosnika svih parazitskih boleščina, Suareza, on bi se mogao vratiti na teren, bez brnjice, dan uoči javnog mitinga stranaka za ujedinjenu Španiju i stranke za jaku Katalunju 25. oktobra. Miting je zakazan dan kasnije, 26. oktobra pod nazivom El Klasiko.

Što se tiče neregularnih transfera u nižim kategorijama Katalunje... hahahah zajebavam se samo.

Pa nema veze ako je dobio ime po njemu, i dalje je njegovo ime ''Hames'' , a ne ''Džejms''

Hoćeš reći npr. da slučajno svom sinu dadneš ime John (Džon) po našem kapetanu, ti bi tvrdio da ti se sin zove Ivan pošto je Ivan hrvatska verzija imena John? Opet ti kažem, imena nisu podložna tim promjenama. Čovjek se zove onako kako se zove, a ne kako glasi verzija njegovog imena u rodnoj državi.

Hoćeš reći npr. da slučajno svom sinu dadneš ime John (Džon) po našem kapetanu, ti bi tvrdio da ti se sin zove Ivan pošto je Ivan hrvatska verzija imena John? Opet ti kažem, imena nisu podložna tim promjenama. Čovjek se zove onako kako se zove, a ne kako glasi verzija njegovog imena u rodnoj državi.

Da se ubacim malo, slažem se, ali mislim da je i sam Rodriguez tražio da ga zovu Hames što je i mene onda zbunilo :-??

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.