Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Real Madrid je jedan od rijetkih klubova koje baš mrzim. Zbog svoje politike (kupi čitavu ekipu preskupih zvijezda) mi strašno idu na živce, zamisli kako moraš imati šlagiranu upravu pa prodati Alonsa i DiMariu a dovest dijete za 80mil (koje kako vidimo ne vrijedi ni 10 ). Kamo sreće da ih Ronaldo napusti, ne bi se u Ligu Prvaka plasirali.

Atletiku svaka čast i nakon prodaje nekih od ključnih igrača, dovedene su poštene zamjene i koncept igre je ostao isti. Malo šteka napad jer Mandzukić jednostavno ne može zamjeniti Costu ali eto .. nadam se da i ove godine seru po Barci i Realu. 

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Ma u Realu izgleda ne štimaju mnoge stvari, sve je podređeno Ronaldu dok je on očigledno nezadovoljan transfer politikom..

Evo jedan primjer na treningu, kada je Ronaldo "otjerao" Rodrigeza u drugu grupu..

https://www.youtube.com/watch?v=kwWWXG6sbLY

Ma tu je jedan bio visak, jer se vidi da Ronaldo kasnije broji igrace. Vjerovatno su bili podjeljeni jednako i Dzejms zalutao.
Gledao sam klip kad je daj Dzejms gol Ronaldo prvi prisao da proslave. Ne vjerujem da su u nekoj svadji njih dvojica.

https://www.youtube.com/watch?v=ZuJzialFBnQ

Ronaldo ironicno pokazuje odnos sa Rodrigezom zbog snimka od prosle nedelje.

BySYZ11IcAANsOJ.png

Ne staje!

[spoiler]VW_Golf_II_rear_20080102.jpg[/spoiler]

Dobio je nalog od kluba da do 26 oktobra skine 10 kila.

http://www.sportal.rs/news.php?news=134321

Najbolji fudbaler Barselone, Lionel Mesi  uskoro bi mogao da obori rekord Telma Zare, star 60 godina. Odlučeno je da kada se to desi, da se na trenutak prekine utakmica kako bi se odala počast Argentincu. 

http://www.sportal.rs/news.php?news=134321

Najbolji fudbaler Barselone, Lionel Mesi  uskoro bi mogao da obori rekord Telma Zare, star 60 godina. Odlučeno je da kada se to desi, da se na trenutak prekine utakmica kako bi se odala počast Argentincu. 

Pošteno od njih .
Ne volim ga ali mora se priznati da je nevjerovatno ono što je uradio u dosadašnjoj karijeri.

Zidane could be banned from coaching for three months

http://www.insidespanishfootball.com/129197/zidane-could-be-banned-from-coaching-for-three-months/

Šta će mi diploma, znate l' vi ko sam ja?! 

Nešto najgore što klub može uraditi je da zaposli igračku legendu isključivo na račun igračkog imena. A nikako da shvate da su igrački i trenerski posao različiti padeži. Mnogo će još morati Zizu da se školuje ako misli da bude kvalitetan trener. Nije džaba Mou rekao da oni koji nisu nikad igrali fudbal ili su bili jako loši igrači mnogo više zapnu i studiraju igru dok velike zvijezde misle da će im igračka karijera donijeti uspjeh u trenerskoj.

Stanje u Primeri pred početak reprezentativne pauze:

lQQ57D8.jpg

Trenutno jako zanimljivo, prvih pet ekipa pa ajmo reći u bod razlike. Mada će se to na kraju, vjerujem, iskristalizirati s dva Madrida i Barcelonom na prve tri pozicije. Valencia i Sevilla nemaju ni širinu ni kvalitetu da drže vrh i bore se s gigantima.

Trener Atletio Madrida Dijego Simeone, nije dozvolio igračima da se opuste posle reprezentativnih obaveza u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako je trening "jorgandžija“ bio zatvoren za javnost, trener aktuelnog prvaka Španije toliko je burno reagovao, da su novinari mogli da čuju šta govori igračima. - Baš me briga što ste radili u reprezentacijama. Za mene je bitan samo Atletiko. Vi ste umorni, drugi ne trče - vikao je Simeone, prenosi portal Gol.

Car je.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.