13. juni 2013.13 god. comment_129337 Ili što bi moj jaro sa sitnom govornom manom reko: Bernd Fufter. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129818 http://sportinfo.co.rs/gvardiola-progovorio-u-autobiografiji-mesi-je-predator/ Gvardiola o Mesiju, mali skromni dečkić ipak nije tolika cvećka kolikim ga predstavljaju svi. Evo najzanimljivijih delova: Jednom je na trening došao sa plastičnom kašičicom u zubima, i držao je tamo veći deo treninga. Ovo ponašanje je bilo odgovor na to što je zamenjen na utakmici prethodne večeri. U drugim prilikama kada nije igrao ili je bio zamenjen, odbijao je da priča sa trenerom po nekoliko dana. Problem je bio i po dolasku Ibrahimovića na „Nou Kamp“. Šveđanin je u prvim mesecima u Barseloni privlačio ogromnu pažnju i dobijao najviše simpatija publike. Mesiju se to nije svidelo i u jednom od intervjua je postavio ultimatum da mora da igra na poziciji špica. I šta sam mogao da uradim sa Ibrahimovićem? Dobio sam Mesijev ultimatum, igra u špicu ili uopšte ne igra. Rekao mi je, pošalji njega (misleći na Zlatana) na krilo. U mojoj poslednjoj sezoni na „Nou Kampu“, Mesi je uticaj i značaj trenera sveo na minimum i nekada se ponašao potpuno neprikladno. Počeo je da vrši pritisak na mlađe igrače, Kuenka i Telja, da moraju da podignu glavu i da mu dodaju loptu, umesto što sami završavaju akcije. Čak je i David Vilja bio prekorevan jer je šutirao na gol, a nije dodavao Mesiju loptu. Šta bi Murinjo uradio sa njim? Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129827 Mou bi ga pitao prvo ime i prezime i onda aha, idi javi se po opremu za vodonošu i do daljnjeg si vodonoša i na transfer listi iii da žedan sam.... Eto to bi otprilike Mou reko Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129843 Pa to se znalo da je tako. Ibrahimović je otišao zbog Messija, čak i Etoo. VIllu su prekomandirali na krilo iako je bio odličan u vrhu napada samo zato da bi Messi dobio tretman. Istina da je Barca duplo slabija bez Messija ali Messi konstantno ubire plodove igara cijelog tima. Cilj njihove igre je da Messi zabije gol i preočito je kako se u 60-70% akcija traži baš Messi... I drago mi je što je Guardiola napisao kakav je on zapravo jer dosad je vladalo mišljenje da je Ronaldo razmaženi manekenčić koji mora dobit šta zaželi a da Messi samo šuti i radi. Samo što ovo mediji sada naravno neće na sve strane objavljivat jer je to Messi pa i nije toliko strašno, da je ovo napisano o Ronaldu bila bi to udarna vijest. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131090 Ima li neko da je pratio malo detaljnije dešavanja oko optužbe za utaju poreza Messija džuniora i seniora ? Da me uputi. To su izuzetno ozbiljne optužbe, nijedna država ni sistem ne vole da ih se potkrada, posebno kada to čine oni koji već imaju dosta love, a nije im dosta. Za ovo se ide u zatvor, i to fino se vrijeme mora odležati. Ima li špansko pravosuđe tu snagu da sruši 'sveca' Messija ? Čisto sumnjam, ali kakav bi to skandal bio... Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131095 Pa eto u italiji dolce i gabanna su dobili godinu i 8 mjeseci, a utajili su milijardu, tako da se ne lezi nesto dugo ;) Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131098 Pa nije ti buraz godinu i 8 mjeseci malo. Lako je to iz ove perspektive pričati. Al opet, razlikuju se zakoni po državama. Negdje je to rigoroznije uređeno. Prijavi
23. juni 2013.13 god. comment_131106 Pa vala za milijardu je malo. Pogotovo zato sto ce ranije izaci, cim prodje mozda pola kazne da izadju na uslovnu i eto ti :D Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131146 Nema šanse da Messi ode u zatvor. Platit će neku kaznu i to je to. Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131198 Ima li neko da je pratio malo detaljnije dešavanja oko optužbe za utaju poreza Messija džuniora i seniora ? Da me uputi. To su izuzetno ozbiljne optužbe, nijedna država ni sistem ne vole da ih se potkrada, posebno kada to čine oni koji već imaju dosta love, a nije im dosta. Za ovo se ide u zatvor, i to fino se vrijeme mora odležati. Ima li špansko pravosuđe tu snagu da sruši 'sveca' Messija ? Čisto sumnjam, ali kakav bi to skandal bio... Izvolte pa citaj :D http://bleacherreport.com/articles/1682711-lionel-messi-reportedly-paid-eur10m-in-back-taxes-in-wake-of-fraud-investigation Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135081 Vilanova napušta Barsu... http://scsport.ba/vijest/58060 Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135110 Chelsea FC Everyone at Chelsea Football Club sends their best wishes to Tito Vilanova for a speedy recovery. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135137 Pomislio sam da ce konacno dovesti trenera van svog sistema, ali kako sam procitao sansu ce neki dobiti Titov pomocnik... Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137429 Neymar anemican. http://www.football-espana.net/34946/neymar-diagnosed-anemia Ovo bi mogla biti ozbiljna smetnja njegovoj karijeri. Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137448 Ma nakljukat će ga medikamentima, nije to njima ništa strano (vidi pod: Messi). Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137675 http://www.football-espana.net/35018/match-fixing-games-revealed Levante, Zaragoza, Bilbao, Deportivo... namjestanje. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137677 Ništa čudno. I sam sam popušio novce na utakmici Girona - Xerez iz Segunde koja je isto sumnjiva, to je bilo brutalno. Bio je to najigraniji događaj tog dana, kvota oko 1.40 na Gironu završilo 2-4. Xerez je namještao zbog nemogućnosti isplate plaća igračima. Nikad jadniju sezonu nije imao neki klub iz Segunde. Bilbao opet ne smije ispast iz lige jer je Villar predsjednik RFEF-a i bivši igrač Bilbaa, za Levante i Deportivo mi nije jasno zašto ih se krivi. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137783 Neymarova cura:"Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući. Ja bi i zabijao i auto-golove :D Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137785 Neymarova cura:"Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući. Ja bi i zabijao i auto-golove :D Ma ko da to njemu nešto znači...Jebat će on i druge svaki dan. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137786 Ma ko da to njemu nešto znači...Jebat će on i druge svaki dan. Mozda nije taj tip.. :D Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138292 Villa danas 2 gola....nastavlja gdje je stao nekad u Valencii ! Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138476 http://ludisvet.org/prica-koja-ostavlja-bez-daha-sve-sto-imam-imam-zahvaljujuci-ronaldu/ Interesantna pričica, jedan od trenutaka koji je uticao na fudbal... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.