Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Dobra je bila utakmica, sve što se očekuje od[i] El Klasika[/i]. :D

[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=01SqhtX_NsM[/media]

Nekima je ovo čist penal, ja ovo iskreno ni za Čelsi ne bih sudio.
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Real s rezervnim timom tuce Farcelonu, lagano. Pucaju od samopouzdanja i kontam da bi sad voljeli svaka 3 dana igrati s Kataloncima koji su u velikom kurcu. Onaj Roura ne zna jel dos'o ili je pos'o. Vidi se da covjek treba jos mnogo toga uciti i da mu je zvanje asistenta plafon.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Gledam sada vec godinama kako Ronaldo hara u dresu Mancestera  i sada Reala i uvek se setim njegovom dolaska na OT kada je rekao da ce nadmasiti Bekama...Sa onim pramenom i bez jednog zuba izgledao mi smesno da smesnije ne moze da bude.

10 godina kasnije on je zacementirao svoje mesto medju 10-15 najboljih igraca svih vremena u Engleskoj i 10-15 najboljih igraca svih vremena u Spaniji.

Koja je to masina majko mila.

192 utakmice i 196 gola za Real Madrid za nepune 4 sezone.Veceras 2 gola u Bilbau...svaka utakmica on daje gol ili dva ili tri.

Dokazao se i harao u Engleskoj,dokazao se u najvecem svetskom klubu.

To je zaista igrac koji vredi 100.000.000 evra i koji je vredan tog ulaganja i na terenu i van njega.

A nikad mi nije niti ce biti simpatican kao pojava.

"Vjera ne bi trebala razdvajati prijateljstva i dovoditi do ratova. Bog je stvorio da nas spoji u jednu zajednicu. Ja sam kršćanin, ali tvrdim da je Özilova vjera ljepša", rekao je Portugalac koji nije znao da su muslimani tako pošteni i iskreni poput njegovog suigrača.

"Želim da mi Bog pomogne i okrene me na pravi put i pravu vjeru. Za sada ne znam, ali možda u budućnosti budem brat musliman Özilu", izjavio je Ronaldo, prenosi RTL.

Jel vam sad jasno što je Guardiola otišao iz Barce? Čovjek je nanjušio da mu je igra pročitana i da je svemu kraj. Postavio je Vilanovu da potone s Barcom, a on pobjegao u sljedećeg giganta. Pametan i lukav čovjek :D

http://www.index.hr/sport/clanak/kraj-ere-najbolje-momcadi-u-povijesti-vrijeme-ce-racunati-prije-i-poslije-bayerna-kao-sto-su-od-94-i-milana/674330.aspx

Kako se Ronaldo ove godine laganini israo po kepecu. Odnos golova u 2013. 31-24 u korist Portugalca, Zlatna Lopta je njegova ove godine garant. A još i Lewa sa 20 komada i prejebenom formom puše Messiju za vratom.

Nisi valjda ozbiljan :-? 

Pa da propusti 2/3 sezone zbog povrede, hobit bi uzeo zlatnu loptu.... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.