Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1361902214' post='109286']
West Brom će nas ladno dobiti na Bridgeu, bez obzira što su bez Lukakua.
[/quote]

Je li to tvoja zelja ili mislis da su bolji i da ce nas zbog toga dobiti?
To je moje mišljenje.

Razlog nije ni jedno ni drugo, nego činjenica da smo katastrofalni i da je čovjek u čijoj temi pišemo od jedne potencijalno vrlo dobre sezone i ekipe načinio sramotu.
Nastavio je samo gdje je Di Matteo stao, osramotili su nas na pocetku sezone City, Atletico Madrid, Juventus, a Benitez je samo tu sramotu "uspjesno" nastavio.
Ako se netko moze kriviti onda je to uprava i izbor igraca, transferi koji su napravljeni.
Ostati na jednom napadacu, dati jednog Essiena na posudbu i kupiti tri slicna tipa igraca Mata, Oscar, Hazard kojima je svima prirodna pozicija iza napdaca. Igramo sa krilima, a nemamo prava krila u momcadi osim Mosesa (koji me ne impresionira svojim igrama bas).

Ocito je ova sezona od samog pocetka osudjena na propast.
Ajmo reći da se slažem sa drugim dijelog tvog posta, ali prvi je za upitati se. Gdje je to Robbie stao ? -4 u odnosu na lidera (tada City) s utakmicom protiv njih na Bridgeu, izbacio United iz kupa i imao otvoren put prema trofeju, još je i Svjetsko Prvenstvo za klubove bilo u igri, pa FA kup... Jedino je zasrao u LŠ.
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1361903048' post='109292']
osramotili su nas na pocetku sezone City, Atletico Madrid, Juventus, a Benitez je samo tu sramotu "uspjesno" nastavio.
[/quote]
slažem se za juve i atl madrid,al što City?
[quote name='Kalouda' timestamp='1361903375' post='109295']
slažem se za juve i atl madrid,al što City?
[/quote]

Vjerojatno je mislio na utakmicu za Community Shield
Ma volio bi i ja da je Robbie ostao, jer je zasluzio ovu sezonu privesti kraju bez obzira na rezultate. I da je imao gore rezultate (ako je to moguce) nego ova vucibatina Benitez.
Kazem ova sezona je osudjena na propast, slag na kraju je bio sto je uprava jos izabrala ovog seronju samo da jos bolje izgleda ova sramota i ruglo od sezone.

Ma nije bio osramocen, ali nismo nikako dobro izgledali, iako znamo da je to prva tekma sezone tako da se tu nema sto reci. (bit je da smo izgubili trofej)
Na talkchelsea forumu naiđoh na jedan veoma zanimljiv podatak :

[b]RDM:[/b] 12 games/24 points.
[b]FSW:[/b] 16 games/25 points.

Smiješno, riječi su suvišne.
inace chelsea je igra s igracen manje protiv citya i izvuka je 3-2 a za atletico i juve se slazen( al juve da su se iskoristile sanse mozda bi mi dns igrali protiv borusie d)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361983993' post='109399']
Reci za njega da je konobar je uvreda za moju profesiju. Izvinite mi se.

:D
[/quote]
Ti si za njega doktor nauka.
Koji je ovo retard, nisam mogao ni sanjati da ce biti toliki mamlaz da stavi Beneyouna u prvu.
"Vrlo sam razočaran navijačima koji bi mogli da podrže ekipu, umesto što traće vreme raznim parolama. Uopšte nam ne pomažu. Dali su mi titulu privremenog menadžera i to im je velika greška, jer ja jesam menadžer i vodim klub. Profesionalac sam i radim svoj posao, ali ću na kraju sezone otići"

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8528325

evo da vas obradujem
[quote name='chibabachi' timestamp='1362004516' post='109460']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"Vrlo sam razočaran navijačima koji bi mogli da podrže ekipu, umesto što traće vreme raznim parolama.[/font][/color]
...ali ću na kraju sezone otići"[/quote]
Što se nas tiče možeš otići još večeras. Zašto traćiš svoje vrijeme do kraja sezone?? :-[size=4] [/size]
[quote name='Gandalf' timestamp='1362006018' post='109467']
Što se nas tiče možeš otići još večeras. Zašto traćiš svoje vrijeme do kraja sezone?? :-
[/quote]

PARE PARE PARE PARE PARE. Vreme je novac.

„Klub mi je dao titulu privremenog menadžera što je užasna greška.”

I on je svestan.
Pa prijatelju,ako te navijaci ne vole,sto se ne potrudis da im "zapusis usta"???
Zasto nije gospodin pobedio Korintians za titulu prvaka sveta?Zasto nije osvojio Liga Kup?Zasto sada nismo 2.na tabeli u PL najmanje?
Ajde frajeru pobedi Fergusona na OT,vezi nekoliko pobeda u PL,osvoji Ligu Evrope,pobedi svoj Liverpul na Enfildu...Pa idi gde hoces.

Znao je sa 5 puta slabijim Liverpulom od nas da nas izbacuje iz LS.Nismo mogli na gol da sutnemo.To je znao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.