20. februar 2013.13 god. comment_108289 Natjerali si ih da se izvinu mos' moslit' ! [url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/3082465/title/the-sun-apologises-to-chelsea?"]http://www.chelseafc.com/news-article/article/3082465/title/the-sun-apologises-to-chelsea?[/url] Prijavi
21. februar 2013.13 god. comment_108517 alo bre spanac ganac ko ti je dao licencu za trenera da mi je samo znati,nabijem te na kurac,ne mozes jebenu taktiku sastaviti kako treba ni protiv sparte prag,sta da ocekujem protiv sitija onda,da nas oduvaju sa 3-4 gola razlike,najebem ti se majek raspale,sreca da te moram gledati samo do kraja ove sezone,a ako ima boga i ono vostano govno od napadaca po imenu tores,mrs u picku materinu,zabraniti vam zakonom svaki udio u fudbalu do kraja vasih zivota,od toliko spanskih talenata,reprezentacija im najjaca na svetu nas bas zapadnu ova dva imbecila,pa abramovicu brate sta ti je ovo trebalo,kako cu bre slavim kad odes iz celsija,parti cu napravim,ceo grad da zovem majke ti se nesposobne najebem Prijavi
22. februar 2013.13 god. comment_108578 Stvarno ne znam druže po čemu si ti zaključio da Moses ostane u igri a da Oscar napusti teren, koji je sigurno bio naš najbolji pojedinac na terenu. Prijavi
22. februar 2013.13 god. comment_108596 Izvor: ChelseaFC Benitez je jučer nakon utakmice mogao odahnuti nakon kasnog gola Edena Hazarda koji je plasirao Chelsea u zadnjih 16 Europa Lige. Također se osvrnuo na jučerašnju utakmicu: "Imali smo dvije-tri prilike prije nego što su nam zabili gol, i mi smo znali ako damo gol prvi da će biti mentalno teško za njih. Dogodilo se suprotno, Oni su dali gol, a mi smo se morali nositi sa tjeskobom." "Osjećam da smo dobro odigrali, imali smo 22 prilike, 60% posjeda lopte, ali smo radili greške i omogućili im da igraju kontra napade." "Znali smo da bi moglo biti ovako, nismo dobro odradili par situacija i to očigledno moramo popraviti, moramo nastaviti puno raditi." "Odmarali smo neke igrače, ali smo i ovako imali 22 prilike, to je zato jer je tim dobro igrao. Sa različitim igračima možete izaći u susret na drugačiji način ali ja sam sretan sa učinkom momčadi." Rekao je par riječi i o zamjeni koja je odlučila utakmicu i prolaz, te o Hazardovoj formi: "Momčad je dobro igrala, nije bilo lako odlučiti koga zamijeniti, pa smo se odlučili da zamijenimo Oscara jer nam je Moses davao širinu po desnom krilu, pa smo mislili da će tako Hazard raditi na lijevom krilu jer se Sparta dubinski branila. Eden ima kvalitetu i sposobnost, i osigurao je prolaz." "Dobro je za svakog igrača da ima malo odmora. Večeras sam htio da se on odmori te da bude spreman za sljedeću utakmicu, ali mogli ste vidjeti da je bio svjež i pun samopouzdanja. Napravio je dobre stvari za nas, obrambeni igrači ga malo bolje poznaju pa drugi treneri mogu pripremiti plan igranja da ga drže na distanci." Tema je bila i igra Torresa: "Možemo pričati o njemu kako ne zabija golove, ali imao je četiri prilike. Vidio sam neke utakmice gdje nije bio u pravoj poziciji i nije imao dobre prilike, ali večeras je imao. Golman je neke dobro obranio." "Bio je tamo, na pravom mjestu u pravo vrijeme i puno je pomogao ekipi. Bili smo razočarani jer nije dao gol ali smo zadovoljni sa njegovim radom, kretnjom i svemu što je učinio za momčad." "Igra bolje, možete analizirati napadača po golovima koje on daje, ali danas je on jako dobro odigrao. Nije lako raditi presing na momčadi koja se dobro snalazi u posjedu lopte, ali je on to radio. Osvajao je zračne lopte i davao prilike igračima oko njega." Na pitanje važnosti osvajanja Europa Lige: "Važno je imati čistu ideju, ali ne razmišljamo o finalu, nego idemo utakmicu po utakmicu. Važno je bilo pobijediti večeras, igrali smo dobro što će pomoći u podizanju vjere i pouzdanja u momčadi." Što se tiče sljedeće utakmice protiv Citya u gostima: "To je važna utakmica, ako pobijedimo biti ćemo bliže, ali i nakon toga imamo mnogo utakmica koje moramo igrati i mislim da će utrka za prva četiri mjesta završiti sa sezonom." I slika sa ESPN-a, koja pokazuje još jedan inovativni transparent navijača na temu Benitez: [img]http://espnfc.com/design05/images/2012/1126/rafabenitezchelseafanbanner_640x360.jpg[/img] Prijavi
22. februar 2013.13 god. comment_108599 Doći će i taj dan, odjebat će konobar! Bit će to novi rođendan tvoj bit ćeš opet Chelsea moj! Prijavi
22. februar 2013.13 god. comment_108600 svakim danom me sve više nervira..jedva čekam dan kad će odjebat Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108877 Otkad nas vodi, kontam da mu je holesterol skocio 3 puta vise od silne mesine kojom se tovi. Boli ga kita za klub. Jos jedna maestralna takticka utakmica. Jebem ga u usta! Ne mogu ga vise gledati, ne mogu... Kako izdrzati jos 2-3 mjeseca? Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108881 Što učinio si ti od kluba mog? Od kluba mog? Zašto dao si mi ti samo praznu bol? Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108884 ja nemam reci za ovo djubre od coveka. Necu kriviti ni Lampsa za promaseni penal ni Ramiresa za to sto ne zna da primi loptu. Koje on pravi izmene. Ramires ne moze da se sastavi,ne moze da se bori sa ogromnim fudbalerima City-a,a on ga i dalje drzi da igra idiot. Hazarda koji moze nekim svojim potezom da uradi nesto,vadi ga. Alo idiote debeli! Sto nisi izveo Cecha i stavio Torresa na gol konjino glavata. IZmene katastrofa,motivacija igraca zlo i naopako, Postavka ocajna. Jbt te onaj ko te napravio i ona sto te rodila! Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108902 sramotan je onaj ko ga drzi na toj poziciji, ne zna, ne pantin od kad je chelsea s ovako jakom momcadi bia ovako los Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108933 Malo je falilo da sir Rafa pokori Etihad.Ocigledno da igraci nisu sproveli u djelo genijalne zamisli ovog virtuoza. No,nema zime za ovog gospodina.Vec ce on pronaci rjesenje do sljedece utakmice i pokazat svijetu ko je broj 1 u svijetu. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108949 Odlazi, nemoj ostat, odlazii i za sva vremena goni se u 3pm, nanannana... Govno jedno debelo ružno, ti i onaj pametni gazda ćete uništit Chelsea! You're just a fat spanish weiter Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108962 Idi majstore,daleko ti lepa kuca Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108971 Čak sam se jedno vrijeme čudio zašto je Benitez čovjek bez angažmana i zašto ga niti jedan klub na svijetu ne traži, pa čak ni zagrebački Dinamo. Znao sam da je unazadio i Liverpool i Inter i da se ti klubovi i dan danas oporavljaju. Sve sam to znao. Ali zaista treba osjetiti na vlastitoj koži (tj. na Chelseaju) kakav je to šarlatan da bi sebi mogao predočiti zašto je Benitez čovjek kojeg nitko ne želi na svojoj klupi. Osim naravno glupog Abramoviča koji je lutka u rukama Michaela Emenala, najvećeg dušmanina kluba. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108975 Kada navijam za neki tim,a to je mnogo vise od obicnih simpatija,onda su mi definitivno rezultati ipak iznad kvaliteta igre.Cak i da zazmurim pred losim igrama tima pod bilo kojim trenerom,ako i rezultati budu losi u duzem vremenskom periodu ,onda zaista nemamo o cemu da razgovaramo. Preuzeo je tim koji je jos uvek bar kroz maglu mogao da vidi 1.mesto na tabeli,koji je pred sobom imao cist put do trofeja u Liga Kupu,i tim koji je pred sobom imao kao sampion Evrope imperativ da dodje do titule klupskog prvaka sveta. U PL ide nam sve gore i gore i ako se ovako nastavi do kraja,jedino nam sreca moze pomoci da igramo LS naredne sezone. Dusa me boli zbog poraza od Korintiansa i dalje,i kad otvorim nas profil na Vikipediji ne vidim da smo osvojili SP za klubove nego da smo runner-up sto je skandal.Za neke nebitan,za mene poseban trofej. U Liga Kupu poraz od milion puta jeftinijeg Svonsija kome svaka cast. Tako da,Benitezov ucinak u ovoj sezoni ocenjujem ocenom 1-nedovoljan.Nema igre,nema rezultata,nema napretka. Do kraja sezone,kao jedan obican navijac,zelim da ekipa podigne nivo ozbiljnosti,nivo rezultata ili smo ga najebali. Prioritet je plasman u Ligu Sampiona,trofej Lige Evrope(neka jede govna svako od igraca ili strcnog staba ako oseca potrebu da posle svega sto su pruzili ovo takmicenje stave po strani i ne idu da ga osvoje) a za FA Kup cemo videti. Postoje ovakva i onakva misljenja,ali Rafael Benitez jeste (bio) vrhunski evropski trener i sigurno je jedan od najuspesnijih u ovom veku.Trener koji je osvojio Ligu Sampiona,Kup UEFA,Primeru i igrao jos jedno finale LS u strahovitoj konkurenciji nije trener vec trenercina.Njegovo drustvo je Murinjo,Hicfild,Ferguson,Del Boske,Anceloti to je fakat...Ocigledno je da za nas nije dobro resenje kao i mnogo drugi treneri koji su prodefilovali klubom u poslednjih 10 godina.Imao je sansu,imao je odlican tim,i nista je napravio,tako da od mene nema pozitivnu ocenu i jedino sto bi moglo da ga ostavi na klupu sto se mene tice jesu vrhunski rezultati kluba u poslednja 3 meseca sezone i znacajno podignut nivo igre.Sta ce od toga biti -videcemo,ovo za sad je crna beda. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109073 [img]http://img.photobucket.com/albums/v173/jpchelseafc/null_zpsf0514161.png[/img] Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109130 Napokon se otkrilo sta fsw piskara tokom tekme. "Džek Rodvel igra za Mančester Siti? Savet Lampardu: Ukoliko budeš šutirao penal, Hart neće očekivati šut koji će moći da odbrani. Demba Ba nosi masku... Pitam se kako bi meni stajala. Morao bih reći Ramirezu da radi nešto. Navijači su pevali Di Mateu u 16. minutu zbog broja na dresu kada je otišao, pitam se kada li će meni pevati. Privremeni trener Reala: Rafa Benitez. Upravo svatih da je Oskar na klupi. Daj da ga stavim na teren, možda pomisle da imam neki plan. -hahhaha ova je najaca!!! Kupuj šire kravate. Karlos Tevez postigao gol. Napadačima je to dozvoljeno? Igramo loše jer nam ne valja raspored. Aleks Ferguson je to organizovao, jer je to jedini način na koji može da me pobedi... Tužno." Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109135 [img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/75538_10151458342089127_260346202_n.jpg[/img] Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109138 Kako mi samo nedostaje Di Matteo.. pitam se šta sad radi Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109140 [quote name='Kalouda' timestamp='1361816476' post='109138'] Kako mi samo nedostaje Di Matteo.. pitam se šta sad radi [/quote] smeje se abramovicu Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109221 Ne znam jel već netko stavio, al ima jedan zanimljiv podatak. Villas-Govnasu i Robbieju su zadnje utakmice prije otkaza bili porazi od West Broma. Benitezu je sljedeća utakmica protiv West Broma. Jeli konačno došlo vrijeme? Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109223 Bilo bi pametnije da se ova tema izbrise "Rafael Benitez, trener" jer ja ne vidim nikakvog trenera u nasem klubu trenutno i bilo bi svima nama lakse. Ali zelim svu srecu Benitezu da osvoji europa ligu, fa kup, i bude 2. ili 3. u prvenstvu i onda dobije otkaz i to dvije minute prije kraja zadnje utakmice u sezoni. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109229 Evo poruke fsw-u! [img]http://gifsforum.com/images/gif/disapprove/grand/disapprove-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-341.gif[/img] Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109269 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1361869939' post='109221'] Ne znam jel već netko stavio, al ima jedan zanimljiv podatak. Villas-Govnasu i Robbieju su zadnje utakmice prije otkaza bili porazi od West Broma. Benitezu je sljedeća utakmica protiv West Broma. Jeli konačno došlo vrijeme? [/quote] [img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/62410_427970717278658_24113709_n.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.