Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Ja odbijam povjerovati da je Carlo taj koji je 'naložio' dovođenje Torresa. Možda je on tražio napadača, možda se tu i potkralo Torresovo ime ali sama činjenica da ga Roman nije nabio nogom iz kluba poslije užasnog učinka, igre i svega ostalog meni dovoljno kaže o tome ko je taj potez povukao. Tvrdoglavi Rus u akciji.
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1360598952' post='107032']
Ja odbijam povjerovati da je Carlo taj koji je 'naložio' dovođenje Torresa. Možda je on tražio napadača, možda se tu i potkralo Torresovo ime ali sama činjenica da ga Roman nije nabio nogom iz kluba poslije užasnog učinka, igre i svega ostalog meni dovoljno kaže o tome ko je taj potez povukao. Tvrdoglavi Rus u akciji.
[/quote]

Kako li je lepo u tom tvom svetu Wajz...
Posto ulaznica ?
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360609080' post='107057']
Kako li je lepo u tom tvom svetu Wajz...
Posto ulaznica ?
[/quote]
Bujrum buraz, niko ti ne brani da razmišljaš drugačije.

Samo, što bi FSW reko, FACTSi vele da tu nešto smrdi jer je nemoguće da tako nemilosrdan i lak na obaraču vlasnik ne šutne Torresa iz ekipe za dvije godine bruke i sramote, osim da ga je on doveo pa želi nešto dokazati i ubijediti nekog.
[quote name='Wisey' timestamp='1360609325' post='107062']
Bujrum buraz, niko ti ne brani da razmišljaš drugačije.

Samo, što bi FSW reko, FACTSi vele da tu nešto smrdi jer je nemoguće da tako nemilosrdan i lak na obaraču vlasnik ne šutne Torresa iz ekipe za dvije godine bruke i sramote, osim da ga je on doveo pa želi nešto dokazati i ubijediti nekog.
[/quote]

Nema tu od FACTSova ni F, to je samo tvoja zabluda ;)

Ja kad sam gledao interviju u kojem Ray govori da je Carlo trazio Torresa, nisam ocima verovao.
Ali to nije razlog da odmah pravim teoriju zavere oko toga.
Kako onda objašnjavaš upravo to ?
Pa onda da su se dovodili mnogi (igrači i treneri) samo da ugode plavokosom ?
Misliš da bi Roman za svaku šušu dao 50 miliona kad mu trener kaže ?

Ray je to rekao, međutim činjenica je da on nije bio u klubu kad je Torres došao.
[quote name='Wisey' timestamp='1360609902' post='107067']
Kako onda objašnjavaš upravo to ?
Pa onda da su se dovodili mnogi (igrači i treneri) samo da ugode plavokosom ?
Misliš da bi Roman za svaku šušu dao 50 miliona kad mu trener kaže ?

Ray je to rekao, međutim činjenica je da on nije bio u klubu kad je Torres došao.
[/quote]

Najprostiji moguci primer....

Da li bi se ti odrekao necega sto si platio 60 miliona + 5ogodisnje odrzavanje od 12 miliona, po godini :-?

Nemoj da mi odgovaras kao navijac ;)
Da, jer je imao dvije godine i nije se isplatio kao investicija. Ne samo finansijski, nego što je i važnije, na terenu. U suštini, ovo je potpuno prosta stvar: cijeli svijet vidi ono što Roman ne vidi. Ili možda je bolje reći, ne želi vidjeti.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360618206' post='107096']
Najprostiji moguci primer....

Da li bi se ti odrekao necega sto si platio 60 miliona + 5ogodisnje odrzavanje od 12 miliona, po godini :-?
[/quote]

Šta bi uradio sa iskorišćenim, pokvarenim Lamborginijem kog si skupo platio? :-?
[quote name='Wisey' timestamp='1360621283' post='107112']
Da, jer je imao dvije godine i nije se isplatio kao investicija. Ne samo finansijski, nego što je i važnije, na terenu. U suštini, ovo je potpuno prosta stvar: cijeli svijet vidi ono što Roman ne vidi. Ili možda je bolje reći, ne želi vidjeti.
[/quote]

Torres se finansijski gledao, isplatio kroz marketing, dresove, qrce, palce....
A, i iz drugacijeg ugla gleda onaj ko daje pare, i neko ko je samo posmatrac u svemu tome.

[quote name='Igi' timestamp='1360624148' post='107122']
Šta bi uradio sa iskorišćenim, pokvarenim Lamborginijem kog si skupo platio? :-?
[/quote]

Gledao sam skoro jednu emisiju.... Prdavali su Mercedes kao auto, i taj isti auto, ali u delovima....

U delovima je izasao 40% skuplje...

Pa ti vidi :D
Kako čujem narod će na prvoj misi hukat i zviždat jer nisu zadovoljni izborom. Čak će i u 16. minuti zapjevat: "There's only one Benedikt!" u čast Benedikta 16. :D
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360629270' post='107135']
Gledao sam skoro jednu emisiju.... Prdavali su Mercedes kao auto, i taj isti auto, ali u delovima....

U delovima je izasao 40% skuplje...

Pa ti vidi :D
[/quote]

Znači da prodamo Toresove organe. :D
[quote name='Igi' timestamp='1360667583' post='107159']
Znači da prodamo Toresove organe. :D
[/quote]

Naterati ga da osigura noge, na par miliona, a zatim mu iste polomiti :D
Daj sta das :D
Ne znam sta je gore,svaki dan gledati Chelsea sa znanjem da tvoj klub vodi debeli konobar ili da u tom istom klubu igra kretenski orijentisan Liverpoolovac... :-S
Nemoj da bi sljedecu Oscara slucajno stavio od prve minute.
Sta ce ti igrac koji za 60 sekundi rijesi utakmicu.
Benayouna ti na krilo pa da uzivamo u njegovim bravurama.
[quote name='BunaCfc' timestamp='1361112319' post='107875']
Avram Grant na tribinama SB.
[url="http://www.mondo.rs/s278746/Sport/Fudbal/The_Sun-_Puklo_u_svlacionici_Celsija.html"]http://www.mondo.rs/...ci_Celsija.html[/url]
Nesto se desava.
[/quote]

dešava se da gleda utakmicu
Kako prenosi Sky Sports, Rafael Benitez je izjavio da je zainteresiran za mjesto izbornika Španjolske u budućnosti, alit je trenutno i dalje usredotočen na Chelsea.
Trenutni španjolski izbornik, Del Bosque još nije potvrdio da ostaje na tom mjestu nakon SP-a u Brazilu sljedeće godine.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8509956/Chelsea-manager-Rafa-Benitez-not-ruling-out-Spain-job-in-the-future

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.