Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Autor
Moram priznati da je i mene pozitivno iznenadio davanjem sansi mladima.. Ali isto tako smatram da Lampard treba biti u pocetnom sastavu i da moze barem 60-70 minuta svake utakmice odigrati na visokom nivou.. I zivo me zanima sta ce biti kada se kapiten vrati, da li ce se morati 'boriti' za mjesto u ekipi.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Evo, njegov službeni intervju nakon utakmice s Norwichem:
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3019312/title/final-whistle-verdict-on-the-up
Ja sam uvjeren da Benitez kumuje da Lampard ide iz kluba već ove zime a ne Abramovič. Dobro, možda ga se Roman želi "riješiti" idućeg ljeta, ali da je Rafi stalo da ga zadrži ostao bi Lamps do lipnja u klubu, a ne ovako.
Rafa svim silama zeli pridobiti ljubav navijaca pa tako daje sanse mladim igracima da debituju.. Zasto bi on dao sansu jednom 17togodisnjaku kad Rafa po ugovoru ostaje samo do kraja sezone..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kada je postavljen na klupu,zamalo slog da me udari...neopisiv osecaj tuge i besa, Ali moramo priznati da je doneo pomak ekipi... proslost je proslost...idemo dalje pa sta bude. Tu je Benitez, nikada ga necu zavoleti ali dok je trener probacu da ga postujem sve dok ekipa napreduje.
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1356704158' post='97523']
[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/3020818/title/benitez-collects-best-performance-award"]http://www.chelseafc...rformance-award[/url]
[/quote]

od nekog trofeja se moralo krenuti
[b]Daily Mail BREAKING NEWS:[/b] According to reports, Rafa Benitez is in line to become Chelsea’s permanent manager.

[b]BREAKING NEWS UPDATE:[/b] At Stamford Bridge, there is no such thing as a ‘permanent manager’.

Ako ništa drugo - imaju smisao za humor :D
Jedan od zasluznijih za pobedu protiv Evertona.Ekipa je i pored loseg pocetka meca,smogla snage da preokrene,da ne srlja i da sacuva rezultat i pored silnog pritiska karamela.Dva teska gostovanja je resio pobedama. =D>
Sledi QPR ,nesto laksa utakmica i nadam se da ce malo izmesati sastav,odmoriti Luiza,Hazarda,Matu,Kola jer nas ceka paklen ritam.
Benitez nije glup covek. Zna da Roman trazi samo rezultate. A posto je izjavio da zeli stalan posao, ne brinite se oko Torresa. Samo nek DemBaGoal krene da reseta ;)
Zato je glupan bio danas on i njegovo odmaranje,a sljedece kolo je za 12 dana, budala,odmaraj u kupu! ide mi na jetru i uopce ga ne podrzavam ko ni panja Torresa!
Al vrhunac krize kad maloprije gledam sa starim utakmicu,kad ce ti on ni pet ni sest - pa ovome treba dati otkaz!On ne moze najgoru ekipu pobjediti i to kuci,pa koga ce onda pobjediti ako njih ne moze!
nemojte sad kenjat po Benitezu, nevolim ga ni ja i jedva čekam da ode, al za ovo nije on kriv, QPR nije ništa napravio i eto iz ničega praktički pao gol, Chelsea ima inicijativu napadao, promašilo se par dobrih šansi (na čelu s kapetanom el kurčinjom) i bane i luiz su si dozvolili previše u napadu, dobro još bane i nije kolko Luiz, i za to ga jedino krivim, trebalo je luizu odredit neke granice na poluvremenu, a e da zadnji šut uzme stoper koji privremeno igra defanzivnog veznog, al taj je još bio dobar kakvi su mu bili ostali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.