Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356292902' post='96439']
Pljuvati ga mogu uvijek, ali danas nema mjesta tome. Malo mi se posrao na merak kad je izveo Torresa ali sam onda shvatio da je htio vidjeti kako bi Moses izgledao kao spic, a rezultat mu je to dozvoljavao. Hvala mu za Piazona, iznenadio me tim potezom. Hvala za guranje Luiza na zadnjeg veznog, nadam se da ovo nije posljednji put da ga gledamo na toj poziciji.
[/quote]

Kako je danas odigrao na zadnjem, treba tu i ostati.
Samo Back-up stoper i pravi napadac Rafa, niusta vise.
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Istina je da ga ne volim, da ga ne želim gledati u ovom klubu, ali istina je isto tako da je ovu utakmicu taktički odlično pripremio.
svaka mu čast, treba dič momčad nakon onog važnog i velikog (simbolički velikog) poraza od Corinthiasa, i to dič je na ovu razinu svaka čast rafa !
al ti si i dalje govno jedno usrano koje nikad neže bit poželjno na Bridgeu, nek mu je Lamps pokazao kako to rade "precjenjeni igrači" !!!
Ovakav Chelsea zelim da gledam.Svaka cast Rafi za postavku i vodjenje utakmice.Jedva cekam sledeca dva gostovanja da vidimo sta mozemo.
Rafa je trener koji najvise rotira igrace, a mi smo ekipa koja najmanje rotira igrace.Nadam se da ce se to promeniti
Evo ovako.
Jos uvek si nov, tako da verovatno nisi upucen, ali Piazon je moj ljubimac i hvala sto si mu dao sansu, da pokaze svoj talenat. I zahvali se momcima u moje ime sto su mu dali da sutira penal.
Ima vremena kad ce on Guzana guziti, u to nema sumnje ;)
Kao sto vec rekoh, Islam Feruz je sledeci.
A da ga vidimo veceras, mozel ponovit proslu utakmicu? Iskreno Norwich i nije neka ekipa..:D
[quote name='diablo_bih' timestamp='1356518749' post='96940']
Ocigledno ne gledas Norwich :D
[/quote]

Ne gledam, ali i Aston Villa je 'bila' neka dobra ekipa,, pa primise 8 komada..:D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/benitez-pridobit-cu-navijace-fantasticnim-nogometom/121226029

Mene neces pridobit, rumenko jedan.
nebi ni ja rekao da je Villa prosječna ekipa, samo kad se sjetim pred par godina one ekipe Milner, Young, Agbonlahour i O'Neil za kormilom... mrak ekipa al etokao i većina primoreni su bili prodat najjače igrače zbog financijskog stanja
Loše odrađena priprema utakmice, po mom sudu. Protiv ovakve momčadi kao što je Norwich nije se smjelo krenuti s dva izrazito defenzivna vezna igrača - Luizom i Obijem. Ne sviđa mi se ni to što je dosta dugo čekao na ubacivanje Lampsa u igru, kao i to što je u toj istoj zamjeni izvadio Obija, a ne Luiza koji je po meni bio u tim trenucima lošiji igrač na terenu.

Pohvala za uvođenje Nathana.
jedina mana sto je krenuo s Luizom i Mikelom u paru,trebao je pustiti Lamparda od pocetka,pohvalio bih ga sto je dao sansu Akeu.
A da mi je neko rek'o da ce ovaj davat' prilike igracima iz akademije nebi mu vjerovao.
To mi se pravo svidja.Odradi ovaj ugovor do kraja i noga iz Chelsea!
Ekipa je od prvog trenutka znala sta hoce i igrala je bez oscilacija.Pohvale za danasnju pobedu i sastav koji je to ostvario,pripremu utakmice(jer protivnik nije stvorio sansu) i motivaciju tima posle praznjenja protiv Ville.
A sad sledi tezi zadatak,Everton u gostima.Da vidimo ima li Rafa plan za pobedu.
[quote name='Vinko' timestamp='1356525994' post='96971']
nebi ni ja rekao da je Villa prosječna ekipa, samo kad se sjetim pred par godina one ekipe Milner, Young, Agbonlahour i O'Neil za kormilom... mrak ekipa al etokao i većina primoreni su bili prodat najjače igrače zbog financijskog stanja
[/quote]

Ta mi se ekipa itekako svidjala. Bili su solidni ali su mogli svakoga pobjediti i nazalost kada su bili na najvecem uspjehu morali su se razici.. Kad tu dodas jos Carewa, Petrova i Barrya, stvarno odlicna ekipa koju sam uvijek volio pogledati na TVu..
Moram ga pohvaliti za neke stvari za koje sam uvjeren da RDM ne bi uradio:

1. Eksperimenti - David Luiz na poziciji DMF
2. Rotacije - Svi dobivaju podjednaku šansu
3. Mikel na klupi - Vrijeme je bilo
4. Šansa za mlade - Piazon, Ake, čekamo Feruza
Kao sto sam ranije rekao, najjaca fora sto ce bas on dati sansu mladima. Da su danas momci dali bar jos jedan gol, Ake bi dobio vise minuta.
Ne sme on dati Feruzu sansu, jer ako zaseni Torresa, Rafa je dzaba dolazio :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.