Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ekipa je danas dobro odigrala,ali ona bruka protiv Q.P.R. se ne moze tek tako oprati.Samo pobeda protiv Stouka u gostima mi moze donekle zaleciti ranu,zbog koje tri dana nisam mogao da upalim komp,a kamoli da udjem na forum.
[quote name='Wisey' timestamp='1357395540' post='99312']
Opet isto. Greška što je otpušten, to u redu. Ali nigdje ne kažeš da je greška što je doveden FSW ?

Nisam siguran, naravno da nisam ali zašto si ti toliko siguran da je on samo privremeno rješenje ? Ja samo razmatram mogućnosti. A trenutno je realnije da će nam ovaj ostati tu nego da će doći Jose ili Pep (ili neko drugi). I iskreno ja se bojim toga, jer je Rus pokazao da je na sve spreman i da ga ne zanima šta ljudi koji ovaj klub vole x puta više od njega o tome misle.

PS. i molim te nemoj mu tepati Bucko :P
[/quote]

Ti stvarno ne citas sta ja pisem.
Bucko je tu gde je jer prakticno nije bilo drugih opcija. Guardiola je odbio, jer zeli da odmara do leta. Mou je pod jakim ugovorom, Hiddink takodje, a najavio je i povlacenje... A i nijedan ozbiljniji trener nece napustiti svoj klub, gde ima siguran posao, i doci u Chelsea, gde nije sigurno ni da ce sezonu zavrsiti kao trener, a kamoli bilo sta drugo. Jos u oktobru mesecu.... #-o
Dovodjenje Debelog je samo manjak pravih opcija ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357407224' post='99412']
Bucko je tu gde je jer prakticno nije bilo drugih opcija. Guardiola je odbio, jer zeli da odmara do leta. Mou je pod jakim ugovorom, Hiddink takodje, a najavio je i povlacenje... A i nijedan ozbiljniji trener nece napustiti svoj klub, gde ima siguran posao, i doci u Chelsea, gde nije sigurno ni da ce sezonu zavrsiti kao trener, a kamoli bilo sta drugo. Jos u oktobru mesecu.... #-o
[/quote]
Bolje da su Arrya doveli nego ovako omraženog FSW-a.

Dolazak FSW-a je šamar u lice svim pravim navijačima ovog kluba koji se njime ponose.
[quote name='Wisey' timestamp='1357407759' post='99432']
Bolje da su Arrya doveli nego ovako omraženog FSW-a.

Dolazak FSW-a je šamar u lice svim pravim navijačima ovog kluba koji se njime ponose.
[/quote]
wis mrzin i ja FSW al jbt ga Abram ne zna sta znaci proslost,tradicija,suverenitet
tako da sad triba istrpit mrsavog i nadat se kojem kupu
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357407224' post='99412']
[/quote]

točno, rafa je doveden jer je najbolja (jedina) opcija bio u tom trenutku, ipak je to trener sa kolikom tolikom reputacijom, napravio je rezultat s liverpoolom i atletiko madridom, dok svi ostali dobri treneri (osim toga znamo da roman voli samo skupe i poznate trenere) pod ugovorom i nežele napustit klub, guardiola na godišnjem, a hiddink najavio penziju... e sad je li ga trebalo dovest s obzirom na to da je dugo godina bio trener liverpoola i s obzirom na njegove tadašnje izjave je već druga priča mada to po meni i nije neki problem, veći bi problem trebao biti navijačima liverpoola jer ih je iznevjerio i otišao u rivalski klub...
ma kakva najbolja opcija ? dajte ne laprdajte čuj rafa najbolja opcija, sad neznam što se još moglo dovest jer nisam u kontaktu sa managerima trenera, ali sa sigurnošču mogu reć da je RDM puno bolja opcija od rafe, zašto je otišao ? zato što nije romanova opcija, peder šugavi se usro da možda više neće imat seriju od apr loših rezultata pa ga je brže bolje odjebo dok još kako može prikrit svoju osobnu zadovoljštinu sa tih par poraza. E to je prava sitacija !
Ja ću po rafi uvjek pljuvat, a i po romanu, on se pokazao, znalo se dobro kakva je situacija i kakvo mišljenje rafa ima prema Chelsiju i još važnije prema navijačim i njegovo dovođenje je šamar svima nama, ne od rafe nego od romana i da je roman upola tolki navijač kao što tvrdi nikad al nikad ovo nebi napravio, da bira između magarca i rafe on bi doveo magarca, ma da je navijač uopće rafu nebi ni pogledao nego bi ga onako fino odjebo kroz medijekako se taj i reklamirao, i zato je roman taj kojeg treba ipak najviše krivit. O debelom pederu se već sve reklo i zašto ga se nevoli je otjevana pjesma!

A zašto se pedera kritizira i pljuje i u trenerskom segmentu ? pa reći ću samo ovo, od kad je došao dobio je Nordsjeland, Sunderland, Monterry, Leeds, Villu i Norwich i eto sad Southampton, što je zajedničko svim tim ekipama ? kvalitet drugoligaša, ako ne i trećeligaša, i sad ga treba hvalit zato što je s europskim prvacima i ekipom od milja i milja € pobedio te kvazi ekipice ? eto jedino bi mu priznao Sunderland, eto to jedino ekipa koja se može smatrat jakom ekipom, Everton možemo pripisat rafi a možemo i sreći+ Lampard, ja biam drugo dvoje jer prvo bez drugog nebi išlo, al drugo bez prvog itekako, možda onda sreća nebi ni trebala!
A ono di se trebao iskazat i gdje bi mu se i vjerojatno zanemarili trenerski nedostatci je zakazao i onda se nemože ni reć, da jest izgubio je tolko ali je ipak donio SP.

Računica je jasna i dobro znana odavno, rafa ne pripada tu i ovo je jdna velika glupost !
@Twelfth ako te nije briga kako ekipa pobjedi, onda nema smisla pisat išta na trenerovoj temi, jer baš je on taj koji bi to trebao odredit, i sastavit taktiku i postavit ekipu na terenu, i to je vrlo jednostavno onda, ako ekipa igra loše može se reć nije im dan, mala je kriza, al kad je ekipa konstantno loša protiv iole jačih ekipa, zna se tko je kriv !

#rafaout
[quote name='Wisey' timestamp='1357406181' post='99394']
Da, taj dan nije bio njihov. Ista logika kao što je ti koristiš za naš meč protiv QPR-a.
Molim te nemoj mi reći da si pokušao uporediti Robbiejevu postavku protiv Barcelone ili Bayerna sa promiješanim sastavom Evertona.
Ferguson je isto tako prošle godine ispao i to u duplo slabijoj grupu, jedan City već dvije sezone zaredom ne može dalje od grupne faze... I njih bi trebalo šutnuti nogom, zar ne ?
Trener je odgovaran za većinu rezultata, naravno sve zavisi od očekivanja i ekipe kakvu ima.
I da, nismo bili u žešćim govnima već u običnoj krizi rezultata koja se desi svakom klubu, uzrokovana raznoraznim povredama, suspenzijama, dešavanjima van terena...

Uprava kluba nije smjela ni pogledati FSW-a pa makar bio i zadnji slobodan trener. To je šamar u lice nama, navijačima Chelseaja.

[i]We don't care about Rafa, he don't care about us, all we care about is Chelsea FC[/i]
[/quote]

Sta je to Villa promasila na toj utakmici pa nije bio njihov dan? Jednu-dvije sanse? Bas los dan. Ali to je ono o cemu pricam. I za tu utakmicu se trazi hiljadu pokrica samo da bi se umanjila ta pobjeda jer se ona desila pod Benitezom na klupi. To je tvoja stvar, ti tako razmisljas. Ja ne mogu biti takav. I nikakvom se ja logikom "loseg dana" nisam sluzio kad sam pominjao QPR, to si ti sam zakljucio. Nije to bio nas los dan, imali smo mi tu dvije 1 na 1 sanse, 2 zicera prije nego sto smo primili gol iz jedne normalne akcije QPR-a. Nije los dan kad Moses sa metar ne moze ugurati loptu u gol, kad Torres upropasti zicer. To je nesposobnost. Los dan ti je kad pogodis 3 puta okvir gola recimo.

Uprava Cityja je smijesna jer niko drugi ne bi toliko trpio Mancinija a FAchester nije otpustio Fergusona iz razloga jer je covjek tu preko dvije decenije, toliko se puta dokazao u svijetu fudbala ko je i sta je, toliko toga im je osvojio + su i tada znali da ce ostati na klupi jos 4-5 godina dok se ne krene po njegovu zamjenu sto je vrlo tezak zadatak.

Kada ispadnes iz LS, u ligi ispustis vodece mjesto, onda si u govnima. Preblago je reci da je to samo kriza.

I kad je vec tu, neka me Debeli osamari i kojim trofejom. Necu se buniti.

@Vinko
Nisam ja rekao da trener nema nikakve veze s rezultatima covjece, vec sam rekao da ima cesto situacija u kojima on ne moze ama bas nista uciniti kao kada se nasi isfulaju ko bolesni, a takvih situacija je bilo.
Pod Robbiejem smo bili losi protiv iole jace ekipe i ne znam onda sto ti pada tesko njegov otkaz.

#rafaout
Neuvjerljivi, tanki i vrlo loši argumenti pro-FSW štaba. Ni na jedan naš (anti-FSW) argument dosad nije kvalitetno replicirano, ako prelistate temu od samog početka vidjet ćete.

Odgovorno vam tvrdim sad i ovdje ako osvoji sve trofeje koji se mogu osvojiti do kraja sezone, ja ću ga i tad mrziti i jebati mu sve po spisku.
[quote name='Wisey' timestamp='1357424720' post='99571']
Neuvjerljivi, tanki i vrlo loši argumenti pro-FSW štaba. Ni na jedan naš (anti-FSW) argument dosad nije kvalitetno replicirano, ako prelistate temu od samog početka vidjet ćete.

Odgovorno vam tvrdim sad i ovdje ako osvoji sve trofeje koji se mogu osvojiti do kraja sezone, ja ću ga i tad mrziti i jebati mu sve po spisku.
[/quote]

Kako ti možeš kroz svoju jednostranu zatupljenost i mržnju uopće razaznati koji je argument po pitanju Rafe kvalitetan, a koji neuvjerljiv?
[quote name='visk' timestamp='1357427189' post='99589']
Kako ti možeš kroz svoju jednostranu zatupljenost i mržnju uopće razaznati koji je argument po pitanju Rafe kvalitetan, a koji neuvjerljiv?
[/quote]
Heh, e to je prvi dobar argument. Da se diskutovati.

Samo se od sebe onda postavlja pitanje gdje je zatupljenost ?
"Odgovorno vam tvrdim sad i ovdje ako osvoji sve trofeje koji se mogu osvojiti do kraja sezone, ja ću ga i tad mrziti i jebati mu sve po spisku."

Zatupljenost je u tome da bez obzira šta ta osoba učini i koja postignuća ili djela u budućnosti napravi ti nećeš promijeniti već unaprijed formirani stav o njemu.

Nevezano za tebe, osobno me najviše čudi kada se nešto kaže protiv Rafe da svi potežu ad hominem jer je prije vrijeđao Chelsea ili jer je trenirao našeg rivala, ali kada mou nešto kaže protiv drugih onda je kralj. Ako ćemo se voditi tom logikom navijača ispada da Mou nije dobrodošao u skoro niti jedan nogometni klub protiv kojeg je igrao.
[quote name='visk' timestamp='1357428069' post='99593']
"Odgovorno vam tvrdim sad i ovdje ako osvoji sve trofeje koji se mogu osvojiti do kraja sezone, ja ću ga i tad mrziti i jebati mu sve po spisku."

Zatupljenost je u tome da bez obzira šta ta osoba učini i koja postignuća ili djela u budućnosti napravi ti nećeš promijeniti već unaprijed formirani stav o njemu.
[/quote]
Nisam rekao bilo koja djela. Naprimjer, kad bi izišao u javnost i molio navijače da mu oproste, kad bi rekao da je pogriješio, kad bi se ponizio i pokazao nam da nije scousersko govno... Ali da su babi muda bila bi Ron Jeremy.

To nije zatupljenost, već principijelnost.
[quote name='Wisey' timestamp='1357428221' post='99594']
Nisam rekao bilo koja djela. Naprimjer, kad bi izišao u javnost i molio navijače da mu oproste, kad bi rekao da je pogriješio, kad bi se ponizio i pokazao nam da nije scousersko govno... Ali da su babi muda bila bi Ron Jeremy.

To nije zatupljenost, već principijelnost.
[/quote]

Principijelnost je vrlina poštivanja principa. Principi su najlakše rečeno set pravila i orjentira koji smatramo da trebamo poštivati da bi mogli živjeti mirno tj. biti u skladu s sobom ili s nekakvom našom savješću ili načinom razmišljanja.

Nemoj da moramo raspravljati (jer stvarno nemam volje i ne volim filozofske rasprave) o tome kako si ti išao kroz život imajući u vidu da će jednoga dana "scrousersko govno" postati naš trener i da ti od mladih dana imao utvrđeni set principa kako se ponašati u toj situaciji. I upitno je čak ako jesu principi što oni govore o tebi, jer tvoj "princip" je da čovjek mora se javno ponižavati i odricati dijela svog života u nadi da bi ti možda promijeniš mišljenje.

[b]Odgovorno vam tvrdim sad i ovdje ako osvoji sve trofeje koji se mogu osvojiti do kraja sezone, ja ću ga i tad mrziti i jebati mu sve po spisku.[/b]
[/quote]

Dobro.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1357413472' post='99489']

Pod Robbiejem smo bili losi protiv iole jace ekipe i ne znam onda sto ti pada tesko njegov otkaz.

[/quote]

Polaho dvanaesti, vidjet cemo i Rafu na djelu. Do sada je imao lahke protivnike a ne zaboravi da smo sa RDMom ove sezone poderali Arsenal i Tottenham i to u gostima, igrom smo poderali i United ali znas da se nije moglo protiv sudije... Sa RDMom smo imali pocetak sezone iz snova ali je uslijedila kriza, gdje je on platio cijeli ceh...
moram stat u Wajzovu obranu ovdje, ctirajući veliko Charlia Sheena "kako volje nekog tko tako priča o tebi ?" (jest da je to dio scenarija ali bitna je poanta :D ) Svi znamo što je rafa rekao i svi znamo da on tako misli, to nije nešto što je izlanup pa da se može opravdat afektom i izljevom frustracija, znamo što on misli o navijačima, o klubu o legendama Lampsu i Drogbi a i iz toga možemo pretpostavit što tek misli ostalima kada su mu njih dvojca posječni igrači. Ali zanemarimo pretpostavke i držimo se onoga što je on izjavio u više navrata, i imajući to na umu, ja vas pitam kako podržavat takvog čovjeka ? Mogu u obranu njegove teorije uzet i sebe za primjer, tj. moje mišljenje o Dembi, naime kad je prelazio iz Hoffenhaima u West Ham krajnje se nekorektno ponjeo prema čelnicima svog kluba i baš mi je bio mrzak, i na putu od West Hama pa sve do Chelsija meni je on postao sve draži, svojim izjavama, partijama, odnosno ostavljanjem srca na terenu za klub mi je postao sve draži i sad mi je stvarno simpa dečko/čovjek i drag igrač. On je te stvari napravio u afektu, bio je mlad puno mu se toga nakupilo u glavi i vjerojato je zato tolko tražio transfer protestirao bojkotirao što sve, Rafa s druge strane znamo da nije bio u toj situacija, stara je on kurčina i znao je što govori svih 19038503 puta kolko je izgovorio da je Chelsea umjetan klub i da su igrači loši/prosječni, i opet kažem znamo što misli i nekakvom isprikom i govorom o tome kako je o to morao ovorit ovo ono samo bi sebe pokopavao dublje i dublje. Nači suma sumarum rafu nevolimo i ne želimo u klubu. Međutim tvrdite da je zatupljujuće i glpo mrzit ga ako osvoji sve trofeje do kraja sezone (neće al metnimo pretpostavku). Ja to ipak nebi tako rekao, ja bi rekao da je to privrženost ! jer ako dođe rafa kojeg ti nevoliš i ne želiš i svoji hrpu trofeja a tvoje se mišljenje promjeni samo znaći da te kupio trofejima, a ako se navijača može kupit onda mislim da svi znamo o kkvom je navijaču riječ. S tim da se uzme u obzir da je ova situacija puno drukčija od one kad dođe u klub neki igrač kojeg si ti gledao i nije ti se svidio, pa ti kažeš da nevalja pričaš kako je greška itd. pa te on svojim igrama jednostavno razuvjeri, pa na kraju kažeš :bio sam u krivu ovaj je stvarno giračina !
Sad ispade da sam ja Rafin fan hahahha. A joj jeste smijesni.
Ljudi,videcemo rezultate na kraju sezone,pa cemo onda suditi.Za sada i nije toliko lose,trgnuo je malo ekipu,dajemo dosta golova,cak i na gostovanjima.Videcemo kad dodju jaci protivnici.
Jeste igramo ofanzivnije,ali sta je falilo pod Di Matteo-om,nismo iskidali Manchestera? Zavrsilo je tako kako jeste. Rafa je vec jedan trofej otpisao i to jedan od najvrednijih, teskom mukom stecena mogucnost za njegovu borbu,on je upropastio. To mu ne mogu oprostiti.Nas je zeznula krzi u klubu,a ne Di Matteo, pa na pocetku smo imali ekstra skor, sve smo i onda kidali 4-5 utakmica svakom dali po 4 komada i tada je Di Matteo vodio Chelsea. Di Mattea su igraci cenili i postovali,on je srcem radio za klub u tome je razlika izmedju Beniteza i Di-a.

[/quote]

Pokazao si koliko si plitak, i koliko tvoj mozak i intelekt popustaju pod mrznjom prema jednom coveku.
Stani na zemlju, vrati se na trenutak u realnost, i onda ces shvatiti sve nase arumente.
Posle se opet vrati u svoj svet snova, gde je sve savrseno iskreirano na nacin koji tebi odgovara ;)
I sad neka mi samo još jednom netko kaže da ovaj čovjek ne može barem malo utjecati da se Lampsu produži ugovor. Ne kažem da on odlučuje, ali odsustvo njegova angažmana je očigledno. RDM ne bi dopustio to.
Daj ba @cae, ne budi dijete. Pita se on nešto, al malo morgen. A i eto, ako je RDM bio svemoguć, ako je mogao uticati na te odluke, zašto nije ostavio Drogbu u klubu, zašto je dopustio da krenemo u sezonu samo sa Torresom??

Mani šuplje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.