Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kakav je strucnjak pokazao je u ove tri utakmice, a barem jednu je MORAO pobjediti.. Fulhama ili West Hama. Ali to je svjetski strucnjak kojeg je zaposlio jos bolji strucnjak koji se izgleda ne razumije ni u zaposljavanju pravih ljudi...
Jedva cekam da debeli dobije otkaz...
Ovaj ce izgledati cekati na pobjedu k'o Torres na svoj prvi gol.

Izmjene su mu totalno nelogicne.Izvodi Mosesa i Hazarda koji su po meni bili odlicni.Logicnije je bilo ako se vec ganjala pobjeda izvesti Mikela ili Ramiresa i baciti sve karte u napad.Puno kasni sa istim i treba mu neko reci da ima pravo na tri izmjene.
Tuga pregolema...hvala mu na ovom šoku, i njemu i Romanu. Samo bih želio da mi neko objasni šta je u ovom pozitivno... :-) To što je Rafa tu samo do kraja sezone??!
[quote name='Wisey' timestamp='1354381941' post='92378']
Marš iz kluba, govno jedno špansko ! Marš, majku ti jebem !
[/quote]
Lakse malo,Wisey.Dovoljne su bile samo prve tri reci iz tvog posta.Cini mi se da si fin momak,ne treba ti to.
Ma ja sam vjerovao da ovaj moze nesto napraviti od nas.Kontam sa ovom ekipom bi i ja izborio bar 4 mjesto.
Al' ovaj lapan nema veze s' vezom.
Stvarno ne znam sta vise zelim januar da dovedemo napadaca ili ljeto da ovaj tupan ode i dodje Gvardiola/Mourinho.
Kažu dobar taktičar, možda i jest, ali kao motivator, ustvari kao sveukupan stručnjak nije dorastao ovom poslu u Chelseaju.

Dans se frajer pogubio, ganja rezultat, a vadi dva najbolja igrača na utakmici, niđi veze... Već spomenuto, kasni s izmjenama, ne iskorištava sve, i to što iskoristi samo sjebe...

Jbg ja kontao snaći će se, ali na-a, ništa od toga... Neću psovati, svašta govorit, ali Rafa sazrio si za biroa...

Romane, mani igre. Dadni kome guzce ako treb, samo nam vrati Murinja...
Pušiona smo žešća, još samo treba da nemognemo ni Nordsjaeland kući dobiti! Benitez je kurac od.trenera,propalitet teški. mislim da ćemo biti prvi klub u svijetu što je u mjesec dana promjenio 2 trenera
Ma to vam je 100%, evo vidjecete bice frke sa Dancima. Ovaj kvazi trener je pogrijesio sto je uzeo posao, a Roman sto mu ga je dao. Za njega, mislim posle ovoga da nikad vise nece naci angazman (mozda u 3. ligi Holandije), dok Roman upisuje jos jedan veliki kiks.

Samo se pitam, ko je sledeci? Gvardiola, a sta ako njemu ne bude islo? Ko je onda sledeci? Murinjo, pa kad mu i on dosadi. Klop, Lev, Strama, Alegri?

Muka mi je kad pomislim u sta se klub pretvorio.
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/487086_448461211880189_1308781529_n.png[/img]

Rafa out everywhere
#RAFA OUT
[quote][color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif]The interim manager insists on two team-talks, speaking English to the English speakers and Spanish to others, which caused confusion in the dressing room at West Ham.[/font][/color][/quote]

Kreten na kub.
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=2]
[size=4]"Rafa on Torres: He is a great player and if he is the right positions they will play with him and if he's not they won't.
It's not just scoring goals. If you analyse the corners (against us) he was amazing, 2 or 3 times clearing the ball."[/size][/size][/font][/color]

NIsam Boga opsovao ne znam otkad.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354646034' post='92861']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3007-benitez-zadovoljan-sam-torresom-postize-puno-golova-na-treningu.html"]http://chelseabalkan...a-treningu.html[/url]

Ovakvog idiota nisu moje oči vidjele.
[/quote]

HAHAHAHAHAHAHA, sad je sigurno - poslan je od sotone da nas dokrajči
Benitez radi isto sto je radio i u Interu. Znamo kako je zavrsila njegova romansa sa Interom, sreca Morati je bio mudar i za brzo vreme najurio ga. Nadam se da i Abramovic ce to da uradi, jer boli me da gledam da ovakav tim, da moj Chelsea vodi supcina koja je do jucer pljuvala Chelsea. Nastrani to da je potpuni kreten i neadevakten za ovu poziciju, is strucnog i ljudskog aspekta. Ne slazem se sa ovom trenjerom i njegovom angazmanu nikako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.