Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jesu Danci slabiji rival,ali nasi momci su igrali viktoriju pred njihovim golom.To je delom i Benitezova zasluga.Mada,sacekacemo Sanderlend,da vidimo da li se ekipa trgnula.
Benitez ima 100% pobjeda u utakmicama lige prvaka s Chelsea

Ionako znamo da je ovdje do ljeta pa rekord će stajati :D
Ajde Bucko, sada ih nabrij i za Sunderland.
Dobre izmjene sinoc, posebno sto je izveo Matu jer nije bio vise potreban za onakvu utakmicu i dao vremena Ferreiri da osjeti teren.
Takodje pomjeranje Luiza na sredinu, da se isproba i ta varijanta.
Koliko god to zvučilo nevjerovatno dobar posao je odradio protiv Nordsa. Sad neka to ponovi protiv Sunderlanda da ne bude da je to bila samo slučajnost.
Hajde rumenko ucini nesto da se trgnemo i u premijershipu..
Zamjeram mu na uvodjenju Ryana na krilo. To nema vise nikakvog smisla, decko nije krilo i ne zna igrati krilo. Samo izgubimo ritam u utakmici kada on udje kao krilo. Uspio je malo prodrmati ekipu i evo vezali smo dvije pobjede. Ali treba se vezati jos par pobjeda pa da onda kazemo da smo izasli iz krize.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354987618' post='93720']
Zamjeram mu na uvodjenju Ryana na krilo. To nema vise nikakvog smisla, decko nije krilo i ne zna igrati krilo.
[/quote]

U najmlađim kategorijama je igrao krilo i zna igrati krilo !
[quote name='Kalouda' timestamp='1354987793' post='93721']
[/quote]

Ako zna onda to i ne pokazuje baš najbolje. Nek se on drži bekovske pozicije, imamo mi dovoljno krila.
[quote name='Kalouda' timestamp='1354987793' post='93721']
[/quote]

3x bolji na beku!
zadnje dve utakmice dobru je formaciju postavio(jesu bili slabiji timovi) ali opet, u kakvim smo govnima bili dva lepa rezultata, secate se kad smo izduvali 3:0 od crnih macaka da nam je sezona ispala sranje, sad smo ih dobili 3:1, valjda ce sezona krenuti u pravom pravcu, jos ako uzmemo svetsko klupsko prvenstvo atmosfera ce se znacajno popraviti, tores je malo zivnuo, samo pitanje je da li je opet ovo par dobrih utakmica od njega i onda post od 2-3 meseca, drago mi je bilo videti kako je plavusa zauzela se da izvede penal, sve u svemu nadam se da smo iz govana izasli, rafa cigane nastavi sa pobedama, al i dalje si govno
Ne razumem zašto Marin nije dobio priliku u drugom poluvremenu,ovo je bila idealna prilika za njega!!!!!!! Prvo poluvreme perfektno,drugo katastrofa,izbacuje Mozesa koji nastavlja sa dobrim partijama i ubacuje Bertranda,čemu sve to?Lamparda više ubacio kako bi se uvuko u dupe navijačima nego što nam je stvarno bio potreban
[quote name='chibabachi' timestamp='1355004590' post='93797']
Ne razumem zašto Marin nije dobio priliku u drugom poluvremenu,ovo je bila idealna prilika za njega!!!!!!! Prvo poluvreme perfektno,drugo katastrofa,izbacuje Mozesa koji nastavlja sa dobrim partijama i ubacuje Bertranda,čemu sve to?[u]Lamparda više ubacio kako bi se uvuko u dupe navijačima nego što nam je stvarno bio potreban[/u]
[/quote]

Slazem se za sve, osim podvucenog. Iskustvo i liderska sposobnost igraca kakav je Lampard mogu biti od vitalnog znacaja kod privodjenja ovakve jedne utakmice kraju.
Niste mi jasni sa ovim blaćenjem beniteza.. I meni je jedan od gadljivijih likova uopće a ne samo ka trener ali ja navijam za chelsea ne za rafu ... Podržavat ću i crnog cigana dok nosi plavi dres ili je dio ekipe bilo ka trener ili bilo šta drugo. Toliko
Moze zamena trenera na leto :D

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Rafa Benitez is the leading contender to succeed Jose Mourinho at Real Madrid."[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]By [/size][/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Daily Star.[/size][/font][/color]
To bi bio sahovski potez.
  • Autor
Sto se Bertranda tice.. Bio sam skeptican kad ga je uveo sada protiv Sunderlanda, ali je odlicno odigrao.. Nadalje, tad smo imali visoko vodstvo i nije bilo potrebe za uvodjenjem nekog ofanzivnijeg.
Sto se tice Marina, on nazalost nema buducnost u klubu i najbolje za sve je da na zimu ode.. Makar na posudbu.
[quote name='essien5' timestamp='1355044895' post='93834']
Niste mi jasni sa ovim blaćenjem beniteza.. I meni je jedan od gadljivijih likova uopće a ne samo ka trener ali ja navijam za chelsea ne za rafu ... Podržavat ću i crnog cigana dok nosi plavi dres ili je dio ekipe bilo ka trener ili bilo šta drugo. Toliko
[/quote]
Ne!
kaže neka se ferguson boji. stići ćemo ih, united mora kiksati negdje...
ma kixat će scumovci, al šta znači kad ćemo kixati i mi..pozicija za LP iduće sezone je nama plafon garantiram..
čuj stiće će ga, stići ćemo pičku materinu, tu se patimo sa jebenim korinćiansom majke im ga nabijem..
i koji kurac ne mjenja kad vidi da nekom igraču nije dan, pa zamjeni na poluvremenu odmag, imaj jebena muda, a ne po tekmi on napravi izmjenu do dvije maximalno, a i to mu mrsko kako vidim..

ali neka, neka se kuha roman na svojoj vatri..
samo mi žao što sam sebi čupam nerve bezveze..a slijedi mi i salva pizdarija od idiota koji samo čekaju kix da pikaju..al to mi nije nikada bio problem, volim udarati kontru i uvijek ću je udarati..

BLUE TILL I DIE
Eto,covjek je vidio nesto pozitivno danas..........

[url="http://www.chelseafc.com/club-world-cup-article/article/3010355/title/benitez-plenty-of-positives"]http://www.chelseafc.com/club-world-cup-article/article/3010355/title/benitez-plenty-of-positives[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.