Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1357917174' post='101053']
RB reveals Demba Ba had a hamstring niggle pre-Swansea so couldn't play much of the game, so [b]Torres had to play with a stomach bug[/b]. #CFC
[/quote]

kako mi se gadi sve ovo...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357900836' post='100979']
Aj u neki euro da bih osvojio vise bodova od kolege istoricara :D :P
[/quote]
Makar bismo ih motivisali, jebo Ćiru kako bismo ih ja i ti spremili za tekmu. Ja bi preuzeo Luiza na svoje, ih kako bi meni taj igro kaj simplon na onom terenu. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1357939958' post='101130']
Makar bismo ih motivisali, jebo Ćiru kako bismo ih ja i ti spremili za tekmu. Ja bi preuzeo Luiza na svoje, ih kako bi meni taj igro kaj simplon na onom terenu. ;)
[/quote]

Ako se ne bi pre toga posvadjali oko taktike :D
Jebo taktiku, taktika je pičkin dim. Pa i za FSW-a pričaju da je neki taktičar :-j
Samo pustiš čarobnjake s lanca i opa cupa, golova ko kiše. :D
Imaj muda pa ostavi Panja na klupi.
Dembu protiv Swansea pri rezultatu 1:0 za Swansea uvodi u 82.minuti igre .
Torres protiv Stokea pri rezultatu 3:0 uvodi u 70 minuti .
Dalje Ferreiru uvodi nigdje Ake-a iako je vec utakmica odavno rijesena .
Mozete vi pisat #rafaout koliko ocete, ali budite sigurni da je malo trenera koji bi nas ovako dobro vodili na gostovanjima ;)
Vec kuci nemamo toliko dobar ucinak , u zadnje 2 utakmice nismo zabili gol, a igrali smo protiv QPR-a i Swansea pa sam zato izdvojio gostovanja ,,, Everton, Stoke, Norwich su među najtezih 5-6 gostovanja u ligi 100%
  • Autor
[quote name='Chester' timestamp='1358079367' post='101506']Mozete vi pisat #rafaout koliko ocete, ali budite sigurni da je malo trenera koji bi nas ovako dobro vodili na gostovanjima ;)
Vec kuci nemamo toliko dobar ucinak , u zadnje 2 utakmice nismo zabili gol, a igrali smo protiv QPR-a i Swansea pa sam zato izdvojio gostovanja ,,, Everton, Stoke, Norwich su među najtezih 5-6 gostovanja u ligi 100%[/quote]

Koja nam korist od toga. Podsjeća mr na kravu koja dadne mlijeko pa se onda nogom židne i sve to prolije.. A Rafa je vo.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
postavio je jucer dobro ekipu,nije dobro sto je postavio Bertranda na krilo pored Marina,nek smo mi pobijedili ali uvijek treba Marin da dobije sansu na krilu prije Bertranda,i opet bolje igramo u gostima nego kod kuce,pobijedili smo i Everton i Stoke na gostovanjima gdje smo svi ocekivali da cemo prosut bodove ali smo ih prosuli kod kuce protiv Fulhama, QPR, Swansea.
[quote name='Chester' timestamp='1358079367' post='101506']
Mozete vi pisat #rafaout koliko ocete, ali budite sigurni da je malo trenera koji bi nas ovako dobro vodili na gostovanjima ;)
Vec kuci nemamo toliko dobar ucinak , u zadnje 2 utakmice nismo zabili gol, a igrali smo protiv QPR-a i Swansea pa sam zato izdvojio gostovanja ,,, Everton, Stoke, Norwich su među najtezih 5-6 gostovanja u ligi 100%
[/quote]

Bridge je bila tvrđava pod Mourinhom, a s njim je postao samo obican teren za goste, #RAFAOUT
Najbolji potez do sada je pustanje Piazona na pozajmicu u Malagu.
Decko ima kvalitet da se nadje njihovom prvom timu, a igrace i Ligu Sampiona.
Prva pohvala, s moje strane ;)
NE znam zasto Oscara nije izvadio vani OCAJAN JE BIO .
Mogao je i Mata na hladjenje neka udje Marin ili neko drugi .

Koliko sam ja vidio on je izvrsio jednu jebenu izmjenu u cijelih 90 minuta .

Cekam izjavu u stilu : Nismo izgubili 2 boda nego osvojili 1 .

[img]http://24.media.tumblr.com/ba15675409967398fea6b144eb69d894/tumblr_mfnofqUuKY1qe8a0fo2_r3_500.gif[/img]
[url="http://www.youtube.com/watch?v=BO0eLZ0Z-m0"]http://www.youtube.com/watch?v=BO0eLZ0Z-m0[/url]

Pitanje mi jedno davno na um pade, oj DEBELI SMRADE šta ti igrači rade? Navijači su bez nade nikako da shvate, dok se gazde slade ostali se pate!! MRŠ IZ SVETINJE KRME DEBELO!
Mrš govno jedno, ne obrijano, jebem li ti svu familiju rumensku, da ti jebem. Pa kako te bolan nije stid, jesil doso da budes klan sa onim panjem od tvoje plavusice da nas unistis, jbem li ti majku loosersku, da ti jebem. Kako ces sutra da pogledas nekog drugog sem Torresa, jel ti mislis na buducnost da neces vise nikad moc nista nigdje uradit, sa takvom ekipom da na taj nacin igras i da na taj nacin gubis bodove, jebo li ti Terry zenu i ona ti rodila 11 ero djece i svi voljeli Chelsea vise neg tebe, da ti jbem glavu rumenu.

#RAFAOUT ma kurac RAFA ti ne zasluzujes da se i zoves imenom, jebo li te Torres u debelo prkno

#RUMENKOOUT #PLAVUŠAOUT
Polako privodi kraju svoj boravak u Londonu.Zadnje vesti su da je rezervisao kartu u jednom smeru,za nedelju vece.
Najgore od svega je što smo znali da neće uspjeti u Chelseaju, te da će otići u siječnju ili veljači (ožujak neće dočekati), a uz to smo znali da će nas uništiti ko Liverpool i Inter - ekipe koje se ni dan danas nisu oporavile od njega. To priznaju i njihovi navijači. Znači Abramovič nas je namjerno ukopao kada ga je doveo, a RDM-a otpustio. Da je RDM ostao, ja vjerujem da bi mi vratili formu davnih dana i do sada bili drugi na tablici barem.

A ako je RDM-ovo ispadanje iz Lige prvaka razlog da nas Abramovič uz pomoć Beniteza ukopa na svim ostalim frontovima ,e neka nam se onda ovo dešava.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.