2. januar 2013.13 god. comment_98819 Pod Robbiejem: - 3. mjesto, 4 boda manje od lidera s utakmicom protiv njih Pod Govnetom: - 4. mjesto, iza Tottenhama, 14 bodova manje od lidera That's a fact. Prijavi
2. januar 2013.13 god. comment_98829 nije kriv benitez za ovu utakmicu nazalost moram reci.. sanse se nisu iskoristile gosti nisu napali do 60 minute.. nema veze sto nije poceo s matom i edenom..i ovi igraci su mogli rijesit utakmicu samo da su uspjeli okvir pogadjat Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_98970 http://www.weaintgotnohistory.com/2013/1/3/3832306/congratulations-rafael-benitez-you-have-won-the-prize-for-the-worst Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_98987 Jedina dobra stvar mu je ta sto je stavio Luiza na zadnjeg veznog, i sto mu Mikel ne igra tako cesto, i dobro mu je to sto je dao priliku Piazonu i Aketu, a za ostalo je daleko ispod RDMa. #rafaout #torresout Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_98995 ja bi najradije di mattea al ne krivim ovog covjeka za poraz uopste opet kazem. pobjedio je evertona jednu jaku ekipu, ubili aston villu.. interesuje me samo mec protiv arsenala.. kako ce tu posao odradit Prijavi
3. januar 2013.13 god. comment_99001 Dovoljno i budali da shvati kakvog to strucnjaka imamo.. Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99121 http://www.theinteriorgallery.com/prod_images_blowup/0304172.jpg Benitez? Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99148 [quote name='Brane' timestamp='1357164753' post='98784'] Samo ću jedno pitanje postaviti: Gdje bi nakon ovoga bio Roberto di Matteo? #romanout, #rafaout, #torresout [/quote] Glupo pitanje od nekoga za koga sam mislio da je pametniji. Bucko ostaje do leta, bez obzira na ucinjeno Roman Abramovic je resio da zrtvuje sezonu u nadi da ce svog ljubimca, Pepa Guardiolu privoleti da preuzme Chelsea. Nemojte dzaba trositi zivce na nesto na sta nemate ama bas nikakvog uticaja. Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99179 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357320318' post='99148'] Glupo pitanje od nekoga za koga sam mislio da je pametniji. Bucko ostaje do leta, bez obzira na ucinjeno Roman Abramovic je resio da zrtvuje sezonu u nadi da ce svog ljubimca, Pepa Guardiolu privoleti da preuzme Chelsea. Nemojte dzaba trositi zivce na nesto na sta nemate ama bas nikakvog uticaja. [/quote] Pa mi kao navijači ni u čemu skoro nemamo utjecaja što se tiče poslova u klubu, pa opet raspravljamo i s vremena na vrijeme gubimo živce. Čemu bi forum služio kada se ne bi izražavala mišljenja njegovih članova, imali oni utjecaja na ono o čemu pričaju ili ne. Svjestan sam ja druže da će Debeli ostati do ljeta, ali sam želio reći da je Roman nakon pada forme i rezultata dok je Robbie bio na klupi potegao sjekiru i sasjekao ga s te funkcije. Samo je čekao tu prvu krizu da ga napuca, dok će smeće iz Liverpoola koje ni po čemu nije zaslužilo doći na klupu Chelseaja umjesto jedne od njegovih najvećih legendi - ostaviti još pola godine. Zašto? Zato što je budala. Dobiva se osjećaj kao da od Chelseaja želi napraviti jebeni Looserpool. Zbog tog ovo na kraju ( romanout, rafaout, torresout ), jer ne želim da moj klub izgubi dušu, ne želim da prestane biti ono zbog čega sam ga kao klinjo zavolio i zbog čega mi je prirastao srcu. Želim da Chelsea bude - Chelsea. To je bit mog posta, kojeg, vidim, nisi na pravi način razumio. Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99187 Čekaj malo, vi tvrdite da će ovaj kreten ostati na klupi samo do ljeta. A šta ako ne bude tako, ako dobije stalni ugovor ? Šta onda ? Prijavi
4. januar 2013.13 god. comment_99220 [quote name='Wisey' timestamp='1357332082' post='99187'] Čekaj malo, vi tvrdite da će ovaj kreten ostati na klupi samo do ljeta. A šta ako ne bude tako, ako dobije stalni ugovor ? Šta onda ? [/quote] Ako dobije stalni ugovor, dobice ga bez obzira na to da li se ja slazem sa tim ili ne. Davno, davno, kada je Jose sramno oteran sa klupe, shvatio sam da stvari u klubu i nisu tako ruzicaste, kao sto su do tada izgledale... Sve sto se od tada do dana danasnjeg dogadjalo i dogadja u klubu je radjeno po istom scenariju. Tri su trenera u Chelseaju napravili neke rezultate, u Romanovoj eri. Jose i Carlo su stradali zbog Lige Sampiona. Robbie je osvojio Ligu Sampiona, pa ga ni to nije spaslo otkaza. Ne postoji nista, sto Bucko moze da uradi,sto bi mu omogucilo stalan posao u klubu On brani Torresa, ali cak i da Plavusa postigne 100 golova do juna meseca, a Chelsea ne osvoji trofej, Rafa leti. Da Guardiola ovog trenutka pozove Romana i kaze mu da prihvata posao, Rafa leti. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99231 Pa onda cijela diskusija, cijeli forum i sajt gube smisao. Ni na šta mi ne utičemo direktno, pa opet o tome pričamo. Ja vas pitam, vas koji podržavate FSW-a i opravdavate to činjenicom da je on samo privremeni trener, šta će biti ako on dobije trajni ugovor ? Nisi mi odgovorio na to. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99254 Znaci ako ga ne zovem FSW ne pisem stalno #rafaout i ne kukam kako od Chelsea pravi Liverpool, automatski ga podrzavam Ceo moj prethodni post je odgovor na tvoje pitanje. Ne postoji nista sto on moze da uradi da bi dobio stalan posao. On ne zna da "upravlja" igracima koje je Roman doveo u Chelsea. Sve klubove koje je vodio zasnivao je na fizickoj spremi, izdrzljivosti i sirovoj snazi. Ne snalazi se sa carobnjacima fudbala kakve Chelsea ima u timu. Ne zna kako da postavi taktiku i stil igre koji odgovara takvom kadru. On nije uradio nista, osim sto je preslikao Robbievih 4-2-3-1. Jeste Luiza pomerio liniju napred, ali to i nije neko otkrice. Kad covek ne zna kako da rukovodi materijalom koji mu je dat, ne moze nista ni napraviti. Nece njega ni preporodjeni Torres, ni Falcao da spasu, jer on ne zna posao onako kako to Roman izricito zahteva. Zato ti ja garantujem da on nece dobiti stalan posao. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99264 realno, prije da će Rafa dobit produženje ugovora nego da će doći Guardiola...živi bili Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99273 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357350459' post='99254'] Znaci ako ga ne zovem FSW ne pisem stalno #rafaout i ne kukam kako od Chelsea pravi Liverpool, automatski ga podrzavam [/quote] Nego šta. A ako je tako kako ti kažeš, pa zašto je onda doveden ? Ja tebi garantujem da smo pustili boljeg trenera za lošijeg. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99286 [quote name='Wisey' timestamp='1357383619' post='99273'] Nego šta. A ako je tako kako ti kažeš, pa zašto je onda doveden ? Ja tebi garantujem da smo pustili boljeg trenera za lošijeg. [/quote] Nekad mi se cini da uopste ne citas sta pisem, vec samo napamet stancujes.. A zasto si ti tako siguran da ce on dobiti "stalan" posao ?! Opet moram da se ponavljam. Greska je sto je Roman otpustio Robbie-a. To je aksiom. Znam koliko smo svi zeleli ostanak coveka koji je legenda kluba, i koji zasluzuje mesto trenera istog. Sagledavajuci situaciju od trenutka njegovog otpustanja, sva iole ozbiljna trenerska imena su bila pod jakim ugovorima, a i retko ko bi se odlucio da sedne na klupu Chelsea-ja kada ga verovato ceka ista sudbina kao prethodnika. To sto si ti negde procitao da Bucko ima opciju produzenja ugovora, mozes da okacis macki o rep. Robbie je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produzenja na jos jednu. A kada je otpusten ?! Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99302 mrš iz kluba govno jedno usrano cigane nedojebani izrode šugavi usrani, mrš da te moji oči nevide više, govno jedno, on će na Lamparda cigane jedan usrani, mamu ti je jebo polovni igrač , sva sreća da je Lampard čovjek ma šta čovjek ljudina, svaka mu čast ja da sam an nejgovu mjestu već bi mu triput s palicom na treing došao i ubio Boga u njemu, ai Terry bi mu mogo izjebat pol ženske familije i koju zidarsku zaljepit, on se našo petljat u njihov odnos, jeli igane debeli ? dok su ti dečki uz bok jedan drugom gradili Chelsijevu pvjest ti i si jeo slonove tmao u španiji i onda dođeš i nešto imaš reč o njihovom odnosu ? pa matere mi ubio bi ga sad, pa govno jedno usrano nepojebano daBog da mu netko gurno onu vruču metalnu šipku u šupak usrani masni, jebo ti konj mater nasred tratine cigane usrani MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ govno usrano. Ako Wajz hoće reč da se boji da će govno dobit stlni ugovor moram se složit s njim. Neznam koji je to trener ima tolko nizak kocjent inteligencije da budali onoj sjedne na klupu, nitko ne želi tako brzo izgubit posao, dok ovaj kreten ko da gotivi privremene managere, za neuspješnu sezonu okrivit će Dittea i njegove rezultate (kolko god to bilo smješno al štaš kad cigan može kako mu se prdne) i jednostavno dat rafi ugovor, do kraja sezone će i on dobit otkaz samo je pitanje u kojem dijelu sezone ali sigurno da kraj neće dočekat e a tko če onda doć to nebih mogao znat, nevidim tko bi, osim ako dotični nije u nekim kockarskim dugovima pa mu treba jebena otpremnina nabrzaka ili ako nije netko tko se probija i tko se želi reklamirat (iz istog razloga zašto je smrad došao) ili ako pak sam roman ne sjedne na klupu, a to bi najviše volio od svega Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99312 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357389515' post='99286'] Nekad mi se cini da uopste ne citas sta pisem, vec samo napamet stancujes.. A zasto si ti tako siguran da ce on dobiti "stalan" posao ?! Opet moram da se ponavljam. Greska je sto je Roman otpustio Robbie-a. To je aksiom. Znam koliko smo svi zeleli ostanak coveka koji je legenda kluba, i koji zasluzuje mesto trenera istog. Sagledavajuci situaciju od trenutka njegovog otpustanja, sva iole ozbiljna trenerska imena su bila pod jakim ugovorima, a i retko ko bi se odlucio da sedne na klupu Chelsea-ja kada ga verovato ceka ista sudbina kao prethodnika. To sto si ti negde procitao da Bucko ima opciju produzenja ugovora, mozes da okacis macki o rep. Robbie je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produzenja na jos jednu. A kada je otpusten ?! [/quote] Opet isto. Greška što je otpušten, to u redu. Ali nigdje ne kažeš da je greška što je doveden FSW ? Nisam siguran, naravno da nisam ali zašto si ti toliko siguran da je on samo privremeno rješenje ? Ja samo razmatram mogućnosti. A trenutno je realnije da će nam ovaj ostati tu nego da će doći Jose ili Pep (ili neko drugi). I iskreno ja se bojim toga, jer je Rus pokazao da je na sve spreman i da ga ne zanima šta ljudi koji ovaj klub vole x puta više od njega o tome misle. PS. i molim te nemoj mu tepati Bucko Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99313 Ja ne volim Debelog ali mi je mrsko pisati i prosipati fazone: #rafaout, FSW itd. Ako vama to predstavlja neku vrstu olaksanja, izduvnog ventila, slobodno pisite. Mada nema potrebe da to ama bas svaki put pisete. Dovoljno je 3-4 puta. Mislim da je to htio reci Whisper. Najbolje bi bilo da to fino stavite u potpis pa da se vidi gdje god postujete a da teme postedite tih parola. Ali meni je to nebitno niti mi smeta. Ja Debelom necu suditi sve dok se sezona ne zavrsi. A da ja sada govorim da je Robbie bolji trener od Debelog, necu. Ovaj poraz protiv QPR-a nije samo zasluga Debelog vec i nekih drugih stvari koje su nam poznate duze vrijeme vec. Promaseni ziceri su nas kostali bodova i bodova, a poslije toga smo po pravilu primali golove. Ono sto je meni nevjerovatno licemjerno i ogavno je to sto se minimalizuje i svaki rezultat ovog covjeka. I ta pobjeda protiv Ville koja je 2. najveca u istoriji PL se blati rijecima kako je Villa ocajna a ta ista Villa nije imala nijedan poraz u 5 meceva prije dolaska na Bridge. Da je tako lako dati 8 golova na utakmici, onda bi Real i Farcelona svako drugo kolo ispracali protivnike sa toliko komada. Previse licemjerno. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99322 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1357395638' post='99313'] Ja Debelom necu suditi sve dok se sezona ne zavrsi. A da ja sada govorim da je Robbie bolji trener od Debelog, necu. Ovaj poraz protiv QPR-a nije samo zasluga Debelog vec i nekih drugih stvari koje su nam poznate duze vrijeme vec. Promaseni ziceri su nas kostali bodova i bodova, a poslije toga smo po pravilu primali golove. Ono sto je meni nevjerovatno licemjerno i ogavno je to sto se minimalizuje i svaki rezultat ovog covjeka. I ta pobjeda protiv Ville koja je 2. najveca u istoriji PL se blati rijecima kako je Villa ocajna a ta ista Villa nije imala nijedan poraz u 5 meceva prije dolaska na Bridge. Da je tako lako dati 8 golova na utakmici, onda bi Real i Farcelona svako drugo kolo ispracali protivnike sa toliko komada. Previse licemjerno. [/quote] Realno Villa i jest očajna bila. Taj dan nije bio njihov, užasno su odigrali. Njima je Wigan u gostima ladno zavukao tricu, prošlu tekmu su odigrali x sa Swanseajem a trebali su primiti jedno 7 komada koliko je bilo zicera za Velšane, Tottenham ih je nokautirao isto, neprepoznatljivi City nabušio komotno... Nije lako dati toliko golova, ali u toj utakmici više zasluga imaju igrači koji nisu stali, koji su igrali do kraja i koliko god golova mogu dati a ne trener. Njegova taktika bi trebala doći do izražaja u mečevima kao što je onaj protiv Corinthiansa. Ono Svjetsko prvenstvo smo morali uzeti žmireći. Pa onda Everton bez 3-4 glavna igrača nas potpuno nadigrao, stvarao šanse, nije imao sreće i nekako ih na jedvite jade uspijemo dobiti. Al hajd to i prolazi. A kad već njemu daješ zasluge za pobjedu nad Villom, onda mu moraš dati 'zasluge' i za poraz od QPR-a. Prvi nakon 34 jebene godine na Stamford Bridgeu. Heeej, 34 godine. Ma fuj. Još ako nam usere domaći rekord protiv Spudsa, treba ga iskasapiti. Al to je zato, reko sam već, što on ne zna šta to znači za ovaj klub. Mogu se kladiti da je on pobjedu nad Evertonom posvetio Liverpoolu. Govno scousersko. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99333 Cuj taj dan nije bio njihov... Mene boli kurac koji je njihov dan u sedmici, mi smo tu utakmicu dobili sa laganih 8:0. I taj Everton smo dobili, boli me kita kako. Jesmo imali srece, ali daleko vise smo imali pod Robbiejem a onda su se samo hvalospjevi pisali. Da ga je FAchester dobio na isti nacin kao mi, onda bi isle price o sampionskom mentalitetu. Rekoh vec, licemjerno je sve to. Ako ces svaku pobjedu pripisivati treneru kao i poraz, ja onda ne znam zasto se cudis sto je Robbie dobio otkaz kad smo kao prvaci Evrope ispali u GRUPI. Daleko od toga da se na sve gleda tako. Ja ne planiram sada ici tekmu po tekmu i analizirati Debelog. Ubacio je ekipu u kakav-takav pobjednicki ritam kad smo bili u zescim govnima, vezali pobjede, desio se QPR. Sad treba gledati da se opet vezu 3-4 pobjede ako je ikako moguce. Ali ne pada mi na pamet da ja sada navijam da Chelsea izgubi samo da bi Debeli dobio otkaz. Ja tako ne razmisljam. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99381 Dobar posao danas sa postavljanjem Dembe u startnu i ne uvođenjem plavušice, bravo debeli. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99394 Da, taj dan nije bio njihov. Ista logika kao što je ti koristiš za naš meč protiv QPR-a. Molim te nemoj mi reći da si pokušao uporediti Robbiejevu postavku protiv Barcelone ili Bayerna sa promiješanim sastavom Evertona. Ferguson je isto tako prošle godine ispao i to u duplo slabijoj grupu, jedan City već dvije sezone zaredom ne može dalje od grupne faze... I njih bi trebalo šutnuti nogom, zar ne ? Trener je odgovaran za većinu rezultata, naravno sve zavisi od očekivanja i ekipe kakvu ima. I da, nismo bili u žešćim govnima već u običnoj krizi rezultata koja se desi svakom klubu, uzrokovana raznoraznim povredama, suspenzijama, dešavanjima van terena... Uprava kluba nije smjela ni pogledati FSW-a pa makar bio i zadnji slobodan trener. To je šamar u lice nama, navijačima Chelseaja. [i]We don't care about Rafa, he don't care about us, all we care about is Chelsea FC[/i] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.