7. januar 2013.13 god. comment_100024 Izjava FSW-a na uokvirena na Anfieldu: [img]http://www.balls.ie/wp-content/uploads/2012/11/benitez.jpg[/img] A evo i još nekih: 'I am sure Chelsea do not like playing Liverpool. When they are talking and talking and talking before the game it means they are worried, maybe they are afraid.' ''Have you seen Santos or Sao Paolo or Boca Juniors? Chelsea are very good but there are lots of very good teams.†“Before, I said that they were maybe the best supporters in England. Now maybe they are the best supporters in Europe.†- o scouserima "Chelsea is a big club with fantastic players, every manager wants to coach a such a big team. But I would never take that job, in respect for my former team at Liverpool, no matter what. For me there is only one club in England, and that's Liverpool." "To me, Arsenal played much better football two or three years ago. They won matches and were exciting to watch. Barcelona and Milan too. They create excitement so how can you say Chelsea are the best in the world?" - nakon naše prve titule poslije 50 godina, ekipa koja je osvojila rekordan broj bodova u prvenstvu i završila sa samo jednim jedinim porazom “It feels as if I have been on a permanent honeymoon since I arrived here; I am on a cloud and I feel as if with Liverpool I have found the love of my life.†"After the game, Sheila, who was sitting right in line in the main stand, said to me that the ball had crossed the line. She is a very honest person and that was good enough for me...it was a goal." -onaj mitski nepostojeći gol ________________________________________________________________________________ Pametnom dosta. Prijavi
7. januar 2013.13 god. comment_100026 kod rafe je to ovako [img]http://img24.imageshack.us/img24/5161/21262112.png[/img] dok bi s pravim trenerom to trebalo biti ovako [img]http://img703.imageshack.us/img703/2741/74999389.png[/img] nema tog zajedništva s rafom...može on osvojit šta hoće, ali on ne pripada ovdje i zato je najbolje da što prije ode Prijavi
7. januar 2013.13 god. comment_100087 uuuuuu neko se pravi vazan s logikon sta je ucia ove godine oooooo inace rafa se ovo kla s mou s ovin izjavama koja koljacina Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100126 Ammare, svaka ti cast. Ocigledno je bilo vrijeme da nas podsjetis na te stvari. Kad god procitam te izjave doticnog, osjetim gorcinu i mrznju prema tom covjeku... Rafa je dvolican i licemjer, a takvi su mi najmrzi!!! Nije on branio svoj interes i interes kluba, on je te izjave govorio da bi nas ponizio... Nismo mi jedini koji govorimo negativno o ovome covjeku. Meni je X prijatelja koji nisu navijaci Chelsea reklo dosta negativnih stvari o Rafi i skoro svi su se slozili da je postavljanje njega za privremenog trenera los potez uprave a isto tako otkaz RDMu... Nevjerovatno je koliko Di Mattea cijene drugi, cak vise i od nekih navijaca ovdje na forumu. Dok sa druge strane Rafu malo ko cijeni. Otkako je RDM preuzeo Chelsea, nikad do tad nisam primijetio vise postovanja od drugih navijaca prema Chelseau. Imao sam osjecaj da svi vole Chelsea. RDM nikad nije rekao neku los rijec o nekom klubu, igracu ili navijacima i nije tezio ka tome da rivala ponizi kako bi stekao ljubav navijaca ili da bi motivisao svoje igrace... Prijavi
8. januar 2013.13 god. comment_100139 [quote name='Wisey' timestamp='1357575309' post='100024'] "Chelsea is a big club with fantastic players, every manager wants to coach a such a big team. [b]But I would never take that job, in respect for my former team at Liverpool, no matter what. For me there is only one club in England, and that's Liverpool.[/b]" [/quote] Gospodin čovek od reči! Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100318 evo od naseg waitera [img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01403/rafael_benitez_1403763i.jpg[/img] Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100319 Joj kako me živcira ova njegova ružna debela faca! #debelismradout Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100362 Mislim da je vreme za veliku trampu...Benitez put Madrida, dr Mou put Londona.. Samo to nama treba,nikakva pojacanja,ostanak legendi i povratak "posebnog" to bi bilo najvece pojacanje za nas u ovom trenutku. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100394 [quote name='Blues_95' timestamp='1357742984' post='100390'] Ljepsa zena od njega xd [/quote] Jah ko da je to teško... Kad bi recimo Kvazimoda stavio, onda bi se dalo diskutovat. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100562 Bravo debeli smrade, samo ti nastavi radit izmjene u 80. minuti i nadalje! #debelismradout Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100579 Sve izmjene odradio na vrijeme, stvarno sam ponosan na njega danas, besprijekorno je odradio svoj posao. Samo jedna zamjerka - mislim da je mogao dati Torresu još bar dvije minute igre više, ionako od Dembe nikakve koristi. Torres bi bar mogao nešto napraviti za to vrijeme, a ludi crnjo nije sposoban ni duela dobit. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100583 Nikada ne mogu shvatiti njegove kasne izmene.Ako se ne plasiramo u finale liga kupa,momentalno mu uruciti otkaz. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100589 kakav smrad ajde Ivanović kiksa, primimo gol i šta ćeš, događaju se kiksevi ali šta ovaj majmun radi po pitanju okretanja rezultata u našu korist? apsolutno ništa drži u igri onog plavušana mutavog za kojeg ja osobno ni dan danas nisam siguran kako je uspio biti najbrži spermić... ma ne vrijedi trošit tipkovnicu za komentiranje ovog slona.. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100594 jebo ti Tores zenu samo ti njega drzi cijeli mec da igra a sam neznas kakvog igraca imas na klupi,vec sad si sazreo za biroa,gube se mecevi od QPR i Swansea. Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100604 Dobro da ova konjina nije išao radit izmjene u 92 minuti. Je*em ga glupog Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100621 ma glup je da bolje ne moze biti glup, nek si stava torresa za vodonosu!! Prijavi
9. januar 2013.13 god. comment_100652 A ja ispao glup jer sam na jednu milisekundu pomislio da smo možda zahvaljujući i njemu pobjedili A. Villu. A jučer se vidjelo šta je A. Villa, a šta smo mi danas. VELIKA GREŠKA s Torresom večeras i što je Ba bio na klupi. Uvjeren sam da bi bilo 3-0 za nas da je Ba igrao od prve minute. A Rafi poručujem: [size=6][b]FSW OUT! [/b][/size] Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100687 [color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Benitez asked if Chelsea looked more dangerous in the last 10 minutes with Ba than in the previous 80 with Torres. "No, I don't think so."[/background][/font][/color] Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100690 [quote name='Wisey' timestamp='1357575309' post='100024'] Izjava FSW-a na uokvirena na Anfieldu: ... 'I am sure Chelsea do not like playing Liverpool. When they are talking and talking and talking before the game it means they are worried, maybe they are afraid.' ''Have you seen Santos or Sao Paolo or Boca Juniors? Chelsea are very good but there are lots of very good teams.†“Before, I said that they were maybe the best supporters in England. Now maybe they are the best supporters in Europe.†- o scouserima "Chelsea is a big club with fantastic players, every manager wants to coach a such a big team. But I would never take that job, in respect for my former team at Liverpool, no matter what. For me there is only one club in England, and that's Liverpool." "To me, Arsenal played much better football two or three years ago. They won matches and were exciting to watch. Barcelona and Milan too. They create excitement so how can you say Chelsea are the best in the world?" - nakon naše prve titule poslije 50 godina, ekipa koja je osvojila rekordan broj bodova u prvenstvu i završila sa samo jednim jedinim porazom “It feels as if I have been on a permanent honeymoon since I arrived here; I am on a cloud and I feel as if with Liverpool I have found the love of my life.†"After the game, Sheila, who was sitting right in line in the main stand, said to me that the ball had crossed the line. She is a very honest person and that was good enough for me...it was a goal." -onaj mitski nepostojeći gol ________________________________________________________________________________ Pametnom dosta. [/quote] Benitez je loša, dvolična osoba, istina. Ali nije imao posla ne znam otkad i normalno da će prihvatiti ovaj posao, jbga, uletilo mu. Ono što želim reći... Roman Abramovič ovime je opet pokazao koliko voli svoj klub, ja Benitezu neću riječ reći, svi smo znali kakav je i što je i prije, samo Abramovič je kriv što je taj čovjek na klupi. Da ima ljubavi, lakše sve, bilo bi, da ima ljubavi, da ima ljubavi.. Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100695 Odlicno Benitez , samo drugi put Dembu uvedi u 90+ , jbg ne moze on odigrati 30-tak minuta . I da pohvalim ostavljanje Lampsa na klupi. NOT BAD ! ! ! Prijavi
10. januar 2013.13 god. Autor comment_100699 [quote name='Wisey' timestamp='1357780786' post='100687'][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Benitez asked if Chelsea looked more dangerous in the last 10 minutes with Ba than in the previous 80 with Torres. "No, I don't think so."[/background][/font][/color][/quote] Kad nisam mobitel razbio čitajući ovo.. Ja stvarno ne znam vrijedi li uopšte raspravljati o njemu i Torresu, samo džaba riječi trošimo. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
10. januar 2013.13 god. comment_100712 ovaj covoek nas moze sjebati do temelja,prvo ce verovatno zbog njega otici najveca legenda kluba lampard,pa mozda i esli kol, toresa ce i dalje forsirati ispred dembe i cupati se ,'zadovoljan sam toresom na treningu,dajte mu strpljenja' e moj romane,glupa bogata bedevijo,sta uradi od celsija, osam godina si stvarao ekipu,osvojio sve,i sad jednim potezom to sve bacas u vodu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.